2777
2789
عنوان

تجربه هایی که از دندانپزشکان اطفال در تهران دارید و معرفی بهترین ها!

| مشاهده متن کامل بحث + 51949 بازدید | 144 پست
نتیجه جستجوهای من این شد که بردمش پیش شبنم توحیدیان
کارش بدک نبود ولی سر یه دندون که ارزش درست کردن نداشت حقیققت رو به ما نگفت
یه دندون رو 3 بار روش کار کرد و هر دفعه روکش این دندون میریخت تا اینکه با چند دکتر دیگه مشورت کردم و متوجه شدم این دندون ارزش کار کردن نداشته ولی خانم دکتر اصرار داشت برای ما درست کنه و البته پسرم هم از دندونپزشکی زده شد
خلاصه 3تا دندونش همچنان خراب مونده اگه این اتفاق نمیفتاد همونجا میبردمش اما دوباره مجبورم دنبال کس دیگه بگردم
در نهایت یه دندونپزشک آشنا تو فامیل باهاش صحبت کردم که دندونای پسرم رو درست کنه با اینکه تخصصش کودکان نیست ولی چه کنم که هرجا رفتم جواب نداد!

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و *کاملاً رایگان* با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید .

سلام. من بعد از 7- 8 ماه امروز یک سر به نینی سایت زدم و الان تاپیک شما را دیدم. من پسرم را حدود 8 ماه پیش، پیش دکتر قاسم انصاری بردم. یکی از بهترین پزشکان متخصص اطفال هستند. دندان های پسر من را بدون هیچ دارویی درست کرد. که برای من خیلی ارزشمند بود (من خیلی حساسیت داشتم که بیخودی دارویی به بدنش نرسه) . فکر هم نکنید که پسر من همین جوری آروم نشست ها، ننننننننننه. ولی دکتر اینقدر مهارتش زیاد بود که خیلی سریع و البته بدون دارو دندان هاشو درست کرد. البته اینم بگم پول حسابی هم میگیره!!!یه چیز دیگه: ایشون استاد دانشکده دندانپزشکی شهید بهشتی هم هستند. من شنیدم اگر از طریق دانشکده از ایشون وقت بگیری، خیلی کم هزینه تره! امیدوارم کمکت کرده باشم
اگر هیچ وقت بعد از هر لبخندی خدا را شکر نمی کنید؛ حقی نخواهید داشت بعد از هر اشکی از او گله مند باشید ...
من دخترم رو پیش دکتر مرجان سیرجانی می برم...........خیلی هم راضیم...........از لحاظ روانی رو بچه کار می کنه......
دختر من بعد از 5 جلسه اومدن و رفتن...........بدون هیچ گریه ای دندوناشو پر کرد........در آستانه 24 ماهگی.........
گر نگهدار من آنست که من میدانم شیشه را در بغل سنگ نگه میدارد
ممنون دوستان
من ملک افضلی هم بردم گفت برای 3دندون با بیهوشی کار میکنه
حالا ببینم دکتری که توی فامیلمون قبول کرده کار دندونای پسرمو بکنه چیکار میکنه وگرنه گزینه های بعدی دکترایی هستند که شماها پیشنهاد دادید، ممنون
بعد از تجربه بد مراجعه من به دکتر محاوری، این بار دخترم بهار رو مامانش برد پیش دکتر رزا حقگو.
بر خلاف انتظارم مبنی بر چند چلسه رفت و آمد تا حل شدن مشکل دندون کرسی بهار که داشت اذیتش می کرد، با همون مراجعه اول دیدم که بهار خوشحال و خندون با یه دوندون پر شده اومده بود که ستاره روی دندونشو به من نشون بده
فاطمه بانوی عزیز ناراحت شدم از تجربه تلخت مرکز دندانپزشکی لبخند کودک من - پیشنهاد من است دخترم4 سالشه 10 جا بردم ننشست یکی از مامانا تو تبادل نظر خانم دکتر لیلا کرایه چیان متخصص دندانپزشک کودکان را معرفی کرد مطب که چه عرض کنم شهر بازی بود دخترم مثل گل نشست خانم دکتر با حوصله دستشو گرفت با بچه شعر خوند وکارهای دندونشو انجام داد من هنگ کرده بودم وغیر قابل باور بود که کاووس دندون پزشکی دخترم تمام شد آخرش یک جایزه هم داد و الان بعد2 سال هر کار دندانپزشکی که دارم بچه ام می گه وقت بگیر بریم خانم دکتر کرایه چیان. مهمتر اونکه قیمتهای درمانیش خیلی مناسب وفوق العاده بود تازه با بیمه ها هم قرارداد داره. روزهای پنج شنبه فقط بیهوشی روی بچه های استثنایی وکودکان خیلی ناسازگار انجام می ده واز تمام ایران می یاند اونجا(یک بخش از پرونده هاش نوشته شهرستانها).شماره مطبش 77135269 هست .نزدیک مترو سرسبز هست اسم مرکز را توگوگل سرچ کن پیداش می کنی
