2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 19262 بازدید | 310 پست

توقع نداشته باش که خواستگاری از خودت سطح بالاتر از نظر مالی میری بهت ج مثبت بدند ، مطمن باش بعد ازدواج هم به مشکل برمیخوری ، کبوتر با کبوتر ، باز با باز

پسر گلم ، گل زیبای من مرسی که زندگیمو با اومدنت زیباتر کردی   

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

فکر میکردم مشکل از قیافت ن باشه ولی ن واقعا خوبه قیافتون اعتماد بنفستون و ببرید بالا هنوز کلی وقت دارید انشالله که بهترین انتخاب داشته باشید

خُود خَزانیم‍ و دَم اَز شُوق‍ِ بَه‍ار میزَنیم‍!...🕊=)💎
اگر ممکنه داخل شخصی ارسال کنم براتون ک اینجا وارد گوگل نشه 

خیلی معذرت میخوام واسه ‌چی میخواین عکس بدین که بقیه نظر بدن؟

یعنی شما اینقد سطحی هستین که فکر میکنین بخاطر چهرتون جواب منفی میدن؟

جواب منفیشون واستون مهم نباشه، من اطرافم پر هست از دخترایی که فکر میکردن خواستگار همیشه هست و ناز میکردن، الان که سنشون بالاتر رفته سرشون تو سنگ خورده دارن له له میزنن واسه خواستگار، حرص میخورن حسودی میکنن به بقیه که چرا بیشتر فکر نکردن و موقعیت ازدواج رو راحت از دست دادن

شما سنتون کمه، موقعیت زیاد دارین برای ازدواج، جوینده یابنده است

اسی ببخشید شرمندم با اجازه🥲🖤

اسمم ثمین هست.

میشه در حقم لطف کنید برا آشتیمون و ازدواجمون یه صلوات مهمونم کنید؟:) با قلبای قشنگتون برام دعا منید حاجت روا شم بیام با خوشحالی تاپیک بزنم بگم برگشت؛)

آقای استاتر عزیز یعنی شما توقع داری اینجا که اکثرا سنشون به راهنمایی و دبیرستان میخوره بیان راهنمایی ...

از شما بیشتر تجربه داریم😐😂

کاش دنیا بهم یه دختر بده🙎‍♀️🥺که رحم کنه به زنی که متاهله👩‍❤️‍👨میخوام بدون اجازه مرد نفس بکشه💇‍♀️❤️‍🔥میخوام پرنده ها رو بدون قفس بکشه🕳🐣میخوام فرشته نباشه خطا جزئی زمینه🚫🧚‍♀️میخوام زن باشه زن بمیره زنیت همینه🌝🔥💆‍♀️