2777
2789
عنوان

افسردگی بعد زایمان گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 2355 بازدید | 35 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

انشاالله خدا کمکتون کنه که به سلامتی بزرگشون کنید و خوشیهاشون رو ببینید بهتره اگر شرایط مالی داری ی پرستار بگیری حداقل ی روز درمیون که کمی استراحت کنی قطعا کار سختی در پیشداری ولی من دیدم کسی که سه قلو داشته اویل خانواده هاحمایت کردن بعد ی مدت پرستار و بعد مهد کودک زیر یکسال منظورمه ها تو هفته هر کدوم ی روز خونه بودن از صبح میرفتن تا ۶ و ۷ شب مهد بودن بعدم گلم درستهتو هم نیازداری ولی همینکه به بچه ها توجه میکنه یعنی داره کمک تو هم میکنه دیگه اگر میتونی خودت برو سمتش یاازش با مهربونی بخواهبهت بیشتر توجه کنه
اندکی صبررر سحر نزدیک است
نه اینکه اصلاتوجه نکنه هاولی قبلاخیلی بیشتر بودالان همش خونمون شلوغه منم که خابم شب وروزنداره دیگه اونم میره سرکاربعدشم که میادبیشترمشغول بچهاس وبعدش خاب منم فقط بابچهاسرگرمم.انقددلم میخادبرم بیرون نمیشه دیگه اسیرشدم
من شنیدم علت افسردگى بعد از زایمان سردیه بدنه، میگن براى همین قدیم زنها کاچى زیاد میخوردن شما هم سعى کن گرمى بیشتر بخوری بخصوص که شیر خودت رو هم میدی نباید سردی بخوری بقیه حس هات هم کاملا طبیعى ، ما یه دونه اوردیم فکر میکردیم فاصلمون با شوهرمون فرسنگها شده یکم به خودت زمان بده ولى بدون کمک زود کم میاری ، سه تا واقعا سخته ، خدا کمکت کنه
بگذار عشق خاصیت تو باشد نه رابطه خاص تو با یک نفر ❤️
2810