ببین با کاکل بلال و هندونه پخته اصلا ممکنه پودر بشه نفهمی دفعشو. شوهرم دوتا سنگ بزرگتر از این دفع کرده. طب سنتی تو بحث سنگ کلیه خیلی قویه
هر صدقهای که برای مرده داده میشود، فرشتهای آن را میگیرد. در طبقی از نور میگذارد. بر لب قبر میایستد. با صدای بلند میگوید: ای اهل قبور، درود بر شما، بگیرید این هدیه را که بستگان تان برای شما فرستادهاند. رسول اکرم (ص)
نزول نصرت الهی، قواعد و سنتهاییدارد. به میزانی که با سنتهای الهیهمراه شوید، نصرت الهی را دریافتمیکنید و پیروزی دین خدا به دستشما واقع میشود....اللهم نشکوا الیک فقد نبینا و غیبت ولینا....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عزیزم من خودم دفع کردم فقط مایعات و پیاده روی و پله بالا پایین کردن و طناب زدن میتونه بهت کمک کنه.. ...
عزیزم میدونی مشکل من چیه؟اون قسمتی که عذرمیخاما جیش میاد بیرون اونجام درد داره..چندروزه که اینجوری ام..بخاطر همین سنگ کلیه هست؟عفونت ادراری ندارم چون سفیکسیم میخورم..تو هم مثل من بودی؟
بله شیاف گذاشتم..میدونید چی شده چندروز پیش یه دردی از پهلوم حس کردم بعدش مثانم تیر کشید و اخر مثانه که میشه همون جایی که ادرار خارج میشه اونجا دردگرفت و حالت سوزش مانندی داشت.بعد هی میرفتم دسشویی..خلاصه تا همین الان هم اونجوری هستم و دیروزم سونو دادم که گفت سنگ کلیه داری.