2777
2789
عنوان

بتن چیست؟

78 بازدید | 4 پست

طبیعتا تمامی افراد با مفهوم بتن به خوبی آشنا هستند. اما چنانچه بخواهیم به صورت تخصصی به سوال: بتن چیست؟ پاسخ دهیم باید به نکات ریز و درشت دیگری نیز توجه داشته باشیم.

پس از آب، بتن پر استفاده ترین ماده در جهان است و کارایی های مختلفی را از آن شاهد هستیم.

بتن ها در انواع اقسام مختلف، تهیه می شوند و سیمان، آب و سنگدانه به عنوان اصلی ترین مواد اولیه بتن معمولی مورد استفاده قرار می گیرند.

از جمله عواملی که بتن را به یکی از مواد پرکاربرد در جهان تبدیل کرده می توان به هزینه پایین، مقاومت بالا، دوام زیاد و تنوع در کاربرد اشاره کرد.

اما بتن نیز مانند هر ماده دیگری، مزایا و معایبی نیز خواهد داشت که ما در این محتوا قصد آشنایی با افزودنی ها و کارایی بتن را داریم.

در ادامه با ما همراه باشید تا با انواع بتن و مزایا و معایب بتن آشنا شوید.

بتن از سه جز اساسی آب، سنگدانه (ماسه و شن) و سیمان تشکیل شده است.

از سیمان چه میدانید؟ سیمان انواع مختلفی دارد: سیمان کامپوزیتی، سیمان پرباره ای، سیمان پوزولان و... که پرکاربردترین نوع آن که در بتن نیز استفاده می شود، سیمان پرتلند است.

بهتر است بدانید که سیمان و بتن با یکدیگر تفاوت دارند. ولی اغلب افراد به اشتباه فکر می کنند هر دو یکی هستند.
در واقع سیمان یکی از مواد تشکیل دهنده بتن محسوب می شود.
سیمان اغلب به صورت پودری بوده و در هنگام مخلوط شدن با آب حالت چسبندگی پیدا می کند.
این مخلوط باعث چسبیدن ماسه و سنگدانه می شود.
ماده حاصل از این مخلوط پس از گذشت زمان سخت شده و به صورت منسجم در می آید که به آن بتن می گویند.
علاوه بر مواد سازنده و اصلی سیمان که در بالا آن ها را نام بردیم برای خاصیت های مهم بتن مثل مقاومت و نفوذ بالاتر و... از یک سری افزودنی های مخصوص هم به آن اضافه می کنند.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

ممنونم از مطالب مفیدتون

حالا اگر توی خونه تعمیرات داشتید و یا به هر دلیلی خواستید کچ، سیمان یا بتن خشک شده رو تمیز کنید می دونید چه ماده ای باید استفاده کنید؟؟؟؟

ی محصولی هست که به راحتی در لحظه هر چقدرم که سفت و سخت به زمین یا هر سطح دیگه ای چسبیده باشه میکنه و با خودش میبره. من خونمون بنایی کردیم کف حموم ی عالمه سیمان سفید خشک شد و لوله فاضلاب گرفت تا جایی که دیگه آب رد نمی شد زدم تو اینترنت و با این فروشگاه اینترنتی آشنا شدم همونجا خرید کردم و فرداش برام فرستادم. اینم لینکش

https://kimiaexirkosar.com/product/anti-concrete-acid