2777
2789
عنوان

اخه کاراش انقدر شیرینه عین عسل

175 بازدید | 14 پست

دخترم دوسالو یه ماهشه هر چی از نظر محبت میخواد بهم میگه یهو میاد میگه مامان من ترسیدم بغلم کن یا میاد میگه دلم بوس میخواد پیشونیمو ببوس یا شبا که میخواد بخوابه هر شب یه چیزی میخواد یه شب میگه پشتمو ماساژ بده امشب میگفت مامانی منو نازم کن خیلی قشنگ محبتی که لازم داره رو به زبون میاره کاش ما ادم بزرگا هم چیزی که میخواستیمو به زبون میاوردیم منتظر نمیموندیم طرفمون با عقل خودش بفهمه چی میخوایم 

اوخی جانم 

منم پسرم چهار ماهشه امیدوارم همینجوری بارش بیارم

میدونم کلامم حقه ولی عاجزانه تمنا دارم لایک نکنید 😪👐کاربر از سال ۹۶ اما تعلیق به تعداد بالای ده بار ،نی نی یار تعیلق نکن باور کن من کاری نکردم🚶🏻‍♀️

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از تلوزیون برنامه هارو میبینه انگلیسی یاد گرفته تخم مرغ رو فارسی بلد نیست بگه میره سر یخچال نشون میده میگه اینا egg هستن 😁امروز جای مامانم داشت بهشون اینجوری میگفت مامانم میگه این بچه چی میگه گفتم هیچی اون داره خارجی حرف میزنه 😅

اوخی جانم  منم پسرم چهار ماهشه امیدوارم همینجوری بارش بیارم

من فقط سعی میکنم هر وقت کار خرابی میکنه و چیزی رو میشکنه و ... بهش میگم عیب نداره درستش میکنیم من با این که این کار بدو انجام دادی بازم دوست دارم نترس خیلی سعی میکنم یاد بگیره که هر کاری هم بکنه من دوسش دارم چون تو اینده نمیخوام اگه اشتباهی کرد بترسه و ازم دور بشه خودم یادمه سر یه نمره که ۱۵ میگرفتم انقدر میترسیدم مامانم دعوام کنه و همش خود خوری میکردم که دیگه لیاقت ندارم 

واییی من عاشق دختر بچه هامم😍 منم مث دخترتم بوس و نازبخوام مستقیم به شوهرمیگم

دخترا خیلی ملوسن تازه بعضی وقتا فقط میشینم عروسک بازی شو نگاه میکنم عروسکشو میزاره رو پاش میگه نازی نینیه من من دوست دالم گریه نکن 🥰

دخترا خیلی ملوسن تازه بعضی وقتا فقط میشینم عروسک بازی شو نگاه میکنم عروسکشو میزاره رو پاش میگه نازی ...

خدا حفظش کنه خداکنه منم دخترداربشم خواهرهم ندارم عاشق دخترم

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
خدا حفظش کنه خداکنه منم دخترداربشم خواهرهم ندارم عاشق دخترم

منم همش دلم میخاست خواهر داشته باشم داشتم ها ولی خیلی بزرگ تر از من بود رابطه نداریم اصلا از همسر اول پدرم بوده دوست نداره باهام رفتو امد کنه ولی الان دو تا دختر دارم یکی دیگه ۱ ماه دیگه دنیا میاد 

منم همش دلم میخاست خواهر داشته باشم داشتم ها ولی خیلی بزرگ تر از من بود رابطه نداریم اصلا از همسر او ...

خیلیم عالی بسلامتی بیاد

🤩😍خدایاشکرت🤲🤍🌹فندق مامان امشب ۱۴۰۲/۲/۱  اولین تکوناتو حس کردم 😍
2810