2777
2789
عنوان

هدیه به منجی عالم بشریت حضرت صاحب الزمان صلواتی بفرستید🥰

| مشاهده متن کامل بحث + 15029 بازدید | 4225 پست
مممنونم خواهری خدا خیرت بده عزیزمی  منم به نیت شما فرستادم🙏❤

سلامت و حاجت روا باشی خواهری 🙏💙 

خیلی ممنونم محبت کردی گلم 💞

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

[QUOTE=291668215]سلام خواهرجون ممنونم شکر به خوبیتون 💖  ان شاالله خیلی ممنونم از دعای قشنگت گلم و همچنین 😘..[/

خداروشکر که حالتون خوبه🌹قربونت برم آبجی مائده.من از شما ممنونم بابت تاپیک نورانیت و دعاهای زیبات❤️❤️❤️❤️🌹🌹🌹🌹

💠روایت شده از امام صادق علیه السلام که رسول خدا فرمودند : خدای تبارک و تعالی میفرمایند: هیچ بنده گنهکاری را وارد بهشت نمیکنم ، مگر اینکه اورا به مرض و بیماری مبتلا میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر گناهانش با آن بیماری پاک نشد و زیادتر از آن بود ، کسی را بر او مسلط میکنم که بر او ظلم کند تا کفاره گناهانش باشد، رزق و روزی اش را کم میکنم تا کفاره گناهانش باشد و اگر این نیز برای کفاره گناهانش کافی نبود جان گرفتن او را سخت میکنم و یا در قبر بر او سخت میگیرم تا وقتی که بدون هیچ گناهی نزد من آید و اورا وارد بهشت کنم ، و اما کسی را که میخواهم وارد جهنم کنم ، او را صحیح و سالم میگذارم ، و رزق و روزی اش را زیاد مى کنم و جان دادن او را آسان می گردانم تا وقتیکه نزد من آید ، هیچ حسنه ای نداشته باشد ودر همان وقت او را وارد جهنم کنم✨
به نیابت از دوست عزیزم @mamanyasnajoooooon   ❤️  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَا ...

ممنون عزیزم

منم به نیابت از شما ۱۴تا میفرستم

ای که مرا خوانده ای راه نشانم بده 🤲اگه دوست داشتین بگین تو تاپیک های مهدوی تگتون کنم💓
قبول باشه در پناه امام زمان سلامت و حاجت روا باشی مهربونم 🙏💚✨

ممنونم گلم 😘همچنین

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

💙💙ممنون میشم برای سلامتی و عاقبت بخیری پسرم و سلامتی تو دلیم یه صلوات بفرستید💙💙

به نیابت از دوست عزیزم @در_انتظار_تو   💖  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُح ...

سلام بانوی مهربان

درود و سپاس

أَنِّي مَسَّنِيَ الضُّرُّ وَأَنْتَ أَرْحَمُ الرَّاحِمِينَ  خدایا بدحالي و مشكلات به من روي آورده و تو ارحم الراحميني.   سوره انبیا 
خیلی ممنونم مهربونم لطف کردین 💖🙏😘  در پناه امام زمان سلامت و حاجت روا باشید

خواهش میکنم عزیزم 😍😍😍😍

خیلی خیلی ممنونم❤💚🌹

به درخواست خودم کاربریم تعلیق میکنم،خدانگهدار همه دوستان خوبم🌹
به نیابت از دوست عزیزم @eliott93   ❤️  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّ ...

سلام عزیزم خیلی ممنونم منم به نیابت از شما 5مرتبه فرستادم هدیه به امام زمان💚💚💚

خدایا خودت برام معجزه کن.
به نیابت از دوست عزیزم @کاربریپاکشده   💞  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُح ...

