2777
2789

سلام دکتر پوست بمن داد باقرص ازیترومایسین ۴۰۰...ازمایش واینام ننوشت ولی قبلا پارسال ینی سونو دادم وازمایش نرمال بود...قرص اسپیروک خوردم چندروز بشدت ادرار اور بود وعوارض شنیدم داره ونخوردم

شاید جوشات هورمونین . اشتباه کردی نخوردی 

اخه توازمایشم نرمال بود ودکتر پوست اصلا ازمایش ننوشت واینو داد ترسیدم ازعوارضش خوندم حدود یکساله دوطرف چونم وگاهی گونم جوش قرمز میزنه اعصابم خرد شده

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

من چند دوره این قرص رو مصرف کردم و برای من جز اینکه پریودم رو نامنظم می‌کرد عارضه‌ی کوتاه مدت دیگه‌ای نداشت. تو روزهای اول هم تکرر ادرار طبیعه و بعدش خودش رفع میشه. ولی اول مطمئن شو جوش‌هات به‌خاطر مشکل هورمونی هستن و بعد مصرفش کن.

😐اخه نوشتن ک خیلیا باهاش لاغرشدن وادرار اوره خیلی من اندامم خوبه نمیخام لاغر بشم

والا اگ ب لاغریع ک من ۴۹ کیلوام با این حال ۳ ماهه دارم میخورم پس روبه موتم . البته کلا ۴۹ بودم با این لاغر نشدم

دوز چند بهت داد

دکترا تجربه دارن جوش چونه هورمونیه. ریزش مو نداری؟

:)
من چند دوره این قرص رو مصرف کردم و برای من جز اینکه پریودم رو نامنظم می‌کرد عارضه‌ی کوتاه مدت دیگه‌ا ...

والا جوشام شبیه جوش هورمونی هستن دوطرف چونم و زیر چونم قرمز بادمیکنن گاهی درمیان ومیرن

والا اگ ب لاغریع ک من ۴۹ کیلوام با این حال ۳ ماهه دارم میخورم پس روبه موتم . البته کلا ۴۹ بودم با ای ...

دوز ۱۰۰فک کنم...ریزش مو هم حس میکنم دارم نسبت ب قبل ولی ازمایش دادم قبلا سالم بودم بخاطر جوش 

شما چراخوردی عزیزم وچ مدت؟مشکلتون حل شد؟لاغر نشدید

من پلی‌کیستیک و مشکل هورمونی دارم و به‌خاطر جوش و ریزش مو مصرف می‌کردم. من تغییر وزن نداشتم و اینکه داروهای هورمونی رو حداقل باید سه ماه مصرف کنی تا نتیجه‌اش رو ببینی. من هر بار تقریبا ۶ ماه مصرف می‌کردم.

دوز ۱۰۰فک کنم...ریزش مو هم حس میکنم دارم نسبت ب قبل ولی ازمایش دادم قبلا سالم بودم بخاطر جوش 

ازمایش الکیه منم هورمون دادم همش نرمال درحالی ک کچل شدم و همه جام جوشه . دیگ خداروشکر سونو دادم فهمیدم دردم تنبلی تخمدانه

:)