2777
2789
عنوان

مامانای فعال اسفند94

| مشاهده متن کامل بحث + 11372 بازدید | 16383 پست
آرنیکا جون انشالله سرماخوردگیش بهتر میشه در مورد وزنش و کم اشتهایی هم نمیدونم چی بگم چون دختر خودم هم وزنش کمه و تو واکسن یک سالگی ۹۱۰۰بود
😍وزن شروع ۷۹ ،وزن فعلی ۷۴،هدف اول ۷۰ 😍💖

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ارنیکا و آرامش جان ناراحت وزن بچه ها نباشید الان اکثرا بچه هامون همین وزن پایین دارن و بدغذا بچه ها بنظرم خوش غذا و بدغذا و درنتیجه تپل و کم وزن همش مربوط ب مامان یا باباشونه همسرمن بدغذا و لاغره پسرم هم همینطوره برعکس توی اقوام بچه های تپلی دارن ک مامان یا باباهاشونم تپل یا خوش غذاهستن

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

پسرمن توی حرف زدن تنبلی میکنه گاهی میگه و دیگه هرکاریش میکنم نمیگه به به ماما بابا گاهی میگه و از اول تاحالا موقعی ک شیر میخواد شصتش را شروع ب مکیدن میکنه چه در بیداری یا خواب یا ایستاده خیلی خنده داره بچه های شما چطور اعلام می می میکنن؟ و فقط با تکیه گاه راه میره و میایسته

"*پسرک عزیزم*" یک بهار یک تابستان یک پاییز ویک زمستان را دیدی از این به بعد همه چیز دنیا تکراریست جز *مهربانی* خداوند همیشه پناهت باشه  

سلام مامانا.... خوبید خدا رو شکر.... من چند وقتی نبودم و نرسیدم پستها رو بخونم... انشالله که همگی خوب باشید اندر احوالات دختر ما اینکه اوایل بهمن به خاطر یه ویروس بسیار بد سه شب بیمارستان بستری شد... همون یه ذره گوشت هم اب شد... بعد خدا رو شکر کلی تقویتش کردیم بعد هم یه تولد مفصل... جای همگی خالی.... سبا الان یک سال و یک هفته اشه... کلا چند وقت مونده بود به یک سالگی یک دفعه حس کردم بزرگ شد.... همه حرفها رو می فهمه و تشخیص میده... الان هم که یک دفعه چهار تا دندون بالا با هم می خواد در بیاد بسیار بد غذا شده. فقط سوپشو به نسبت خوب می خوره.... سعی می کنم اونچه که دوست داره بهش بدم تا این دوران بگذره
خدایا خود دانی انچه می خواهم... من لی غیرک
کارینو جون برای تولد همه کار می تونی خودت بکنی.... من کلا همه چیو خودم درست کردم.... البته در نظر بگیرید فقط پنج روز وقت داشتم... بیمارستان سبا همه برنانه هام رو به هم زد... ولی بازم جشنش عالی شد.... به نظرم ناهار سخته. عصرونه بدید... پیشنهاد می کنم یه سر برید نت برگ اگه مرغ س وخاری و... تخفیف زده بود یا هر چیز دیگه بگیرید. اینطوری هم جند رقم میشه هم ارزون نی نی جون و دوستایی که نمی خوان تولد بگیرن پیشنهاد می کنم ماکت کیک درست کنید و با لباس ست با دختر یا پسرتون و البته همسر برید اتلیه... البته بهتره تولد یکسالگی رو بگیرید. شاید نفهمن ولی خاطره و عکسش برای البوم یکسال می مونه
خدایا خود دانی انچه می خواهم... من لی غیرک
سلام به ماماناخداقوت چقدهمه شبیه هم هستیم گریههههههه همه بچه های نق نقوداریم ماکه کلافه وعصبی شدیم حتی دیگه حوصله آشپزی ورسیدگی به خونه روهم ندارم چون واقعا توان بدنی ندارم دیگه گل یاس جون تولدسباپرنسس مبارک واسه دخترم حتما کیک میگیرم وآتلیه هم میبرمش ولی کسی رو دعوت نمیکنم فقط جشن ۳ نفره میگیریم... دخترمن راه میره وکم وبیش زمین میخوره،خیلی دست به همه چی میزنه،بابا،دد،دس دس،به به رو میگه گاهی دایی وباطی(فاطی اسم خودمه) رومیگه ولی بیشتراوقات شب میخوابه فردایادش میره.همچنان هم بدغذاس کلی باید بچرخونمش ووسایل بدم دستش تا حواسش پرت شه من غذابزارم دهنش شیرهم کم میخوره تا الان هم ۹تا دندون داره .۲۴ ام یکسالش تموم میشه ببینم قدو وزنش چقده
الهی شکر