سلام به همه نظر فوق به نظر من فقط تبلیغاته من دخترمو پیش دکتر کرایه چیان بردم که زیاد جالب نبود برام چون واسه دندونپزشکی اصن ویزیت نمیگیرن که ایشون 15 هزار تومن الکی گرفت. حتی دخترم تعجب کرده بود که کاری نکرده واسه چی پول میگیره فقط نگاه کرد....
من بعد از کلی جستجو تحقیق از والدین و جستجو در گوگل با دکتر علی رشیدیان آشنا شدم واقعا بهترین دکتره کارشون خیلی خوبه بچمون نه درد کشید نه چیزی متخصص دندانپزشکی کودکان در تهران هستند ایشون متخصص ارتودنسی پیشگیری استادیار دانشگاه هستن ایشون تازه درمان تحت آرام بخشی و بیهوشی انجام میدن آدرس مطبشون براتون میزارم تا شما هم استفاده کنید آدرس : پاسداران، پایین تر از خیابان شهید کلاهدوز، پ 492، واحد8 تلفن مطب: 22587074 – 22589892 سایت دکتر علی رشیدیان - متخصص دندانپزشکی کودکان
مامان آقا سیاوش گل
من چند ماه پیش با تعاریفی که توی سایت ها از دکتر کرایه چیان دیده بودم پسرم رو بردم پیششون، متاسفانه وضعیت مطب که افتضاح بود. توی یه فضای کوچیک تاب و سرسره و اسباب بازی های دیگه بود، 8 نفر هم نوبتشون جلوتر از ما بود و همگی تو همین فضا منتظر بودن. فقط دلم می خواد تصور کنید تو یه اتاق کوچیک با تاب و سرسره، 16 نفر باشن که نصفی از این جمعیت کودک هستن. بدتر از اون اینکه نوبت پسر من ساعت 4 بود اما اینقدر بی نظم بود که ساعت 5/30 ویزیتش انجام شد. خلاصه بعد از یک ساعت و نیم معطلی تو این فضای وحشتناک، دکتر پسرم رو ویزیت کرد و گفت شش دندان پوسیده داره که باید ترمیم شه. ایشون خیلی راحت گفتن که پسرم همکاری نمی کنه و پیشنهاد دادن که توی خواب این کار رو انجام بدیم که هزینه اش برای شش تا دندونش 3.5 میلیون تومان می شه. تصمیم گرفتم که پیش یه پزشک دیگه ببرم پسرم رو که با کلی تحقیق مجدد دکتر نغمه شیروانی رو انتخاب کردم. دیروز پسرم رو بردم پیش ایشون،‌ فضای مطب کاملا آروم و بی سر و صدا بود و سر ساعت کار ویزیت پسرم انجام شد. از مهربونیه این خانم دکتر هم که دیگه هر چی بگم کم گفتم، ایشون خیلی خوب با پسر من ارتباط برقرار کرد و جذبش کرد که باهاشون همکاری کنه. نکته خیلی مهم اینه که ایشون گفتن وضعیت پوسیدگی دندون های پسرم وخیم نیست که بخوایم ریسک بیهوشی رو بپذیریم، ظاهرا آمار بچه هایی که برای اینکار بیهوش می شن و دیگه به هوش نمیاد رو به افزایشه. حتی گفتن الان ترمیم هم نیاز نیست و فقط فلورایدتراپی می خواد. نهایتا با پرداخت 60 هزار تومان مرحله اول فلوراید تراپی انجام شد. ببخشید سرتون رو درد آوردم ولی خواستم هر دو تا تجربه ام رو کامل بگم که دوستان استفاده کنن
امروز پسر و دخترمو بردم مطب دکتر کرایه چیان، پسرمو برای ترمیم دندونش و دخترمو برای چکاب، ایشون در عرض دو دقیقه دندونای بچه هامو نگاه کردن گفتن هر کدوم چندتا دندون پوسیده دارن که برای پسرت باید عکس بگیری و اینکه جلسه اول ما روی دندون کار نمیکنیم. بعد هم چهل هزارتومان پول بیزبون از کما گرفتن بابت ویزیت. من واقعا نمیدونم چهل تومنو بابت چی گرفتن! خودم میدونستم دندونای بچم خرابه! واقعا متاسفم برای چنین پزشکان بی تعهدی
من هم تحت تاثیر تبلیغات مهناز و ریکند که تو تاپیکهای دندونپزشکی کودکان نظر گذاشته بودن و اینکه تو سایت دیدم نوشته کلینیک دندانپزشکی کودکان با تعرفه های خیلی پایین ،از کرج رفتم شرق تهران مطب دکتر لیلا کرایه چیان.. برخلاف تصورم یه مطب کوچیک و خیلی معمولی با یه سرسره خراب، یه بازی تعادلی و یه میز کوچیک و کلی کاغذ باطله!! برای نقاشی.. این کل شهربازی! بود. 20هزارتومن ویزیت گرفتن و گفتن چهارتا دندون پوسیده دارن و بابیهوشی میشه سه و نیم میلیون.. هر دندون پونصد بعلاوه یک ونیم بیهوشی.. دخترم 28ماهشه.. ولی اخلاقشون خوب بود.. فقط از تبلیغات بیش از حد و اغراق آمیزشون دلخور شدم. چون در اطرافمون هم ازین مطب کودکان زیادبود
♡♡خدایا به امید تو...♡♡