2777
2789
عنوان

پوشک گرفتن

219 بازدید | 39 پست

بچم سه سالشه

یک ماهه دارم از پوشک میگیرمش

خستم کرده دیگه هر ساعت باید بزور ببرمش 

یه روز میگه پی پی دارم یه روزم هیچی نمیگه

چکار کنم تا نبرمش هم جیش می‌کنه توخودش

از بس بغلش کردم بردم دستهام دردمیکنن

پیشرفتی هم داشته ؟ 

پوشک گرفتن کار خییییییلی سختیه 

تحملت رو باید ببری بالا 🙊

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

صبح زود باید به زور ببرمش اصلا تا امید شدم

صبح زود چرا ؟؟ 

یعنی از خواب بیدارش می‌کنی ؟ 

اکثر بچه ها تا صبح که جیش نمیکنن

🇵🇸🇮🇷🖤 دنیا پرچم بی طرف ندارد.یا از جنود رحمانی یا از جنود شیطان. مکر خداوند همه را تعقیب میکند تا سرانجام  معلوم کند هر کسی زیر کدام پرچم و پشت کدام امام می ایستد    تا روزی که «یوم یدعو کل أناس بامامهم» (هر گروهی را با امامشان می‌خوانیم )                                                                                    آیت الله حائری شیرازی:«اسرائیل از مقدمات ظهور است. این آمده تا شرک‌های خفی در او حل شود. کسانی که به ظاهر مسلمانند و در باطن مشرک‌اند، نمی‌روند مگر اینکه با اسرائیل بیعت کرده باشند. اسرائیل آمده بیعت بگیرد... اگر در عمق اروپا و آمریکا یا حتی در درون اسرائیل پاکی هست، بالاخره از صفوف آنها خارج خواهد شد و به ما خواهد پیوست و اگر در درون خانه‌های ما ناپاکی وجود داشته باشد، بالاخره از بین ما خارج خواهد شد و به آنها خواهد پیوست. این قرار ما با آنهاست.»                                   به گناه افتخار میکنند و از پاکدامنی به شگفت می آیند. نهج البلاغه خطبه ۱۰۸                               سایه ی رنگین کمان را کس ندید اما بِدان..نسلما در سایه ی قـرآن به مَـهـدی می رسد                                                    

با آرامش 

داد نزن سرش و‌عصبی هم نشو 

چند بار که توی خودش جیش کرد ، بعدش یواش یواش یاد میگیره 

بهش مایعات فراوان بده و هر نیم ساعت ببرش دستشویی 

تا آروم آروم متوجه بشه چه زمانی نیازبه استفاده از سرویس بهداشتی داره

جواب ابلهان خاموشیست
واقعا خیلی سخته

اگه حس می‌کنی بهتر میشه و یاد میگیره بازم ادامه بده . 

با تشویق و مسخره کردن باید کارت رو پیش ببری 🤕😥 

منم پسر سومم رو از فروردین شروع کردم از پوشک گرفتن 

یاد گرفته. ولی باز هم هر از گاهی میبینی در می‌ره 😁

کآرت راحتره.. بهش بگو حتما باید برای تمیزی جیششو بگه ..و اینکه آب ک خورد جیش کرد بگو دیدی شلوارت کثی ...

اینقدر گفتم همینا رو

کلی داستان و قصه براش گفتم 

ولی به اون کاملی حرف نمیزنه ها ولی منظورمو میفهمه

بعد اشتباهی که من کردم دو زبانه شده خیلی زبون خودمون بلد نیست

اینقدر گفتم همینا رو کلی داستان و قصه براش گفتم  ولی به اون کاملی حرف نمیزنه ها ولی منظورمو م ...

خواههر زاده منم ۳۴ماهشه و جیش رو میگه شماره ۲ پوشک ولی ...میگن تا ۳سال و نیم فشار نیارید

2810