ممنونم جانم

منم از طرف شما صلوات میفرستم

💍❤تلنگر اول :1401.6.4 (خیلی عمیق) یکسال در حال خوبی گذروندم و خیلی چیز ها رو دیدم که روحم رو از دنیا جدا کرد و منو به اوج بندگی و یاوری امام زمان عج رسوند...  مدتی بمقداری دور شدم که مقصر خودم بودم💔 و امروز (1402.10.20) عهد بندگی و یاوری مجدد بستم... هر جا برم و در حالی باشم در نهایت در آغوش آقا جانم تاج سرم عشق دنیا و آخرتم، امام زمان عج آروم میگیرم🥺 اللهم عجل الولیک الفرج😍❤️ آقا جانم عاشق لحظه ای هستم که بیاین و ما با پاک کردن اشکامون نظاره گر رخ زیبای شما باشیم🥺😍 عزیزجانم.. هر وقت نیاز به دعا داشتی من به دیده منت قبول میکنم (سوره های قرآنی، نذر و صلوات)... تبادل نظرهای خادم_المهدی_۳۱۳ 🌿سر‌شد‌به‌شوق‌وصل‌تـو‌فصل‌جوانیـَم هـرگز‌نمیشود‌ڪه‌ازاین‌در‌برانیـَم🥺😍❤️
به نیابت از دوست عزیزم @عروسخانمااا   ❤️  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَ ...

سلام گلم خیلی لطف کردین منم براتون میفرستم ❤️❤️❤️❤️😍

من مادر بودن رو انتخاب کردم چون زیباترین و با ارزش ترین شغل دنیاست😍☺️... مادر بودن یعنی تو واسطه ی خلقت و پرورش والا ترین محصول عالم شدی 🥰یعنی انسان! ✨...!..بقای بشر و بالندگی و رشد استعداد های درونی انسانها و حفظ سلامت روحی جامعه به این شغل وابسته است..ارزشش رو بدونیم و هرگز تحقیرش نکنیم:)                ممنون میشم درخواست دوستی ندید🙏
به نیابت از دوست عزیزم @khodayemehraboneman   💚  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَ ...

فدای مهربونیت بشم خواهرجونم 

برات سوره حمد میخونم 🥺

اینکارو انجام بده بدون کوچکترین شکی ، با اعتماد و توکل کامل به خدای مهربونمون قشنگم 😍🤲💚به نیت همه ی حاجتتون تونستی هر روز سوره مبارکه محمد و بخون یا روزی چند آیه یا اگه وقت نداری شنبه ها ک متعلق به آقا رسول الله ص هست بخون تقدیم کن به پنج تن آل عبا عاااااالیه معجزه می‌کنه دوای همه درداست کلا 3۸ تا آیه بیشتر نداره ولی کلی حاجت گرفتم از این سوره پاک با اعتماد به خدا بخون و توکل کن ب خدا ان شاالله حاجت روا میشین بحق مادره پاکمون خانم حضرت فاطمه زهرا سلام الله علیها😍 و نذر چهل شهید هم عاااااالیه ، یعنی تا چهل روز هر روز ب نیت یک شهید سوره مبارکه یاسین و می‌خونی دو روز آخر یک روز  ب نیت شهدای گمنام و  یک روز ب نیت آقا امام حسن مجتبی علیه السلام حضرت سیدالشهدا و آقا حضرت ابوالفضل العباس علیه السلام شهدای کربلا بخونین عالیهخودم دقیقا آخرین روز حاجت گرفتم همیشه اول دعاهاتون امام زمانمونو دعا کنین چون آقا دعات می‌کنه حاجتت زودتر برآورده میشه 🥺🤲💚
قبول باشه گلم  سلامت و حاجت روا باشی مهربونم💖🙏🌹

فداتشم🫂

بعضیارو نمیشه قانع کرد باید به نفهمیشون احترام گذاشت...               👈🏻یسری از آدما علاوه بر اینکه بیشعورن،به بیشعور بودنشونم افتخار میکنن👉🏻
به نیابت از دوست عزیزم @بانویتابستون۷۱   💚  اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ م ...

ممنون عزیزم انشالله  دعای امام زمان  بدرقه ی راه خودت و خانوادت عزیزم 

اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ💕💕

اللهم عجل لولیک الفرج💕

خدای مهربونم میدونم منو می بینی، صدامو هم میشنوی ولی نمیدونم چرا جوابمو نمیدی😔

ممنون عزیزم منم به نیابت از شما ۱۴تا میفرستم

خیلی ممنونم گلم لطف میکنید💖

تاپیک نور💚متاهل💎صلوات برای امام زمان❤️من سراسر مهر و مهر ورزی هستم، در جهان من همه چیز زیباست...    خدایاشکرت
سلام بانوی مهربان  درود و سپاس

سلام عزیزم 

سلامت و حاجت روا باشید گلم💚