2777
2789
عنوان

وجدانا فرشاتونو چندسال یکبار میشورین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 2367 بازدید | 78 پست
من سالی دو بار میدم وسواسم خرابم نشده  بستگی ب فرشت و تراکمش داره

یعنی تراکنش بالا بهتره؟

خوب من روشون حساس نیستم ولی درظاهر هم کثیف نیستن .

گفتم بمونم بچمو از پوشک بگیرم الان بدمش ممکنه خرابشون کنه 

ولی احتمالا تو اون موقع میشه 5سال 😂

واقعا چجوری میتونی ۴سال صبر کنی.آخرای زمستون برا عید.و آخرای تابستون.

حالا ادم اگه جا داظته باشه موکتی روفرشد چیزی رو میتونه خودش بشونه خونه

اما فرشا رو سالی یا نهایتا دوسال یه بار باید شست ما خونمون بچه کوچیکم نداریم همه بزرگیم اما فرشا کثیف میشه خودم استاد چایی ریختن رو فرشم و لکش مییمونن😂😅باید شست خب 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

وجدانم خواب بود نصفه شبی ها چرا پای وجدان رو کشیدی وسط برای یه فرش 😂😶 منم تند تند نمیشورم فعلا میذارم بچم‌ بزرگتر بشه که دیگه فرش رو کثیف نکنه 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️ 
من چون بچه کوچیک دادم روش و روفرشی کشیدم کلا کثیف نشده فقط موقع مهمون اومدن برمیدارم و تمیزه چهار سا ...

دقیقا منم همین رو فرشی هست .برا همینه کثیف نشده اما خوب وقتایی هم هست ک روفرشی نیس 

اما درکل خیلیا روفرشی میزارن درنهایتم میشورن

یعنی تراکنش بالا بهتره؟ خوب من روشون حساس نیستم ولی درظاهر هم کثیف نیستن . گفتم بمونم بچمو از پ ...

😂😂😂

تراکم بالا باشه خب دیرتر خراب میشه من ۷ساله میدم فرشامو بشورن خراب نمیشه هزارشونه و ۷۰۰شونن 

چون بچه کوچیک دارم مجبورم بدم

دقیقا منم همین رو فرشی هست .برا همینه کثیف نشده اما خوب وقتایی هم هست ک روفرشی نیس  اما درکل خ ...

اره بابا هم سبکه هم راحته شستنش 

تمام مرده شویان راضی به مردن مردم هستند!!!😔 زندگی یک اثر هنریست نه، یک مسئله ریاضی بهش فکر نکن ازش لذت ببر🤩🤩یاد سهراب بخیر..!     آن سپهری که تا لحظه خاموشی گفت    تومرا یاد کنی یا نکنی.      باورت گر بشود گر نشود.   حرفی نیست.   اما نفسم میگیرد در هوایی که نفس های تو نیست
وجدانم خواب بود نصفه شبی ها چرا پای وجدان رو کشیدی وسط برای یه فرش 😂😶 منم تند تند نمیشورم فعلا میذ ...

نه عزیزم اومدم وجدانون رو محکم کنم .بل خیال راحت برو بخواب من میخوام فرش جدید بخرم هی میگم بزار بچم بزرگ تر بشه عقلی بگیره 

میخوام مبل جدید بخرم میپرن روشون خرابشون میکنن 

کلا همه زندگی با بچه میره زیر سوال

نه عزیزم اومدم وجدانون رو محکم کنم .بل خیال راحت برو بخواب من میخوام فرش جدید بخرم هی میگم بزار بچم ...

درست میگی . اگه هی پشت سرهم وسایل نو بگیریم یا بشوریم با وجود بچه ی کوچیک هم خودمون وسواسی میشیم هم بچه ی بیچاره رو هی امر و نهی می کنیم گناه دارن 

دوباره برگشتم به خاطر دوستان نی نی سایتیم 🥰ولی به دلایلی دیگه نمی تونم و نمیشه که مثل قبل اینجا فعال باشم🥺 فقط یک پیج شخصی اینستاگرام دارم که گاهی اونجا هستم ‌.هرکسی از شما دوستای قدیم و جدید اگه دوست داشتید میتونید درخواست بدین و آدرس پیج رو تو خصوصی بپرسید که بهتون بگم ❤️