2777
2789
عنوان

از دست کارای پسرم ب ستوه اومدم

| مشاهده متن کامل بحث + 651 بازدید | 56 پست
ببین پسرتو زیاد بغل کن ببوسش . بهش بگو مامان خیییلی دوست داره تو پسر خییلی خوبی هستی . ببین اسی اون ...

من آنقدر از دستش خستم زیاد بهش محبت نمیکنم دست خودم نیستا چون خیلی اذیت می‌کنه همش دنبال درست کردن خرابکاریاشم ولی باز میگم من بدم باباش م اینهمه بهش محبت می‌کنه این چرا اینجوریه 

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)
من آنقدر از دستش خستم زیاد بهش محبت نمیکنم دست خودم نیستا چون خیلی اذیت می‌کنه همش دنبال درست کردن خ ...

مادر مهمتره . بیشتر با شما سرو کار داره . وقتی پسرت میره اونجا همش تصورش اینه که اگر اشتباه جواب بده شاید دعواش کنن برای همین ترجیح میده حرف نزنه ... ببین اون محبتهایی که گفتم رو بهش بکن ... 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

من آنقدر از دستش خستم زیاد بهش محبت نمیکنم دست خودم نیستا چون خیلی اذیت می‌کنه همش دنبال درست کردن خ ...

اسی یک کلمه بچه تف سر بالاست . اگررر الان که بچه ست بلد شدی چه طوری با محبت و اعتماد به نفس دادن رشدش بدی ( شیطونیاشم با توجه و محبت کنترل کنی) بعدا که نوجوان شد مسائل و مشکلاتش خییلی کمتر میشه .. همه چی به خودمون مربوطه که چه طوری با بچه تا کنیم اونا الان دارن شکل میگیرن .. شیطنت مال بچه هاست ... پسر شما هم اضطراب داره هم کمبود محبت شما رو ...

اسی یک کلمه بچه تف سر بالاست . اگررر الان که بچه ست بلد شدی چه طوری با محبت و اعتماد به نفس دادن رشد ...

آره من براش کم گذاشتم تا یذماری می‌کنه زود عصبی میشم دعواش میکنم کاردرمانی هم بردم گفت حتما زود دعواش میکنید حتما رو خودم کار میکنم صبر و خوصلمو بالا میبرم ممنونم ازت عزیزم

دلبری کردن رو از شاملو یاد بگیرید که به آیدایش گفت:کوچکترین لبخند تو مرا از همه بدبختی ها نجاتم داد:)

پسره دیگه کاریش نمیشه کرد

کاربر آقا: وقتی جنگ آغاز شود، سیاستمدار گلوله، ثروتمند نان وفقیر فرزندش را میدهد.                                               جنگ که پایان یافت، سیاستمداران دست یکدیگر را می فشارند، ثروتمندان قیمت ها را افزایش می دهند و فقرا سرگردان به دنبال قبر فرزندان خود می گردند.                                                        اگر کوسه ها آدم بودند!  بی شک مذهبی اختراع میکردند   و به ماهی ها یاد میدادند   زندگی واقعی در شکم کوسه ها آغاز میشود.                                                             برای انهدام یک تمدن سه چیز لازم است:.                خانواده_ نظام اموزشی_ الگوها، برای اولی منزلت زن را باید شکست، دومی منزلت معلم، سومی منزلت بزرگان و اسطورها.                  ملت ها را از تاریخشان دور نگهدارید، در این صورت به راحتی کنترل می‌شوند.                                        
خواهرت مشکل داره اونو ببرین درمان کنین

دکتر می‌ره ولی باز همونه.هر کی باهاش حرف میزنم قبول نمیکنه فقط میگه دخترم و میرنه پرو شده بهش اجازه دادم باهاش بازی کنه قبلا خیلی خوب بود از وقتی بچه دار شد کلا اخلاقش عوض شد دخترشان مثل خودش بار آورده

بردم دکتر نظر چندتا روان شناس و پرسیدم گفتن سالمه بچه ای بیش فعال بشدت شیطونم و آروم و قرار ندارن ای ...

