2777
2789
عنوان

چجوری پسرمو از پوشک بگیرم؟

201 بازدید | 25 پست
پسرم خرداد دوسال و نه ماهشه تاخیر گفتاری داره الان فقط کلمه میگه جمله نمیگه و یه سری از حرفهای مارو هم متوجه نمیشه, حالا میخوام تا تولدش از پوشک بگیرمش نمیدونم از کجا شروع کنم چندبار تاحالا صبحها بازش کرذم برذم دسشویی جیش نکرده اومدیم خونه باز بستمش حیش کرده, راهنماییم کنید لطفا, چجوری شروع کنم؟
بهش عشقو همین امروز رو کن ، دیگه فردا برای عشق دیره

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

لگن مخصوص بچه ها بگیراگه اشتباه نکنم میگن گارشو..پسرونه دخترونه داره..بچه ها معمولا دوست دارن اونو روش میشینن جیش میکنن
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
یه کتاب هست راجب جیش کردنه حیووناته اونم خیلی قشنگه با شعر میگه هر حیوونی روی لگن مخصوص خودش بشینه اونو براش بخر
همیشه غمگین ترین لحظات را عزیزترین کسانمان به ما هدیه میدهند.  
من تو تعطیلات پسرمو تو دو روز گرفتم شورت انوزشی به نظر من خوب نیس چون بچه گیج میشه بالاخره باید دو سه بار خودشو خیس بکنه تا بفهمه دیگه پوشک نیست و باید بره دستشویی پسر من عاشق اب بازیه به هوای اون و شکلات و استیکر از روز سوم دیگه فقط تو دستشویی جیش کرد
یه دوستی میگفت وقتی میخاستم پسرمو از پوشک بگیرم دو‌هفته وقت گذاشتم و تو این دو هفته از خونه بیرون نرفتم اگه بین روز بچه رو پوشک کنی دیگه بچه یاد نمیگیره کی جیش کنه کی نکنه دو هفته مدام بدون پوشک باشه و هر پنج دقیقه ببرش دسشویی تا براش یادآوری بشه بچه دوستم بعد از دو‌هفته دیگه کامل یاد گرفته بود
به نظرتون احتیاج دارم لطفا نظر بدین