2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
گل یاس جون تولد دخترت مبارک باشه.دختر من که هیچ کلمه ای نمیگه واسه خودش یه سری حرفای نامفهوم میزنه یعنی دارم حرف میزنم. راه هم نمیره.پپج تا دپدون نا هماهنگ داره که قبافشو خپده دار کرده یک دندون پیش یه دندون نیش و یه تا پایین. بدغذا هم شده اساسی.

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

گل یاس جون تولد سبا کوچولو مبارک خدا را شکر ک خوب شده و دوباره داره جبران میکنه نی نی جونم من برای کم اشتهایی غذای سفره میدم ک طعم خوبی داره چیکار کنم وقتی غذاهای خودشو نمیخوره و البته الان دیگه باید همین کار را کرد زیادم سخت نمیگیرم ولی خونه مامانم ک میرم خواهرم میفته بجون بچم و میخواد بزور همه غذاشو بده منم کلی دعواش میکنم اما فایده نداره

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

سلام به همه مامانای گل تولدهمه نی نی های عزیزمون مبارک باشه بچه ها من نی نی دومم هم پسره دیروز فهمیدم مادرشوهرشدم اساسی همه پیشنها دختراشونو میدن خخخخخ میگم فقط دوتاخواهر البتا ایناهمه شوخیه انشالا همه بچه ها خوشبخت بشن من تنها آرزومه چه باشم پیش بچه ها چه نباشم میبوسمتون
کارینو جان من خیلی وقته غذای سفره رومیدم ولی بازمیلی نداره.... وای آزی جوووون بهت تبریک میگم ان شاالله که بارتوبسلامت زمین بزاری آزی جون اگه فرصت داشتین بهمون زودبه زودسربرن وراهنماییمون کن مث قبلااستفاده میکنیم ازعلم وتجربه ارزشمندت
الهی شکر
سلام مامانای عزیز.تولد همه نی نیها مبارک باشه به دل خوش و سلامتی باشه ان شاالله. دیروز تولدمحمدحسین بود یه تولد کوچیک با خانواده خودم باخواهرو برادرام گرفتیم جاتون خالی خوش گذشت محمدحسین هم رقاص شده تا صدای اهنگ میشنوه دست میزنه ومیرقصه.راستی ما درختمون رو پارسال کاشتیم خخخخخخخخ ازی تبریک میگم بسلامتی باشه .خداروشکر حالا بهترشدی؟/ پسرمن اصلا سوپ خودش رو دوست نداره من دیگه رب میزنم و کمی نمک. راستی مقدادی گفت کم کم بهش ماست بده.منم شروع کردم خداروشکر دوست داره.
سلام مامانا دختر من چند هفته پیش شرو ب خس خس کرد یه صدایی معلوم نیس از گلوشه از بینیشه بردیم دکتر گفت گلوش چر گ گرده فاراموکسو دیفن داد چرک گلوش رقت ولی این خس خس موند بیشتر وقتی شیر میخوره هست بعد دکتر گفت شاید حساسیتی باشه بعدبعد از دوهفته خس خس رفت حالا از دیشب باز شده صدا میده مث اینه ک انگار خلطی گیر کرده بینیشم خالیه کسی تحربه داره و اینکه بچه های جساسیتی ک خس خس میکنه این مدلیه