2777
2789
عنوان

نامزدم بهم گفت فقط تولدا برات خرج میکنم 😓

| مشاهده متن کامل بحث + 468 بازدید | 38 پست
سعی کن متقاعدش کنی حداقل بعد ازدواج یه مقدار مشخص هر ماه بهت بده نیاز نباشه لرای هرچیزی هی خواهش کنی ...

اره بزار قبل عروسی براش شرط شروط میزارم. الان گاهی  حق میدم میگم شاید خودش پولش لازمشه اما بعدن نه منم حق دارم خرج کنم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

2805
خب بهش بگین. دخالت کنین

هزار بار هممون بهش گفتیم تو گوشش نمیره 

از همه لحاظ از دختر سرتره بخدا نمیدونم چ جوری عاشق اون شده

البته بگم داداشم به شدت مهربون و دست و دلبازه ولی از وقتی نامزد شده قشنگ هرچی پول داشت اونا خوردن

متاسفانه خانواده های بی انصافم کم نیست

خیلی بی انصافا خدایی..البته بگم با این کاریشون زرنگ بازیشونو نشون نمیدن ندید بدید بازیشونو نشون میدن واقعا گدان 

دختر اینقد زرنگه هرماه پول از داداشم میگیره بعد رفته وام خونگی ثبت نام کرده.. ک باهاش جهیزیه بخره

خیلی بی انصافا خدایی..البته بگم با این کاریشون زرنگ بازیشونو نشون نمیدن ندید بدید بازیشونو نشون میدن ...

ماهم داریم از اینا کل فامیلشو ساپورت میکنه بعد میاد پزهمونارو به ما میده میره سفر فقط پنج تا پارچه فقط برای مادرش سوغاتی آورده بود بدون سوغاتیهای خوراکی واونایی برای پدر وبرادر وخواهرزاده هاش اورده بود نمیدونم اینا از خدا نمیترسن 

جهازهایی اورده بود بسکه به درد نخور بود همه رو یواش یواش برگردوند خونه پدرش خودش با پول سوهرش بهترشو خرید بعد برای صد هزارتومن که پسر بده پدر ومادرش یه هفته جنگ ودعواست

ماهم داریم از اینا کل فامیلشو ساپورت میکنه بعد میاد پزهمونارو به ما میده میره سفر فقط پنج تا پارچه ف ...

اره بخدا ماهم یک عذابی میکشیم از دست این دختر

باورتون نمیشه هیچ کدوممون محل سگ بهش نمیدیم بازم ایقد خودشو لوس میکنه... هنو نیومده یه کاری میکنه ک دلم میخواد خفش کنم... اینم با پول داداش من چ پزایی ک نمیده کثافت فکر میکنه ما نمیدونیم هرچی داره از داداش من  داره تو این یه ساله.. همشم زیر سر مادرشه