2777
2789
عنوان

شوهرم الکی میگه میره سرکار؟!

224 بازدید | 10 پست

قبلا کارش تو شهر خودمون بود 

الان حدودا یساعت راهه تا کارش بعد اونجایی ک الان میره سرکار همه دختر عمه ها و عموهاشم هستن قبلا چت دیده بودم از این با همون دختر عمش 

خیلی خیلی دلش میخواست بره اونجا کار کنه حقوقش بیشتره ساعت کاریشم میگفت از ۸ صبه تا ۳ الان ساعت ۶ صب میره تا ساعت ۶ بعضی وقتا ۹ شب میاد خونه یسری وقتا ۸ میاد بعدم میگه کارم طول کشیده نگهم داشتن منم باردارم کل روز تنهام 

فکرای بیخود میکنم همش 

یسری وقتا بوی سرکارشو میده یروز کلا خوشبو و ترگله مث الان که هنوز نیومده خونه از صب ک میره یک بار فقط زنگ میزنه ببینه مردم یا زندم الان تصمیم گرفتم اومد قهر کنم دلم خیلی گرفته ازش یسری گفتم سختمه نرو اونجا به دعوا گرفت ک ایندمون خراب شد تو مقصری 

هر ساعتیم میاد بعدش میره بیرون خرید یا ب قول خودش ماشینش خرابه کار داره بعدم ک شام میخوره میخوابه الان مقصر منم 

تصمیم گرفتم قهر کنم اینسری یا حداقل سرد باشم 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سرد رفتار کن ولی هرگز قهر نکن

فقط 1 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
میشه برا تشکیل قلب نی نیم و سالم بودنش یه صلوات بفرستید؟ خدایا من به تو ایمان دارم شکرت به خاطر همه چی❤️🥰❤️ خدایا خودت به همه کمک کن حاجتای قلبارو بده❤️❤️ عزیز دل مامان امروز تاریخ ۱۴۰۳/۲/۳قلبتو دیدم تاپ تاپ می‌زد خداااایا شکرت شکرت شکرت

نمیتونی یه جوری امارشو بگیری؟ مثلا از همون فامیلاشون ک اونجان یا زنگ بزنی به کارشون بگی گوشی بدین فلانی کار ضروری دارم 

یا مثلا یهو بی خبر بهش زنگ بزن بگو بیا تصویری دلم برات تنگ شده 

نمیتونی یه جوری امارشو بگیری؟ مثلا از همون فامیلاشون ک اونجان یا زنگ بزنی به کارشون بگی گوشی بدین فل ...

نه نمیتونم 

الان اومده میگ‌ماشینم خراب شده مگه میشه همش ماشین خراب شه

نه نمیتونم  الان اومده میگ‌ماشینم خراب شده مگه میشه همش ماشین خراب شه

پاشو باهاش برو 

من نمیگم کاری میکنه هاا اصلا تهمت نمیزنم اما شکتو هرچه سریع تر برطرف کن اینطوری هم واسه خودت خوبه هم رابطتون 

پاشو باهاش برو  من نمیگم کاری میکنه هاا اصلا تهمت نمیزنم اما شکتو هرچه سریع تر برطرف کن اینطور ...

عزیزم حالم خیلی بده الان چیکار کنم 

اومد قهر کردم رفته اون اتاق همش صدای اس میاد از گوشیش 

بی تفاوتع

عزیزم حالم خیلی بده الان چیکار کنم  اومد قهر کردم رفته اون اتاق همش صدای اس میاد از گوشیش  ...

شما الان نباید  استرس داشته باشی برا بچت ضرر داره بنظرم الان چیزی نگو بهش اما یه جوری چراغ خاموش زیر نظرش داشته باش گوشیشو چک کن سطل زباله پیام هاش و.. 

گاهی مچشو بگیر مثه همون ک گفتم تصویری بزن یا شماره همکاراشو بردار با تلفن خونه یه دفعه زنگ بزن به همکارش بگو گوشی بده فلانی کارش دارم الانم ک بارداری میتونی بهونه بیاری مثلا بگی حالم بده یا پول میخام برم دکتر یا هوس چیزی کردم و..

اما سعی کن بد به دلت راه ندی عزیزم این چیزایی ک گفتمم فقط بخاطر اینه ک شکت برطرف بشه چون بالاخره جلو ضررو از هرجا یری منفعته هر چه زود تر شکت برطرف شه بهتره