2777
2789
عنوان

سلام من چند بار رفتم خواستگاری

| مشاهده متن کامل بحث + 19262 بازدید | 310 پست

اول بامشاورایی که بافرهنگ وآداب ورسوم شهرتون آشنایی دارندمشورت کنید.دوماتورفتارخودوخانواده تون کنکاش کنید(تومراسم خواستگاری یاآشنایی)چون اینومن خودم تجربه کردم میگم.یه خواستگاری داشت دخترم که برای باراول که همدیگه رو خانواده هاببینندخودآقاپسرازنظرشغل ودرآمدوظاهرش اوکی بودولی خیلی خودشومی گرفت واحساس بزرگی می کردبه طوری که این منم که تواین سن (۲۶سالگی)این موقعیتو دارم وکسی مثل من نیست

درصورتی که پسرم توهمون سن موفقیت وموقعیتش خیلی بیشترازاون آقا بود.نمیگم موقعیت این آقاخوب نبودولی تنهااونم نبودکه موفق بود.به نظرمن ودخترم خیلی قیافه می گرفت.نه تنهاخودش که مادروخواهرشم همینجوربودند!!!!دوماآقاپسرمی گفت بایدزن من خونه دارباشه باهرمدرکی!!!!خلاصه تورفتارش خیلی طاقچه بالامیذاشت.یکی دیگه هم مادرش اومده بودکه دخترموببینه،مثل اینکه میخوادپارچه یا کالایی روانتخاب کنه که هی دست به پشت وبازوش می کشید!!!باوجوداینکه پسره خوب بودولی حرکت مادرش باعث جواب منفی ماشد.دخترم بامشاورم صحبت کرده بوداونم حرکات این مادرروردکرده بود.خلاصه به عنوان یک مادرکه خودمم عروس دارم اول خوب باخانواده صحبتتانوبکنیدوسنجیده عمل کنید.بعدم تونراسم خواستگاری افتاده ترباشید.ازهمه مهمتردنبال خانواده اصیل وهم کفوخودتون بگردید.اصلنم عجله نکنید.

یکسال پیش هیچ امیدی نداشتم، همه روش ها رو امتحان کردم تا اینکه بعد از کلی درد کشیدن از طریق ویزیت آنلاین و کاملاً رایگان با تیم دکتر گلشنی آشنا شدم. خودم قوزپشتی و کمردرد داشتم و دختر بزرگم پای پرانتزی و کف پای صاف داشت که همه شون کاملاً آنلاین با کمک متخصص برطرف شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون دردهایی در زانو، گردن یا کمر دارید یاحتی ناهنجاری هایی مثل گودی کمر و  پای ضربدری دارید قبل از هر کاری با زدن روی این لینک یه نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص دریافت کنید.

حتما سراغ گزینه های سطح بالا میری هم سطح خودت انتخاب کن

یاد اون دیالوگ از فیلم لئون افتادم که لئون به ماتیلدا گفت: تو به زمان نیاز داری تا یک کمی بزرگ بشی! ماتیلدا گفت: من دیگه بزرگ شدنم تموم شده؛ بعد از این فقط سنم زیاد میشه..🏵️

منک عکستو ندیدم ولی شرایطت خوبه.من اگ مجرد بودم قبولت میکردم😆😆😆

ایشالا ی دختر خوب قسمتت میشه ازدواج میکنی

از طرز تایپتم مشخصه پسر خوبی هستی

آبجی مجردم ندارم بگیرمت واسه اون

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

من میتونم با شما ازدواج کنم

اقا با من دعوا نکنین روحیم حساسه میزنم دهن مهنتونو آسفالت میکنم…    گفت:بمــان•گفتم:برای ماندنم دلیلی بیاور،،،،،،،،گفت:برنج خیسوندم                                    یه نگاه به خودت یه نگاه ب طرز فکرت بنداز..                                                  این دلیل اینجا وایستادنت❗️❗️❗️    

اینکه چند نفر شما رو قبول نکردن دلیل بر این نیست که شما ایراد داری....شاید هنوز آدم درست رو پیدا نکردی،برای ازدواج عجله نکن و با صبر و تحقیق فراوان و شناخت خوب انتخاب کن، شاید زیادی خودت رو مشتاق نشون میدی،جلسات خواستگاری برای شناخته واشنایی درمورد تفکرات و اهدافتون از زندگی....همیشه برای ازدواج دنبال همراه باش،بعضی از انتخاب های عجولانه فقط دردسر و مانع پیشرفته.

هر دختری حق انتخاب داره،شاید شما ملاک های اون خانم ها رو نداشتی،زیاده خواه نیستن بلکه ملاک هاشون با مشخصات شما تفاوت داره،  به این مسیر ادامه بده و با دقت انتخاب کن،انشالله همه جوون ها و شما انتخاب های صحیح و خوبی داشته باشین و خوشبخت بشین.

آقا من چرا داداش ندارممممممم

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