2777
2789
عنوان

سوال زنونه لطفا بیایین

| مشاهده متن کامل بحث + 306 بازدید | 32 پست
اصلا نگران نباش با سرماخوردگی ساده هم پریود تغییر میکنه شاید استرس داشتی یا تغذیه خاصی داشتی یه با ...

درست میگی ‌‌همینکه هر لحظه حس میکنم پریود شدم  درد پریودی میگیرم . بعد میبینم خبری نیست خیلی بده ... مثلا پریود بشیم ی روز اول فقط درد داریم .. اما اینجوری هر روز هرروز 😶 

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تو اینترنت سرچ کن چه دمنوش هایی خوبه واسه پریود شدن بخور  یا آمپول ویتامین ( نوروبیون و d3 ) ب ...

ی چند ماه مکمل چاقی می‌خوردم .. تو اون دوره اصلا مشکلی ایجاد نشد و پریودام سر وقت بود الان ی ماهه تقریبا کامل ترک کردم ممکنه از اونا باشه ضرری داشته باشند ؟

ی چند ماه مکمل چاقی می‌خوردم .. تو اون دوره اصلا مشکلی ایجاد نشد و پریودام سر وقت بود الان ی ماهه تق ...

نمیدونم اگر حس میکنی بخاطره اونه دکتر بری بهتره فکرکنم 

حالا یه چندروز دمنوش بخور شاید پریود شدی 

نمیدونم اگر حس میکنی بخاطره اونه دکتر بری بهتره فکرکنم  حالا یه چندروز دمنوش بخور شاید پریود ش ...

اها باشه . ولی اون مکمل رو تقریبا  سع ماهی مصرف کردم طی مصرف اصلا همچین مشکلی پیش نیومد . ی ماه دیگه هم کم تر مصرف کردم یعنی هفته ی دونه اینا 

درست میگی ‌‌همینکه هر لحظه حس میکنم پریود شدم  درد پریودی میگیرم . بعد میبینم خبری نیست خیلی بد ...

حالا شما که خوبی مجردی

فکر کن متاهل باشیو بچه بخوای 

انقدر سخته

دعا کن

منو امثال منو

که انقدر چشم انتظاریم و هر ماه با شروع دردا و دیدن لک پریود اذیت میشیم 💔

2810