2777
2789

آروم و قرار ندارم زندگیم از جهنمم بدتر خدا نصیب دشمنمم نکنه اگه ذکری صلواتی قرانی چیزی بلدین برا پسرم انجام بدین حالم توصیفی نیست فقط بدونید خوب نیستم با دعاخاتون برام معجزه کنید خدا به آبروی فاطمه ی زهرات قسمت میدم دلمو خوش کن بچمو خوب کن خدا من توان این یکیو ندارم خدایا فلجم کن ولی بچمو سالم ببینم خدا جونم شاید کسی نتونه بفهمه تو دلم چیه ولی تو که میفهمی میبینی چطوره حال و روزم پس نگام کن

عزیزم توکلت به خدا باشه..منم دعا میکنم واستون ا  شاالله امروز خبر خوب بشنوی

تو رو خدا هر کاری از دستت بر میاد بکن برام خواهش میکنم ازت شاید خدا صدات و شنید

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیز دلم

خدا سلامتی و عافیت بده هم به خودت ، هم پسرت

مشکل پسرتون از تاپیکهای قبلت فهمیدم

ان شاءالله درست میشه

از اون کارایی که گفته بودن  کدوماشو انجام دادی؟؟

حرز گرفتی؟ هر روز تو خونه صوت قرآن بذار پخش بشه ، تا ۴۰ روز ، هر روز

بنظر منم پسرت سنگینی داره ، هر روز صبح اسفند دود کن تو خونه

۴ قل و حرز حتما همراه پسرت باشه

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

ببین من دانشجوی طب اسلامی ام

بیما شماره استادمو میدم بهت

ازش تلفنی یه ویزیت بگیر

عکس قرنیه چشمای پسرتو واضح بگیر از نزدیک 

بفرست براش ، هر مشکلی داشته باشه بهت از رو چشماش میگه

اگرم ترسیده باشه بهت میگه چطوری ترس گیری کنی

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  
عزیز دلم خدا سلامتی و عافیت بده هم به خودت ، هم پسرت مشکل پسرتون از تاپیکهای قبلت فهمیدم ان شا ...

حرز نگرفتم یک ماهه هم نماز میخونم هم قران سوره ی یاسین و هروز میخونم نمک نذر کردم صلوات نذر کردم نذر کردم برم پابوس اقا امام رضا حالم خیلی بده نمیتونم توصیف کنم دیروز تو مترو قسمت مردا بودم انقد اشک میریختم و با صدای بلند همه ناراحت شده بودن هیچی دست خودم نیست حتی نمیتونم خودمو بکشم

عزیز دلم خدا سلامتی و عافیت بده هم به خودت ، هم پسرت مشکل پسرتون از تاپیکهای قبلت فهمیدم ان شا ...

منم موافقم.

بنظر منم سنگینی داره.

من خودم هر وقت مراسم قبرستون رفتم داغون شدم.

کل زندگیم بهم میریزه.

هر وقت میریم کلی کتاب دعا و حرز و سلام و صلوات میرم.

بچها روحشون پاکه.شاید اذیت شده یا اونجا چیزی دیده ترسیده.

کاش کسی ک معتبره و خداشناسه براش سر کتاب واکنه

قسمتی از سخن های کوروش کبیر:بودن با کسی که دوستش نداری و نبودن با کسی که دوستش داری همش رنج و عذاب است.پس اگر همچون مثل خود نیافتی مثل خدا تنها باش.واگر یافتی او را چنان حافظ باش که گویا جزوی از وجود توست.
ببین من دانشجوی طب اسلامی ام بیما شماره استادمو میدم بهت ازش تلفنی یه ویزیت بگیر عکس قرنیه چشم ...

خدا خیرت بده خدا هر چی میخوای بهت بده هر راهی بلدی جلو پام بذار

منم موافقم. بنظر منم سنگینی داره. من خودم هر وقت مراسم قبرستون رفتم داغون شدم. کل زندگیم بهم میری ...

کاش اینجوری باشه رفتارش عجیب مثل عقب مونده ها خداااااااااااااااااااااا کجایی پس که اشکامو نمیبینی دخترم از گریه هام خسته شده چرا حداقل ب دل اون نگاه نمیکنی