2777
2789
دوتاس ..سه و نیم و دونیم میلی

ببین با کاکل بلال و هندونه پخته اصلا ممکنه پودر بشه نفهمی دفعشو. شوهرم دوتا سنگ بزرگتر از این دفع کرده. طب سنتی تو بحث سنگ کلیه خیلی قویه

هر صدقه‌ای که برای مرده داده می‌شود، فرشته‌ای آن را می‌گیرد. در طبقی از نور می‌گذارد. بر لب قبر می‌ایستد. با صدای بلند می‌گوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستاده‌اند. رسول اکرم (ص)
کاش بتونم برم بیمارستان

خب بچه ات چند سالشه؟ بذارش پیش شوهرت برو

نزول نصرت الهی، قواعد و سنت‌هاییدارد. به میزانی که با سنت‌های الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمی‌کنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع می‌شود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....  

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم من خودم دفع کردم فقط مایعات و پیاده روی و پله بالا پایین کردن و طناب زدن میتونه بهت کمک کنه.. الانم برای دردش شیاف بذار یا مسکن بخور

من هر چیز قدیمیو دوست دارم. این کاربریمو هم دوست دارم،چون قدیمیه،پس باهام بحث نکنید که بترکه.. با تشکر  
عزیزم من خودم دفع کردم فقط مایعات و پیاده روی و پله بالا پایین کردن و طناب زدن میتونه بهت کمک کنه.. ...

عزیزم میدونی مشکل من چیه؟اون قسمتی که عذرمیخاما جیش میاد بیرون اونجام درد داره..چندروزه که اینجوری ام..بخاطر همین سنگ کلیه هست؟عفونت ادراری ندارم چون سفیکسیم میخورم..تو هم مثل من بودی؟

شیاف دیکلوفناک بذارین..

بله شیاف گذاشتم..میدونید چی شده چندروز پیش یه دردی از پهلوم حس کردم بعدش مثانم تیر کشید و اخر مثانه که میشه همون جایی که ادرار خارج میشه اونجا دردگرفت و حالت سوزش مانندی داشت.بعد هی میرفتم دسشویی..خلاصه تا همین الان هم اونجوری هستم و دیروزم سونو دادم که گفت سنگ کلیه داری.

شیاف دیکلوفناک بذارین..

نمیدونید چرا درد میکنه اون قسمت مجرای ادرارم؟ و مدام حالت اینکه جیش دارم ..

و دکترر که دیروز رفته بودم گفت احتمالا یه سنگ ریزه ی ریز انداختی گیر کرده درد داره اونجات..بخدا دارم دیونه میشم از استرس

تو‌حالب بوده؟نترسین این رده طبیعی هست واندازشم زیاد نیست ..یه سوال بگیرین لخورین

نه توی کلیه..

قبل سونو رفتن من مثانم اینجوری شده.نمیدونید چرا اینجوری شده مثانم..انگار تحریک شده

استاتراون دردبخاطردفع سنگه مایعات زیادبخورعرق خارشتر هندوانه درحدترکیدن بخور کاکل ذرت زیادبخور

لطفا اگرازپستی درتایپکی گذاشتم  خوشتون اومدیادرتایپکی کمکتون کردم لطفابرای سلامتی وسربلندی وخوشبختی همسروبچه هام  دعاکنید