2777
2789
عنوان

تربیت فرزند

138 بازدید | 29 پست

این مادرایی که به بچه‌هاشون هیچی نمیگن و میذارن بچه هر کاری بکنه میخوام بدونم تو بزرگسالی چجوری میشن؟

مثلا اجازه میدن بچه‌شون دیگرانو بزنه

تو اطرافیانتون کسی این روش تربیت کرده؟

آره زنداییم ، میگفت روانشناسش گفته تا ۷ سالگی تنبیه ممنوع ، فقط تشویق!

من یکی نمیخوام ریخت بچه شو خونم ببینم انقد ع.ن و بیتربیته😂

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نه به این شدت ندیدم پس اون یکی بچه یا والدینش مگه واکنشی ندارن؟؟ ولی خیلی دیدم تو دعوای بچه ها که اقتضای سنشونه مدام مادزا مخصوصا دخالت میکنن و خیلی حساسن حتی سر کوچکترین رنجشی با بقیه قطع رابطه میکنن 

آره زنداییم ، میگفت روانشناسش گفته تا ۷ سالگی تنبیه ممنوع ، فقط تشویق! من یکی نمیخوام ریخت بچه شو خ ...

روانشناسه گفته تشویق نگفته برای هرکاری که بعدشم منظور تو این سن نادیده گرفتن کار بد (بطور غیرمستقیمه) تا بچه تشویق شه به کار خوب حالا زندایی شما هم یه چیزی شنیده فقط قسمت راحتش رو اجرا میکنه😂

والا این وحشی ها الان موفق تراز ما هستن که مامانم میگفت اگر زدت تو چیزی نگو همیشه بهم زور می‌گفتن ولی خب ی نفرم میشناسمانقد مامانش طرفش بود و بقیه رو آزار میداد الان که چهل سالشه ی دختر ولگرد و فلان شده که مادرش روزی هزار بار به خودش میگه کاش بمیرم 

😊😊
عجب روانشناس بیسوادی!

مامان منم کلاس خانواده رفته بود میگفت مشاور میگفته نباید تنبیه کنی!

گفتم یعنی چی؟ تنبیه بدنی نمیکنم ولی دوتا بچه کوچیکو کلا ول کنم وحشی بار بیان؟ مگه جنگله😶

کاربری خودم نیس ، تاپیک های قبل تاریخ فروردین ۴۰۲ گردن نمیگیرم 🤣  😂 کاربری خودم پریده بیرون هرکاری کردم رمزش بازیابی نشد ، این مال دوستمه دیگه لازم نداشت😘
روانشناسه گفته تشویق نگفته برای هرکاری که بعدشم منظور تو این سن نادیده گرفتن کار بد (بطور غیرمستقیمه ...

آره چنان ولش کرد در حد جنگلیا وحشی شده بچه 😂

۶ سالشه خرس گنده شده هنو میگه دعواش نکنید نمیفهمه!

من بچه ۱۹ ماهه مو دعوا میکنم میفهمه، درکش از اون بیشتره

زن داداشم اینجوریه پسرش دختر منو میزنه ده ماه از دخترم بزرگتره یهو رد میشه راهشو کج میکنه دخترمو میز ...

اره من نمیدونم تو این موقعیت باید دقیقا چه حرفی بزنم

ولی اگه ببینم تکرار میشه میگم یکم واسه تربیت بچه‌ت وقت بزار 

2810