2777
2789

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عی وای من توی سی و سه هفته بودم و‌نمیفهمیدم چرا شکمم سفت میشه و اذیت میشم پیش ماما هم رفتم نفهمید بابا انقباض های رحمی دارم و متاسفانه دچار زایمان زود رس شدم ، زایمان زود رس اونم قبل هفته سی‌و‌چهار برای جنین ممکنه مشکلات بسیاری بوجود بیاره ، حتما مواظب خودت و کوچولوت باش و قبل اینکه دیر بشه و انقباض ها بیشتر بشه و دکترا نتونن جلوی این انقباض ها رو بگیرن برو تا اگه خدایی نکرده مشکلی باشه دارو بدن و خوب بشین ،،،انشالله که مشکلی نباشه

عی وای من توی سی و سه هفته بودم و‌نمیفهمیدم چرا شکمم سفت میشه و اذیت میشم پیش ماما هم رفتم نفهمید با ...

برام دعااا کن🥺 من کار زیاد انجام میدم دیگ حتمن باید استراحت کنم 

همش میترسم میگم زایمان زودرس نکنه باشع🤦‍♀️

نه خدا نکنه ، کوچولو ها مون گناه دارن ، عی خدا یکیو دیدم توی هفته سی و دو به دنیا اومده بود و خونریزی مغزی کرده بود و متاسفانه عقب مونده ذهنی گفتن میشه   

خونریزی مغزی ، گوارش،ریه و مشکلات بینایی قلبی و کلیوی توی نوزدان نارس بسیار هستش

وااای چن هفتت بود؟

عزیزم نترس 

بدن هر کسی متفاوته

ولی من تجربمو میگم تا زودتر اقدام کنی  و به دکترت بگی و مثله منه بی تجربه نباشی

من بارداریم تو زمستون بود بعد همش شکمم سفت میشد و دلپیچه میگرفتم که به هر کی گفتم میگفت از سرماس

تا اینکه یه روز دخترم اصلا تکون نخورد تا ظهر من رفتم بیمارستان گفتند دهانه ی رحمت ۲ سانت باز شده منو میگی داشتم سکته میکردم ۳۵ هفتم شده بود ولی تا قبل اون جدی نگرفته بودم

بعد دکتر خودم گفت احتمالا ۳۵ هفته زایمان زودرس داشته باشی فقط برو خونه استراحت مطلق شو تا وقتش

که  من خیلی مراعات کردم و تا ۳۹ هفته بچه رو رسوندم

برای شنا هم انشالله مشکلی نیست ولی حتما فردا به دکترت بگو 

2810