2777
2789
عنوان

تو لباسشوویی۱۲ کیلو میشه پتو شست؟؟؟❗️❗️❗️

| مشاهده متن کامل بحث + 246 بازدید | 56 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

😂تو عید هم گند زدم ..دختر تو بگو من دور از جونت مغز خر خوردم رفتم جلد بالشا رو دراوردم پرا رو خالی ...

وای‌ خدا😂😂😂😂خو‌ ندیدی‌ ولی شوهرتم‌ خق‌ داره‌ الان‌ خیلی گرونه  ناموسا‌ 

مممممم
😂😂😂وای‌ جعر‌ منم‌ بعد۲سال‌ امتحان‌ کردم‌ و‌ شدیدا  میترسم‌ خراب  بشه‌ ولی تنبلی‌ بیشتر& ...

من هنوز تازه داره یه سال میشه حیفه

پتوها رو شده میدم شوهرم با دست بشوره با ماشین هرگز

من میخوام بزرگ بگیرم با خیال راحت بشورم ولی مشکلمم این هست ک اگه لباس کم باشه مشکلی نداره

نمیدونم‌ والا‌ من‌ تو۹کیلو‌ خیلی کم‌ میریزم‌ دیگ‌ شوهرموخودمم‌ تازه‌ بعضی‌ وقتا  لباس  نظامیای‌ شوهرموتنهانیندازم‌ ی‌ پیرهن‌ نظامی‌ با‌ شلوارشوجوراباش‌ لباساش‌ رنگ  چریکیه‌ یلی‌ خوب‌ تمیز‌ میشوره‌ همون‌ لباس‌ مرزبانی‌ ک‌ کرمین‌ حالا  نمیدونم‌ ب  نظر  من  ک‌ مشکلی  نداره‌ تجربم‌ تا۹کیلوش  میگ‌ مشکلی  نداره

مممممم
من هنوز تازه داره یه سال میشه حیفه  پتوها رو شده میدم شوهرم با دست بشوره با ماشین هرگز

منم‌ اون‌ دوسالو‌ خودم‌ بادست‌ میشستم  حتی  ب شوهرمم  نمیدادم‌ ولی دیگ  گشادی  اجازه  نمیده  بشورم

مممممم
نمیدونم‌ والا‌ من‌ تو۹کیلو‌ خیلی کم‌ میریزم‌ دیگ‌ شوهرموخودمم‌ تازه‌ بعضی‌ وقتا  لباس  نظا ...

۱۲ کیلو خوبه دیگه ی چیزی باشه آدم ی پتو هم بشوره همش ک نمیشه خشکشویی داد بحث حوصلس

2810