والا این وحشی ها الان موفق تراز ما هستن که مامانم میگفت اگر زدت تو چیزی نگو همیشه بهم زور میگفتن ول ...
پسر من هفده سالش نمی دونم تربیت بوده سا چیزی دیگه دخیل بوده پسر مودب نمی خواهم تعریف کنم بااینکه پسره صبح که باباش ساعت پنج میره سرکار پامیشه باباش بدرقه میکنه من خودم بلند نمیشمحسش ندارم بعد می خواهد کاری کنه اجازه میگیرهخیلی مودب نمازاش ترک نمیشه روزههاش همه رو میگیره اصلامن خودم زیاد مذهبی نیستم نه بسیجی رفته نه چیزی احتمال داره دانشگاه بره تغییر کنه نظرتون چی
دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳
از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباسهای خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!
آره چنان ولش کرد در حد جنگلیا وحشی شده بچه 😂 ۶ سالشه خرس گنده شده هنو میگه دعواش نکنید نمیفهمه! م ...
خب حتما نمیفهمه دیگه به فهم بچه شش ساله اعتقادی نداره😂😂 بچه من پنج سالشه داداش ۱۲سالش رو سرکار میذاره و قورت میده بچه شش ساله نمیفهمه؟؟؟ بهش گفتم از مهدتون دوربین وصل کردن رفته به داداشش گفته مامان الکی میگه دوربین نداریم اما بهس نگو. من گفتم 😂خودشم میخنده