2777
2789
عنوان

با خواهرم چن ساله قهرم

258 بازدید | 14 پست

باردار بود پدرم و مادرم دلشون سوخت براش گفتن ماه اخر برو پیشش تا زایمان کنه کار بارش زیاد گناه داره خودش هم گفت بیا... من زیاد خونشون نمیرفتم چون یه شهر دیگن و در حد یه مهمانی با پدر و مادرو میرفتم. خلاصه چن روزی اونجا بودم چقد بزاش کار میکردم خیلی رفتارش با من بد بود خودش کارا رو دوباره انجام میداد میگفت تو تمییز نمیشوری . اگ کسی زنگ میزد میگفت چکارت دارن نکنه دارن آمارزندگی ما رو میگیرن.من سبزه هستم خیلی ب من تیکه میپروند لابه لای حرفاش ک پسرا دنبال دختر سفیدن بقیه بیاد بترشن و ای حرفا .خرید نهار شام خیلی کم میکرد ک منم خجالتی بودم گشنکی زیاد کشیدم. خیلی وسواس بود شکاک بود. تو اتاق خواب بودم پسرش دوازده سالش بود گوشه اتاق خواب بود من دیگ خالش میشم. پرید پتو رو از روم کشید. گفت پاشو برو سالن بخاب. گفتم چرا، گفت چرا نداره. بعد فهمیدم ک شکاک بود نسبت ب من و پسرش. خیلی ناراحت شدم زنگ زدم داداشم گفتم بیا دنبالم و نگفتم چمه.فقط گفتم آب و هوا اینجا نمیسازه منو. دیگ نموندم تا زایمانش... داداشم اومد دنبالم و با ناراحتی برگشتم .. الان  چن سالی هست باهاش حرف نمیزنم. همش مقصر پدرم و مادرم بودن ب زور منو فرستادن

منم شرایط مشابه شما رو داشتم....

دوستان خواهش میکنم واسه حل مشکلم دعاکنید که زودتر حل بشه و آبروم حفظ بشه دعاکنید شر اون مزاحم اززندگیم کم بشه و به سزای کارش برسه و آرامش بزندگیم برگرده و کسی از مشکلم خبردارنشه .دعاکنید دشمن شادنشم 😔

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

مریضه😐

امضای زمان بارداری: لطفا برا سلامتی و شفای مادرم دعاکنید😔😔شاه پناهم بده🙏امصای جدید: لطفا برای سلامتی و شفای مادرم وپدرم دعاکنید😔😔خدایا کی به آرامش  میرسم؟؟ افسرده و خسته شدم، خدایا بهم رحم کن امیدم فقط تویی🤲

به پدرو مادرت چه ربطی داره،اون اخلاقش بد بوده،

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

فک کنم خواهرت افسرده و سرخوردست 

و خیلی از این کارا دست خودش نبوده

زندگیش چطوره؟

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
تو زندگی همه مشکلاتی هست. اما باید درست رفتار کرد

مشکل روحی فرق میکنه 

کاربر khestara70 که رمزشو فراموش کرده🥴---دوستان پروفایلم به هیچ فرقه ای ربط نداره این یک سحابیه،سحابیه چشم خدا یا مارپیچ، که از گاز و گردو غبار تشکیل شده سحابی ها گورستان و زایشگاه ستاره ها هستن همینطور از قشنگیای افرینش🙂البته تو این عکس زیادی اب و تابش دادن عکس واقعیشو میتونین سرچ کنین😍
2810