یه جایی که مناسبات هم دوستانه باشه مثل یه دورهمی کاری ناهار باشه. بهشون چی میگید. ازشون چی میپرسید؟
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
کثیف تر از قشر بازیگرا وجود نداره اصلا محل نمیدم خیلی هاشون رو میتونید تئاتر شهر ببینید اگه تهران ...
من مثل شما مومن نیستم و لی راستش دوست ندارم اینطور تهمت بزنم
از قضا ادمهای خوب توشون بسیاره مثل همه اقشار جامعه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
اینجا هیشکی محل شهاب حسینی نمیده ولی نمیدونم چرا ما عطاران رو دیدیم مردم از سر و کولش بالا میرفتن😂😂😂😂😂
در خانواده های ایرانی حفظ ابرو همیشه مهم تر از سلامت روان بوده. در واقع ما برای برنده شدن در برابر مردم به خودمون میبازیم... و در نهایت میشیم یه تعداد روانی ابرومند
چون ایشونه واکنشی ندارم اگه یه نفر دیگه بود چرا عزیزم شما مهران رجبی رو ببینی واکنشت چ ...
خب این برام فرق داره
چون با آقای رجبی قرار کاری ندارم.
سلام و احوالپرسی و میگم خوشحال شدم از دیدنتون و تمام
من از فن هاشم 😅 وقتی میبینمشون روم نمیشه زیاد حرف بزنم
تمام نوشته های این کاربری برای پسرمه…❤️🍃بهترین روز زندگی من ۱/۱/۱۴۰۱ روز تولد تو بود آرسام کوچولوی من..خدایا شکرت بابت همه چیز 🌱✨hope_kids_art صفحه هنری من در اینستاگرام (تابلو و اکسسوری اتاق کودک)
نه اصلا ، هیچوقت خودمو کمتر و کوچکتر از هنرپیشه ها نمیبینم و از وقتی زنشو طلاق داد بیشتر از چ ...
شما توی روابط خصوصی ایشون حساس هستید و بخاط ازدواجش توی چشمتون بوده بعد میگید خودتون رو کوچیکتر نمیبینید؟
توی کار هیشکی از دیگری کوچیکتر نیست