2777
2789
دخترم ١٦اُم پنج ماهش تموم شد، وزن تولدش ٣/٧٠٠ بود و از اولش که به دنیا اومد خوب شیر نمیخورد الان کامل شیر خشک آپتامیل ١ میخوره اما خیلی کم بعد از پنج، شش ساعت به زور سه،چهار شماره میخوره چیکار کنم؟😔
دختر منم بیست وچهارم پنج ماهش تموم میشه وزن تولدشم مثل دختر شما بوده الان پنج روزه تا شماره چهار میخوره شیرخشک نان بهش میدم هر چهار ساعت
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

از اول چهارماهگیشم غذای کمکیشو شروع کردم با روزی یه وعده فرنی و الان رسیده به روزی سه وعده دو وعده سرلاک و یک وعده ظهر سوپ
قدرت نه دست هیتلر است و نه دست ‌تمام کسانی که جنگ به پا کرده اند... قدرت دست کسی ست که می فهمد؛ دوستش داری !
اما دختر اولم تا یکسال ونیمگی همون تا شماره چهار میخورد اگه به زور بهش بیشتر میدادم بالا میاورد الانشم بدغذا و کم وزنه
برای دومی نه ولی برای دختر اولم اره چون کم وزن بود خود دکتر گفت حتی گفت برای وزن گیریش از کره توی سوپش استفاده کنم
والا الان دقیق نمیدونم ولی از تولدش دوماهی یک کیلو وزن اضافه کرده
ببین اپتامیل یکم بدمزس بعد بعضی بچه ها اینطورین کم اشتها مثل ماادم بزرگا ک بعضیا کم اشتها هستن اصلن نگران نباش بزرگ میشه بچه منم اینطوریه لاغرم هس میتونی بااجازه دکترش غذاش از ابتدای 6 ماه شروع کنی
مامان سارا جان اتفاقا اپتامیل خوشمزه اس ولی زیاد به بچه ها نمیسازه داروخونه به من گفت نان مواد غذاییش از همه بهتره
البته هستن شیرخشکایی که برای بچه های کم وزنه ولی من یه دوره دادم فرقی نداشت
اگه وزن گیریش خوبه مهم نیست ولی اگه کم وزنه غذای کمکیشو شروع کن من قبل شروع غذای کمکی چند روز بادامو پوست میکندم میکوبیدم بعد میریختم توی پارچه توی اب جوش عصارشو میگرفتم با نبات شیرین میکردمو میدادم
2810