این چه روانشناس هایی بودن که این حرف رو زدن؟ خیلی عجیبه چون من پسرم رو برای اضطراب پیش چندتا روانشناس بردم اونجا چندتا بچه رو میدیدم که آروم بودن ولی بیش فعال بودن از ماماناشون پرسیدم اینا که آرومن چرا گفتن بیش فعالن ؟ گفتن بیش فعالی چندین نوع و مدل داره فقط جنب و جوش نیست . و اونها از نوع ذهنی بودن که نمیتونستن تمرکز کنن 

بچه بیشتر از مادر تاثیر میپذیره اینکه شما عصبی هستین و صبر و حوصله ندارین خیلی روی بچه تون تاثیر داره سعی کنین خودتون رو درست کنین بچه بی تقصیر هست شیطنت و جنب و جوش ذات و سرشت بچه ها هست شما باید درکشون کنین 

سعی کنین وقتی خواهرتون خونه پدرتون هست کمتر برین اونجا به خاطر آرامش خودتون و بچه تون حالا بچه تون به خاطر بازی با دخترخاله اش حاضره همه چیز رو به جون بخره ولی شما مدیریت کنین و کمتر با خواهرتون یک جا باشین یا اینکه دیرتر برین و تا مدت کمتری رو با هم باشین 

این چه روانشناس هایی بودن که این حرف رو زدن؟ خیلی عجیبه چون من پسرم رو برای اضطراب پیش چندتا روانشنا ...

همین کارو میکنم.دوباره میبرمش دکتر دنبال ی دکتر خوبم.مسکل من اینجای پدرش قبول نمیکنه ک پسرمون مریض و مشکل داره میگه هیچیش نیست الان میبرمش کاردرمانی آنقدر غر میزنم ک الکیه همینارو خودتم میتونی تو خونه انجام بدی هر سری ک میریم بعد پایین مطب دعوامون میشه این سری اگه نیاد هم خودم میبرم

عزیزم از دست خواهرت ناراحت نباش

اولا خودت میگی بیماره.خب درکش کن.

دوما شما تا حالا بچت در نقش ادیت کننده بوده(حالا یا زده یا زور گفته یا جیغ کشیده یا...)

اون بچش اذیت شونده.خیلی سخته ببینی بچتو اذیت کنن.

من پسر شما رو نمیدونم چطوریه ولی منم یه برادرزاده مثل مال پسر شما دارم.یعنی به قدری رفتارهاشو نمیپسندم که همیشه دعا میکنم‌ خونه مامانمینا نباشن.تو یه اپارتمانن.

تا کوچیک بودن فقط دختر منو میزد خیلی سخته خودت انگشتت به بچت نخوره یکی مدام بزنتش.

بعدش سر هرچیزی انقدر زور میگفت وجیغ میزد که دختر من اعتماد بنفسشو از دست داده بود.الانم سرهرچیزی فقط صدای جیغ و گریه اش میاد.

اونو بردن نوارمغز گرفتن گفتن اضطراب داره.

باهوشه ولی شعر وشمردن و...بلد نیست.باید بره پیش امسال.

دارو بهش داده مال پیش فعالهاست ولی برای تمرکزش داده.اینو که میخوره اروم تر شده یکم.

عزیزم از دست خواهرت ناراحت نباش اولا خودت میگی بیماره.خب درکش کن. دوما شما تا حالا بچت در نقش ادیت ...

پسر منم خیلی باهوش شعر و  قرآن و اعداد و همه رو بلده فقط پرخاشگر و عدم تمرکز داره.پسرم تا حالا  نزده دختر خواهرمو دیشب هم توپ موقع بازی خورد تو صورتش ولی خواهرم قبول نمیکنه میگه مخصوصا زده خیلی هم دختر خالشو دوست داره

پسر منم خیلی باهوش شعر و  قرآن و اعداد و همه رو بلده فقط پرخاشگر و عدم تمرکز داره.پسرم تا حالا& ...

دیگه اگه انتظار داری خواهرت از دست پسر تو ناراحت نشه پس تو هم از اون ناراحت نشو.اینجور ارامش‌میگیری.

برادرزاده منم دخترمو دوست داره ولی من واقعا رفتارهاشو نمیپسندم.دوست ندارم بچم باهاش بازی کنه.به روی خودم نمیارم ولی ناراحتم.

پسرتو ببر یه روانپزشک خوب.با دارو بهتر میشه حتما.

بعدا تو مدرسه با همین عدم تمرکز کلی باز خودت اذیت میشی.

2810