2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

19262 بازدید | 310 پست

اولا شرمنده بابت حضورم اینجا چون دیدم شلوغه و همه اینجا خانم هستن جای خواهر های خودم خواستم مشورت بگیرم ازتون چون خواهر ندارم .  

من 24 سالمه 

مهندس یه کارخونه کاشی سرامیک هستم ( بخش اتوماسیون و انفورماتیک) 

قدم 180 قیافم معمولی نه زشت هستم ن خوشگل حالا اگر لازم شد بگید تصویرم رو قرار بدم نظر بدید 

درامد ماهیانم یه چیزی بین 15 تا 20 میلیون متغیر هست  

خونه دارم ( پدرم تهیه کردن ) ماشین هم خودم تهیه کردم( زانتیا 89 - دست دوم خریدم) 

یه مقدار پس انداز دارم ( همیشه کار کردم اهل دود و این چیزا نیستم الحمد الله سالم زندگی کردم ) 

سوالم اینجاس 5 بار رفتن برام خواستگاری با دختر خانم ک صحبت کردم ظاهراروی خوش نشون میدادن ولی متاسفانه جلسه سومی در کار نبوده هیچوقت یعنی خبر میدادن ک دخترمون یا میخاد ادامه تحصیل بده یا بچس  و. بهونه برای نه گفتن داشتن 

نمیدونم چطور یه من یه مدت سر کلاس ک درس میدادم دخترخانم های متفاوتی احساس میکردم میخان رابطه شکل بدن باهام ک یک بار هم اتفاق افتاد و تموم شد اون رابطه با سلام صلوات ( نه من ازشون بدی دیدم نه ایشون بمن بد کردن  بسیار هم خانم خوبی بودن فقط وسط کار متوجه شدم با شخص دیگری هم در ارتباط هست و..) 

این جواب های رد که میشنونم علتش نمیدونم چیه ! 

واسطه فرستادم میگن مشکل از پسر نیست مشکل از کارمه ؟ مشکل از خانوادس یک نفر نمیاد بمن بگه ایراد کارم چیه واقعا برای دوستی اوکی هستن ولی زندگی نه! 

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

اگر ممکنه داخل شخصی ارسال کنم براتون ک اینجا وارد گوگل نشه 

همینحا بزار تا سه دقیقه وقت داری پاکش کنی که عکست نمونه سه نقطه میاد کنار پایین عکست اونرا میزنی و گزینه حذف

برای عاقبت بخیری پسرم صلوات میفرستین😞حال دلم خیلی بده دعام کنید💔
 بدون شناخت میری خاستگاری؟ دخترو قشنگ بشناس بعد برو خب سنتی همینه پنجاه پنجاهه ممکنه بگن نه

خانواده رو میشناسیم دختر خانم رو خودم نه نمیشناسم چطور اشنا بشیم بالاخره باید یه رفت و اومدی صورت بگیره