2777
2789
عنوان

از دست کارای پسرم ب ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 56 پست
دیگه اگه انتظار داری خواهرت از دست پسر تو ناراحت نشه پس تو هم از اون ناراحت نشو.اینجور ارامش‌میگیری. ...

باز خوبه با خواهرت دعوا نمیکنی من سر این قضیه ک بچمو درک نمیکنه خیلی غصه میخورم دنبال روان شناس هستم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پارک میبرم بچه هارو میزنه بشدت ب باباش وابسته است باباش خیلی دوسش داره وقت میزاره اسباب بازی مسخره م ...

تو خونه تون بين شما و پدرش جرو بحث هست ؟ شايد از جو خونه ناراحته؟

لطفا درخواست دوستي ندين ، با احترام اهل چت نيستم🌹
من آنقدر از دستش خستم زیاد بهش محبت نمیکنم دست خودم نیستا چون خیلی اذیت می‌کنه همش دنبال درست کردن خ ...

رابطه با مادر تو زندگي يه آدم از بچگي تا بزرگي خيلي تاثير گذاره ... يه جورايي خيلي از مشكلات رواني آدما تو بزرگسالي ميتونه ريشه اش برگرده به رابطه شخص با مادر در كودكيش ... پدر مهمه اما مادر خيلي مهمتره 

آره من براش کم گذاشتم تا یذماری می‌کنه زود عصبی میشم دعواش میکنم کاردرمانی هم بردم گفت حتما زود دعوا ...

ياد يه نفر منو انداختين ، يه بار صحبت بود با دوستي در رابطه با اعتماد به نفس و مشكلات اين چنيني و ايشون تعريف كرد كه در كودكي گويا مادرش به خاطر هر چيزي دعواش ميكرد ، كلا تحمل مادره كم بُود زود عصبي ميشده ، كنترل گر هم بُوده اينم شيطون بُوده ، به هر حال الان ميانساله ولي هميشه يه ادم افسرده ي مضطرب و خجالتي بُوده ، و يه چيز جالب كه تو صحبتاتون در مورد پسرتون ديدم و ياد اين دوستمون افتادم همينه كه جواب درست رو ميدونه اما نميتونه با اطمينان حرف بزنه ، چه سر كلاسهاي مدرسه وقتي بچه ها تند تند جواب معلم رو ميدادن و چه در بزرگساليش؛ انگار ميدونه كاري درسته اما اعتماد به نفس نداره كه انجامش بده به تنهايي و هميشه منتظر تاييده  

در مورد خواهرتون نذارين بچه تون با ايشون رفت و امد كنه رو عزت نفس بچه تاثير منفي داره ، عزت نفس تا اخر عمر شخصيت ادمو ديكته ميكنه و گاهي خدشه بهش غير قابل جبرانه

اطراف پسرتون رو با افراد مثبت پر كنين نه افراد عصبي و كسايي كه بهش نشون ميدن ذوست داشتني نيست 

تو خونه تون بين شما و پدرش جرو بحث هست ؟ شايد از جو خونه ناراحته؟

مقل همه ی خونه ها نه اونقدر زیاد بیشتر شوخی و خنده اس.باباشم خیلی باهاش بازی میکنه

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
ياد يه نفر منو انداختين ، يه بار صحبت بود با دوستي در رابطه با اعتماد به نفس و مشكلات اين چنيني و اي ...

حرفات درسته دقیقا همینجوریه.من خودمم تو بچگی آنقدر بابام تحقیرم میکرد عصبی و خجالتی بدون اعتماد بنفسش الآنم بچم همینجوریه.تا پارسال پسرم خواهرم و میدید بشدت ازش میترسید تا موقعی ک اون تو جمع بود پشت من قایم میشد امسال خوب شد که یهو باز دعوا شد دیگه بمادرم گفتم هر وقت اون باشه من نمیام

باز خوبه با خواهرت دعوا نمیکنی من سر این قضیه ک بچمو درک نمیکنه خیلی غصه میخورم دنبال روان شناس هستم

من زن داداش و داداشم هستن گلم.

چی بگم تف سربالاست.ولی از ته دلم ناراحتم.

انتظار درک نداشته باش چون اونم بچش واسش عزیزه.چه بسا اونم داره فکر میکنه شما درک نمیکنید.

شما دنبال رفع مشکل پسرت باش اون قضیه ها خود به خود و اروم اروم درست میشه عزیزم.

من زن داداش و داداشم هستن گلم. چی بگم تف سربالاست.ولی از ته دلم ناراحتم. انتظار درک نداشته باش چون ...

خیای بی درک خواهرم چند روز پیش دخترش دستش و زد تو شکم پسرم اونم با گریه اومد سمت من منم گفتم عیب نداره بازی دیگه مثل خودش حمله نکردم ب بچش ولی اون فک می‌کنه پسر من 20سالشه باید همچی و بفهمه حالا پسر من کوچیکترم هست.دخترشو آنقدر لوس بار آورده اینه پرنسس باهاش برخورد می‌کنه کسی جرأت نداره بهش تو بگه

خیای بی درک خواهرم چند روز پیش دخترش دستش و زد تو شکم پسرم اونم با گریه اومد سمت من منم گفتم عیب ندا ...

خب تو هم مثل شاهزاده رفتار کن تا اونم جرات نکنه.

منم همش دخترمو میزد میگفتم اشکال نداره و...دیدم نه اینجور نمیشه.

منم نزدیک ۱ماهه بچش کار بد میکنه تذکر میدم ونشون میدم بدم میاد(البته نه اونجور ولی باز یه عکس العملی نشون میدم)

اخه مگه بچه اونا عزیزه مال ما از سر  راه اوردیم.

مقل همه ی خونه ها نه اونقدر زیاد بیشتر شوخی و خنده اس.باباشم خیلی باهاش بازی میکنه

به نظرم اومد پسرتون هم اضطراب زياد داره هم خشم سر همين پرسيدم كه ايا تو محيط متشنجه يا نه ، ممكن هم هست فقط همون باشه كه گفتم بعني خشم از شما ، همون متخصص كودك پيدا كنين تخصصي باهاش كار كنين بهتر و مطمئن تره

خب تو هم مثل شاهزاده رفتار کن تا اونم جرات نکنه. منم همش دخترمو میزد میگفتم اشکال نداره و...دیدم نه ...

واقعا.خواهر شما دکتر نمیبره