2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 19262 بازدید | 310 پست
ببینی من گفتم خواهر مهربونم باشه شمارو بیشتر قبول داره، الان شما چیش میشی🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣

از خودش بپرس 😂🤣 ابجی تاج سرش 

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

محل کارتون همسایه همکلاسی کتابخونه  تور های تفریحی  میدونید من وقتی با کسی دوست بو ...

من نمیخام دوباره بیفتم تو مراحل دوستی و این چیزا همین سنتی اگر شد خوبه نشد هم ایرادی نداره عجله ای نیست . یه بار دوستی کردم بسه 

درمورد ازدواج مدرن هم من تست کردم دختر خانم دوست میشه ولی دنبال خوش گذرونیه اصلا براش  ازدواج و ...

خب بگرد دنبال یکی که قصدش ازدواج باشه من خودم اهل دوستی نبودم ولی ازدواج سنتی هم دوس نداشتم تا اینکه با همسرم آشنا شدم همون دفعه اول گف من قصدم ازدواجه ولی میخوام قبلش یخورده با هم آشنا بشیم بعد خانواده هارو در جریان بزاریم. بعدم چون داخل شرکت کار میکنین بالاخره خیلی امنیت شغلی ندارین شایدم به خاطر همین رد میکنن من خودم هرکه خواستگار سنتی میومد که داخل شرکت کار میکردردش میکردم میگفتم شغل کارخونه ای معتبر نیس تا اینکه همسرمو دیدم و عاشقش شدم دیگه واسم مهم نبود که اونم کارش تو شرکته. منم مث شما یزدی هستم میدونم تو خواستگاری سنتی چیزی در نمیاد

نه دیگه من کاری ب کارش ندارم خوبه ک قبولت داره هر چی باشه شما بزرگتر منی🤣🤣🤣🤣

دو سال زیاد نیستا 😂 مهم اینه ک الان میدونم کوجااااست 😂😂😂

دلت که گرفت دیگر منت زمین را نکش ...راه اسمان باز است ، پر بکش ... ، او همیشه اغوشش باز است ، نگفته تورا میخواند ... اگر هیچ کس نیست ؛ خدا که هست ...  
پ من چیم🤣🤣بیاقبولت دارم

ما ک رفتیم نی نی سایت برای خودتون ولی وقتی یکی مشکل داره سعی کنین کمکش نمیکنین دیگ مسخرش نکنین  . گزارش زدید من مزاحمت کردم براتون و عکس گذاشتم خب خودتون گفتید بزار من مزاحم کی شدم عکس برای کی فرستادم

این تاپیک رو گزارش بزنین حذف شه بره نخواسیم راهنمایی انقد که متلک بارمون کردید تو عمرم حرف نشنیده بودم 

خب خوبه ولی من زیاد باش حرف نمیزنم الان کوجااااست؟؟؟؟

اون دیگه بماند 😂 خودم بش گفتم بیاد اونجا 🤣

من نمیخام دوباره بیفتم تو مراحل دوستی و این چیزا همین سنتی اگر شد خوبه نشد هم ایرادی نداره عجله ای ن ...

شاید مشکلتون همین عدم انعطافه

چون یکبار بد بوده یعن یهمیشه قراره بد باشه؟

بنظرم با دقت بیشتری برای دوستی ک قصدش ازدواجه انتخاب کن

⚜الهی عَظُمَ الْبَلاَّءُ وَبَرِحَ الْخَفاَّءُ وَانْکَشَفَ الْغِطاَّءُ وَانْقَطَعَ الرَّجاَّءُ وَضاقَتِ الاْرْضُ وَمُنِعَتِ السَّماَّءُ واَنْتَ الْمُسْتَعانُ وَاِلَیْکَ الْمُشْتَکی وَعَلَیْکَ الْمُعَوَّلُ فِی الشِّدَّهِ وَالرَّخاَّءِ اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ الِ مُحَمَّدٍ اُولِی الاْمْرِ الَّذینَ فَرَضْتَ عَلَیْنا طاعَتَهُمْ وَعَرَّفْتَنا بِذلِکَ مَنْزِلَتَهُمْ فَفَرِّجْ عَنا بِحَقِّهِمْ فَرَجاً عاجِلا قَریباً کلمح الْبَصَرِ اَوْ هُوَ اَقْرَبُ یا مُحَمَّدُ یا عَلِیُّ یا عَلِیُّ یا مُحَمَّدُ اِکْفِیانی فَاِنَّکُما کافِیانِ وَانْصُرانی فَاِنَّکُما ناصِرانِ یا مَوْلانا یا صاحِبَ الزَّمانِ الْغَوْثَ الْغَوْثَ الْغَوْثَ اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی اَدْرِکْنی السّاعَهَ السّاعَهَ السّاعَهَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ الْعَجَلَ یا اَرْحَمَ الرّاحِمین بِحَقِّ مُحَمَّدٍ وَآلِهِ الطّاهِرینَ.⚜                   ⚜"اللَّهُمَّ کُنْ لِوَلِیِّکَ الحُجَهِ بنِ الحَسَن، صَلَواتُکَ علَیهِ و عَلی آبائِهِ، فِی هَذِهِ السَّاعَهِ وَ فِی کُلِّ سَاعَهٍ، وَلِیّاً وَ حَافِظاً وَ قَائِداً وَ نَاصِراً وَ دَلِیلًا وَ عَیْناً، حَتَّی تُسْکِنَهُ اَرْضَکَ طَوْعاً وَ تُمَتعَهُ فِیهَا طَوِیلا"⚜⛅️اللّٰهُمَّ عَجِّلْ لِوَلِیِّکَ الْفَرَجُ⛅️ 
ما ک رفتیم نی نی سایت برای خودتون ولی وقتی یکی مشکل داره سعی کنین کمکش نمیکنین دیگ مسخرش نکنین   ...

عه ببخشید اگه منو دوستم تو تاپیکتون حرف زدیم 

ما ک رفتیم نی نی سایت برای خودتون ولی وقتی یکی مشکل داره سعی کنین کمکش نمیکنین دیگ مسخرش نکنین   ...

داداش گفتم صد صفحه هم توضیح بدی اینجا باز یه چی بارت می‌کنند

موفق باشی

کاربریم تعلیق شد دوباره اومدم😊🥰
خب باشه خوشتون باشه سلام منم برسون بگو موفق باشه دارم میرم

منم بیشتر از یه هفتس ندیدمش نمیدونم‌زندس 😂 ولی خداییش بچه خوب و پاک و معصومیه خدا برا دوتا ابجیاش نگهش داره