2777
2789
عنوان

اگه آقای شهاب حسینی رو ببینید

| مشاهده متن کامل بحث + 36013 بازدید | 299 پست
کاربر اوپرا ینی چی؟

اگه کاربر جدیدی خب نمیشناسی دیگه

الکی چی بگم😅

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
میگم آقای مشکات  منصور باجلان اعدام شد؟ نعیم چی؟

آره همین 

من تو فیلم هاشون پسندشون میکنم و بازیشونو و فیلم هاشونو دنبال میکنم 

تو دنیای واقعی واسم فرقی با بقیه آدما ندارن 

بارون اومد و یادم داد                                                                                         هرچی آرایش کنی میشوره میبره

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

حالا مثلا شهاب حسینی کی هست که بخواد با این تاپیک پز بده؟؟ شاید واقعا نمیدونه باید چطوری برخورد کنه ...

من نمیدونم چرا اگه من بگم میشه پز ولی از طرفی همشون دارن میگن مگه کیه

خب بالاخره مایه پزه یا مگه کیه؟

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
سایت عمومی دیگه خصوصی نیست که ناراحتی تاپیک نزن 🤪

راحت بچرخ

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه فقط برام جذاب شد ببینم بقیه توی موقیعت های اینجوری چی میگن به نظرت پز دادن داره؟

میگم اینطوری برداشت کردم

شاید درسته شاید غلط

چون از کاربری اوپرا میشناسمت تعجب کردم

❌اگه به اسم کاربریم گیر بدی یعنی خوده خری🫤 ❌       اگه اون لحظه خوشحال بودی……پس پشیمونی نداره/.      پایان های تلخی را باید تجربه کنی تا به دوام نداشتن چیزهای زیبا ایمان بیاوری.       تذکر مهم:اگه تو یک تاپیک دارم تیکه پاره ت میکنم تو یک تاپیک قربون صدقه ت میرم…دادا خداوکیلی به اسم کاربریا دقت نمیکنم فکر نکنی دوقطبی ام؛خودتو …نکن برام❤️😁.    
من نمیدونم چرا اگه من بگم میشه پز ولی از طرفی همشون دارن میگن مگه کیه خب بالاخره مایه پزه یا مگه کی ...

منم منظورم همین بود والا😅

تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه‌ هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)
کاربر اوپرا ینی چی؟

کاربری قبلی منو میگن

میگم اینطوری برداشت کردم شاید درسته شاید غلط چون از کاربری اوپرا میشناسمت تعجب کردم

نه بخدا پز نمیدم

مگه نمیبنی همه کوبیدن تو سر مال 

میدونم نه پز داره نه بی محلی

کاربری قبلی منو میگن

فکر نکنی خدایی نکرده باهات دشمنی و خصومت دارم ها😂

چون میدونم خیلیا درگیرتن

منو مثل اونا نبینی که خودکشی میکنم😐😂

نه بخدا پز نمیدم مگه نمیبنی همه کوبیدن تو سر مال  میدونم نه پز داره نه بی محلی

شاید من بد برداشت کردم

اخلاقم خیلی نی نی سایتی شده😂😂

2810