2777
2789
عنوان

بیاین بگین من چکار کنم

109 بازدید | 13 پست

سلام. من از مامانم بدم می یاد. من دوسش دارم ولی خوب خیلی باهاش مشکل دارم. احساس می کنم می خواد هر حرفی که خودش گفت باشه جمله ای هم که هر روز تکرار می کنه اینکه اگه این کار رو انجام ندی می دو نم باهات چیکار کنم. بعضی وقتا هم یه کاری رو میگه انجام بدم ولی من میگم نی تونم صبر کن بعد اگه من یه چیزی ازش بخوام ادامو در می اره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یا خانواده درمانی یا نجات خودت از محیط سمی 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
کی حالا درخواست دوستی داده    

وای  چقد شما به امضا من گیر میدین تا الان صد نفر گقتن سرکار خانم مگه مشکلش چیه

لطفا درخواست دوستی ندین به بنده شرمسارم ولی  معذورم از قبول کردنش  پسرم پسرم پسرم اصلا حرف بعدی شما هم درستع
برو درست وبخون بچه فاز عقاب نگیر

راستش درسم من جلو جلو میخونم سرکار خانم حوصلم سر میره میام اینجا عذر بنده بپذیرید 

لطفا درخواست دوستی ندین به بنده شرمسارم ولی  معذورم از قبول کردنش  پسرم پسرم پسرم اصلا حرف بعدی شما هم درستع
وای  چقد شما به امضا من گیر میدین تا الان صد نفر گقتن سرکار خانم مگه مشکلش چیه

ول شون کن بعضیا اول میگن مشکلت چیه بعدم زود قضاوتت می کنن برا من بارها پیش اومده، فقط محل شون نذار 

خواهشا بعضی هاتون من درآوردی هاتون نسبت ندین به سخنان قرآن، اگه مطمئنین سخن قرآنه، اگه راست میگی بگو کدوم آیه تا بریم تفسیر درستش پیدا کنیم..... بارها شده خواستن اعتقاد منو زیرسوال ببرن گفتن خدا تو قرآن گفته وقتی گفتم کدوم آیه دیگه ساکت شدن!!!
ول شون کن بعضیا اول میگن مشکلت چیه بعدم زود قضاوتت می کنن برا من بارها پیش اومده، فقط محل شون نذار&n ...

بله واقعا

راستش درسم من جلو جلو میخونم سرکار خانم حوصلم سر میره میام اینجا عذر بنده بپذیرید 

پس به نکته دوم توجه کن آفرین 

موند به قلبم حسرتش،ولی عشق همینی هست،،که هست!!! بخوام نخوام ندارمت... :)🖤