2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
عزیزم سه مدل زایمان طبیعی داریم یکیش مثه مامان ریحانه هستش که مثه یه دختر خوب بدون هیچ امپول یا روشی زایمان کرده یه مدلشم هست به اسم اپیدورال که یه آمپول بی حسی به نخاع میزنن این نوع بی حسی، درد مداوم در قسمت تحتانی بدن فرد رو سرکوب می‌کنه و این امکان را به فرد می‌ده که بدون بی هوشی درد خودشو احساس نکنه یه مدل دیگه هم هست به اسم زایمان فیزیولژیک که مثله أولیه فقط با أین تفاوت که با القای روشهایی به نسبت قابل توجهی از درد کم میکنه این شیوه زایمان، تلاش می‌شود تا بدون تزریق آمپول فشار به مریض و با پیروی از سیر طبیعی بدن زایمان انجام شود. مادرانی که می‌خواهند برای یک زایمان کم‌درد آماده شوند، با دریافت کمک‌هایی از قبیل ماساژ، تکنیک‌های تنفسی، تمرین‌های ریلکسیشن و برخی آمادگی‌های دیگر که از هفته 20 آموزش داده می‌شود، زایمانی آسان‌تر را تجربه می‌کنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام خوشگل خانما ببخشید مم درگیر اسباب کشی هستم به خاطر همین فعال نیستم الان هم هنوز نصفس اسباب کشیم خونه مامانمم و با موب میام
LilySlim Weight loss tickers
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
دعا کنید اسباب کشیم به خیر بگذره خیلی سخت بود با وجود بارداری با وجودی که تموم کارا رو مامان و خواهرم کردن
زن بودن مثل ققنوس بودن است!هی آتش میگیری وباز ناامید نمی شوی وازخاکسترت زن متولدمیشود!زن قداست دارد..برای بااوبودن بایدمردبود!نه نر...........
خدا رو شکر تهوعم هی داره کمتر میشه اخه سر کیان جوجو تا نه ماهگی تهوع داشتم
نگران نرسیدن مواد غذایی به فندقتون نباشید اون مواد لازم خودشو از مامانش میگیره ... هر جور خدا جون طرحشو ریخته باشه کیانم با وجود تهوع افتضاح من ماشالله درشت به دنیا اومد هر چند بعدا لاغر شد
دعا کنید حبه انگورم دختر بشه هر چند در درجه اول سلامتی مهمه اما حب من دلم دخمل میخواد
هر چند اگه پسمل هم شد خوشبحال کیان جوجو میشه
عاطفه جون من هم صارم هستم فقط بخاطر زایمان در آب البته دکترم هم خیلی خوبه توی بیمارستان های خصوصی تهران فقط صارم زایمان در آب داره ایشالله که بتونم طبیعی توی آب زایمان کنم
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...
بچه ها مگه جنسیت نی نی تون رو بهتون نگفتن؟ توی سونو NT مشخص میشه البته تا 80% اگر هنوز غربالگری نرفتید حتما بپرسید بهتون میگن
خدایا ، من چیزی نمی بینم و آینده پنهان است ولی آسوده ام چون تو را می بینم و تو همه چیز را...