2777
2789
عنوان

نی نی سایت ها التماستون میکنم برام یه کاری کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 424 بازدید | 27 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

بمیرم برا دلت... 😓 یه دردی افتاد تو قلبم. از الان تا شفای کامل پسرت هرروز دعامیکنم براتون

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
کاش اینجوری باشه رفتارش عجیب مثل عقب مونده ها خداااااااااااااااااااااا کجایی پس که اشکامو نمیبینی دخ ...

شما میگی نوار مغزش سالمه.

احتمالن یهو وحشت کرده.

من یادمه خواهر زدم سه ساله بود با مادرش رفتن سوریه سفر زیارتی ....برگشتن یچه مریض شد و هیچ جوره خوب نمیشد.

خواهرم ذله شده بود.ی جا سرکتاب واکرد گفت 

از قبرستون گذر کرده بچه مریضی افتاده بهش.دعا داد همراه خودش نگه داره.خوب شد.

خواهرم گفت سوریه رفتیم قبرستون بوده پسرم روقبرها رفته

الان ماشالا دانشگاه میره.

ی جا خوب براش سرکتاب واکنه.کسی ک واقعن معتبر و باخدا باشه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
بمیرم برا دلت... 😓 یه دردی افتاد تو قلبم. از الان تا شفای کامل پسرت هرروز دعامیکنم براتون

خدا نکنه 

دلم خونه خواهر دیروز تو مترو قسمت مردا بودم هر کار کردم جلو مردا گریه نکنم نتونستم  هر کی منو این روزا میبینه میفهمه غم بزرگی دارم هر دعایی هر کاری میتونی التماست میکنم برا بچم انجام بده وگرنه من روزی صد با جون میدم

شما میگی نوار مغزش سالمه. احتمالن یهو وحشت کرده. من یادمه خواهر زدم سه ساله بود با مادرش رفتن سوری ...

دعا کن برا پسرم دعا کن خدا معجزشو نشونم بده  ن خودم شب و روز دارم نه بچه هام دخترم دیروز میگفت مامان میشه امروز بخاطر من گریه نکنی اخه مگه من دست خودم  گاهی میگم خودمو بکشم شاید اینا زندگیشون بهتر شد

من برات ١٠٠تا صلوات فرستادم باتمام وجودم براش دعا كردم .همين الان ١٠٠٠تا صلوات هديه به روح شهيد ابراهيم هادي كن بهش دردتو بگو اگه تهراني برو بهشت زهرا سرقبرش يه چيزي تقسيم كن البته ايشون گمنامه ولي قبرش يادبوده،شك نكن پسرت خوب ميشه خيليا حاجت گرفتن شهيد بزرگيه پيش خدا خيلي كارا كرده پيش خدا عزيزه واسطه پسرت بشه پيش خدا،خدا بهش نه نميگه 

خدا نکنه  دلم خونه خواهر دیروز تو مترو قسمت مردا بودم هر کار کردم جلو مردا گریه نکنم نتونستم & ...

ایشالا بحق علی اصغر گل پسرت شفا پیدامیکنه، یه نذری کردم براش

میشه واسه سلامتی پسرم یه صلوات مهمونم کنین؟خدا خیرتون بده♥️ تو وصل بودی به بهشت....و من وصل شدم به تو.... بهشت کشیده شد...به زیر پاهایم❤❤❤
دعا کن برا پسرم دعا کن خدا معجزشو نشونم بده  ن خودم شب و روز دارم نه بچه هام دخترم دیروز میگفت ...

چشم عزیزم حتمن دعا میکنم.

دلم روشنه ک خوب میشه.

قوی باش.میدونم خیلی سخته برات.

خدا کمکت کنه خواهر

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.