دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍 نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲 زندگی ساز دل است!تو نوازندهی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱
گلم من تجربیم واسه کنکور میخونم ، دعا کن پرستاری قبول شم🫂🙂
ایشالله میاری میدونم ما کنکوریا زخم شدیم از بس درس خوندیم ولی بهتر از هیچیه
🤍در این دنیا اگر غم هست صبوری کن خدا هم هست 🤍 نی نی یار دست از تعلیق من بردا شونصدبار تعلیقم کردی بابا منا با مادرشوهرت اشتباه گرفتی 🥲 زندگی ساز دل است!تو نوازندهی این سازی و بس..تو اگر شاد زنی شاد شویگرچه باشی چو قناری به قفس!✨🌱
پرستاری اوردم نرفتم فعلا پشت کنکوریم نه سرکار نمیرم
من خوشبخت ترین دختر دنیام با وجود آدمای خوبی که توی زندگیم هست به خاطر داشتن پدر و مادرخوب بخاطر داشتن همسری که با تمام وجود دوستم داره ، خدایا شکرت بابت همچی✨️😇من به تمام آرزوهام میرسم...۱۴۰۲/۱۱/۲ ..یک دختر دهه هشتادیمعلم بشم🩵بعدش یه ازدواج موفق با یه آقای همچی تموم 👐🏼 بعدش هم یه دخمل تپل مپل ... میخوام بچهام رو برای سربازی آقا امام زمان تربیت کنم💚 و رستگاری دنیا و آخرت رو برای هممون از خدا میخوام🙂🌹 من بالاخره موفق میشم ، الان ۱۴۰۲/۲/۱۲🙃 برای ظهور آقا امام زمان صلوات🩵🌱 .... امشب شب پنجم محرم هست میخوام برم به امام حسین بگم پایین برگه زندگیم رو امضا کنه تا کسی نتونه مانع رسیدن به هدفم بشه ، دیگه کسی نتونه بخاطر مشکل چشمام اذیتم کنه😭یا اباعبدالله من ازت قبولی فرهنگیان و یه همسر خوب میخوام که خودت تائیدش کنی..⭕ ☆) 👉🏻تاپیکایی با این علامت ، آرزوهایی که بعدا بزودی بهشون میرسم😊
من پشت کنکورم فعلا مامانبزرگام هی جهاز میخرن برام اونیکی بالشت میگیره اونیکی دکوری ا ...
اخی ذوق دارند😂😂😘❤