2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 19271 بازدید | 310 پست
مهندس یه کارخونه هستی مدرس دانشگاه یا آموزشگاهم هستی بعد حقوقت ۱۵-۲۰ تومنه!!😐 خب جسارتا یا خالی بن ...

قبلا درس میدادم 

حقوق مهندس انفورماتیک همینه داخل استان یزد اگر نیازه عکس فیش حقوقی ارسال کنم ! درست بخونین لطفا عرض کردم قبلا درس میدادم 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خانواده رو میشناسیم دختر خانم رو خودم نه نمیشناسم چطور اشنا بشیم بالاخره باید یه رفت و اومدی صورت بگ ...

باید ازشون بخوایی تا فرصت اشنایی بدن ،بلکه بینتون محبت بوجود بیاد 

شاید هم جلسه ی خواستگاری سخت میگیرید و شرط و شروط زیاد میزارید 

شاید هم دلش جایی گیر کرده

قبلا درس میدادم  حقوق مهندس انفورماتیک همینه داخل استان یزد اگر نیازه عکس فیش حقوقی ارسال کنم ...

عکس بده 

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد

تو پیام عکس نمیشه فرستاد همینجا بفرست تند پاک کن

وقتی یکی ناراحتتون کرد و دلتون رو شکست زود نگید عیبی نداره، چیزی نیست نذارید شکستن‌ دلتون‌ واسه آدما عادی بشه اونموقع دیگه چیزی ازتون نمیمونه.یه نقاش هنرمند نی نی سایتی🧚‍♀🎨

دختری که رفتی خواستگاریش چند سالش بود که گفتن سنش کمه؟

بگرد آدمی که بهت از نظر خانوادگی و سن و قیافه و... بخوره رو پیدا کن که بهت نه نگن حتما رفتی خواستگاری بالاتر از خودت😑

مگه شرایط شغلیتون چیه که ایراد رو شغلتون میزارن؟؟

یک عمر برا دوست داشتنت ❤ مدت کوتاهی ست   مگر آدم چندسال عمر می کند❤ و تازه ممکن  است  نصف عمرش هم تورا نشناسد ❤ تو امّا از ابتدا بوده ای همین طور دوست داشتنی ❤مخاطب هرچه شاعر!❤دلبر هرچه عاشق!❤ کسی نتوانسته تورا جوری که عاشقش هستی دوس بدارد جز من!❤  قول می دهم تمام عمرم را خوب خوب دوستت داشته باشم ❤ و بار دیگر که پا به جهان گذاشتم                    زودتر عاشقت شوم هرچه زودتر...❤❤❤
داخل گوگل میره خوب حق بدید وگرنه من مشکلی ندارم با گذاشتنش 

زیر ۳ مین پاک کنی نمیره گوگل نگران نباش

متاسفانه فاقد اهمیت هس  توهین هاتون   میتونید در موردم با تراپیستتون حرف بزنید تا یکم اروم شید  وگرنه با فحاشی فقط چند ثانیه آروم خواااهید شد