2777
2789

جهنمت تا وجود داره برا من روزی ده بار اون دنیا منو بسوزون ولی تو این دنیا حال پسرم خوب باشه 

التماس دعا دارم ازتون برا شفای پسرم

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

آخه این چه دعاییه عزیزم

مگه نعوذبالله خدا معامله میکنه باید یه چیز بدی تا یه چیز بهت بده؟؟؟

ان شاءالله خدا به پسرت عافیت و سلامتی و عمر طولانی و عاقبت به خیری بده

ان شاءالله دلت آروم بشه و سایه ات بالا سر پسرت باشه

این دنیات و اون دنیات به لطف و کرم خدا آباد باشه💕💕💕

بهترین جای ممکن ایستادم...در بهترین زمان....  

از صمیم قلبم میگم خدا شفا بده عزیزم 

شما هم برای من دعا کن که خیلی محتاجم

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
آخه این چه دعاییه عزیزم مگه نعوذبالله خدا معامله میکنه باید یه چیز بدی تا یه چیز بهت بده؟؟؟ ان ...

ممنونم از دعای زیبات

چیکار کنم انگار توی دلم اتیش روشن کردن دست و پاهام سست شدن یک ماهه غذا نمیخورم نمیخوابم فقط نماز گریه قران بچه هامم خسته کردن ادامه ی زندگی برام سخته ولی نمیتونمم بمیرم و بچه هامو تنها بذارم  وگرنه...

ممنونم چشم حتما برات صلوات فرستادم

چشمت پرفروغ گلم مرسی

من میگم حالم خوبه تو باور نکن                                             اول بترس از خدا بعدش بترس از کسی که نمی ترسه از خدا                                                                                             لینک حذف تاپیک                    
ممنونم از دعای زیبات  چیکار کنم انگار توی دلم اتیش روشن کردن دست و پاهام سست شدن یک ماهه غذا ن ...

سلام عزیزم این ذکر معجزه میکنه اگر نشد پای من

۷۰ مرتبه سوره حمد رو با خلوص نیت و با توجه ب معنی بخون تو آب بدم حتما شفا پیدا میکنه و بعد آب بهش بده بخوره

ممنونم از دعای زیبات  چیکار کنم انگار توی دلم اتیش روشن کردن دست و پاهام سست شدن یک ماهه غذا ن ...

۵۳۰ مرتبه بدون وقفه ذکر یا فاطمه و ابیها و بعلها و بنیها و سر المستودع فیها بعدد ما احاط به علمک

سلام عزیزم این ذکر معجزه میکنه اگر نشد پای من ۷۰ مرتبه سوره حمد رو با خلوص نیت و با توجه ب معنی بخو ...

عزیزم ۷۰ بار حمد خوندم قبلا ولی الان شما میگی بدم تو اب یعنی چیکار کنم میشه واضح تر بگی