2777
2789
عنوان

میدونم همسرم با یه خانم صحبت میکنه....

| مشاهده متن کامل بحث + 492 بازدید | 76 پست
ببین به عنوان زنی که به اندازه موهای سرم تجربه دارم در این زمینه  اینه که به صورت خیلی جدی دخت ...

خوش به حالت خودت رو پیدا کردی

الان مشکل اکثر خانوما اینه

من همیشه حسرت مجردی رو میخورم کاش ازدواج قسمتم نمیشد

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوش به حالت خودت رو پیدا کردی الان مشکل اکثر خانوما اینه من همیشه حسرت مجردی رو میخورم کاش ازدواج ...

🥺

من دوسش دارم

نمیخوام ازش دلخور شم

من مشکلی با ازدواج ندارم ولی تعهد.... دروغ

خیلی بد دعوا میکنه🥺🥺🥺 بخدا جرئت ندارم

هی خواهر اگه بدونی من چه دعواها را پشت سر گذاشتم 

میشینی به حالم زار میزنی 

یه دختره را تو محل کارش برداشته بود باهم رفته بودن سفر ، به دختره گفته بود مجرده 

دختره را پیدا کردم بهش گفتم زن فلانی ام 

اونم زنگ زده بود شوهرم و دعوا که تو زن داشتی نگفتی 

شوهرم همون موقع اومد دنبالم 

فکر کن تا برسیم خونه فقط تو ماشین چپ و راست می‌زد تو دهن من و چرا زنگ زدی دختره ، غلط کردی زنگ زدی بهش 

رسیدیم تو کوچمون ، منو میکشوند رو زمین و می‌برد تو خونه ، زد شیشه ورودی خونه را شکوند 

اون روز من از غصه دق نکردم خیلی بود 

باهاش حرف زدم خیلی باهاش راه اومدم خیلی دیگه نمیدونم چیکار کنم نمیدونم چی میخواد از جون من

اگه خیلی باهاش صحبت کردی منطقی بگو اگه با اون بخوای اینقدر صمیمی بشی نه من نه تو... برو مدیریت اداره اش درخواست کن اتاقشون عوض کنن فقط خیلی سکریت که نفهمه اگر ممکن بود. 

ببین به عنوان زنی که به اندازه موهای سرم تجربه دارم در این زمینه  اینه که به صورت خیلی جدی دخت ...

خب مردی که دروغ میگه معلومه یه ریگی به کفششه.... من نمیدونم چکار داره میکنه.... ولی اگه با دختره دعوا کنم آبروی همسرمم تو محل کار میره. اون وقت حتی ممکنه منو ول کنه بره

نمیکنم  دلم خونه باورم نمیشه باز دروغ گفت بهم🥺

ببخشید نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی اگه جلوشو نگیری این راه قطع به یقین تهش به خیانت میرسه

من اینقدر دوست اجتماعی داشتم که همشون بعد یه مدت پیشنهاد بم دادن. مردا اینجورین انگار واقعا نمیتونن با کسی دوست معمولی باشن

هرجوری میتونی نذار ادامه بدن این روند رو. وگرنه کم کم خانوم از بیکسی و بی پناهیش میگه و همسرتم چون بطور غریزی مردا نیاز دارن تکیه گاه کسی بشن میخواد فردین بازی دربیاره بشا تکیه گاه خانوم. 

اگه خیلی باهاش صحبت کردی منطقی بگو اگه با اون بخوای اینقدر صمیمی بشی نه من نه تو... برو مدیریت اداره ...

آبروش میره

منو میکشه

گفتم همه اینا رو.... باید ببینه من با یه مرد دیگم شاید به خودش بیاد... 

ببخشید نمیخوام تو دلت رو خالی کنم ولی اگه جلوشو نگیری این راه قطع به یقین تهش به خیانت میرسه من این ...

😭😭😭😭

چقد بدبختم من

میدونم میدونم.... با اینکه اون خانم بزرگتر از شوهرم... 

لعنتی ها همشونم روانشناسن دیگه مجبورن درد و دل خانما رو بشنون و بهشون مشاوره بدن😏 ببخشید ولی من جا ...

خیلی باهاش حرف زدم. 

میدونم حرف دیگه فایده نداره

حس میکنم یه مرده ام

دیگه نمیخوام ادامه بدم

خدا ازش نگذره که اینجوری اذیتت میکنه عزیزم قلبم شکست برات حس میکنم خیلی مظلومی🫂

من خودم هر روز به مظلومیت خودم گریه میکنم

امروز یکم تو فکر بودم قهر کرده باهام که چرا قیافه گرفتی

حتی حق ندارم ناراحت بشم ازش..... منو له میکنه. نابودم میکنه

آبروش میره منو میکشه گفتم همه اینا رو.... باید ببینه من با یه مرد دیگم شاید به خودش بیاد... 

بنظرم تو خیانت کنی فقط اوضاع بد میشه بهتره بری پیش مشاور شاید درست بشه... و اینکه بی رودروایسی اصلا خیانت نکن اینجوری دست شوهرت باز میکنی بدون هیچ حقی به تو کار خودشو توجیح کنه روی این یه قلم مردا اصلا کوتاه نمیان اونا فکر میکنن هر... بخورن حق دارن ولی زن ها نه! 

2810