2777
2789
عنوان

شما جای من بودید این کارو میکردین؟

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 25 پست
بهش زنگ بزن بگو شماره کارت بده شاید خودش یادش هست و بگه 

نه بابا خیلی وقته گذشته یه هفته بیشتر شد کلا اصلا انگار نه انگار

دیشب ازش شماره کارت گرفتم امروز بزنم چیزی نگفت 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

خوب چه‌جوریه اخلاقش ،یعنی یادش هست شما دفعه ی قبل حساب کردین ،یا نه از اونا ست که فراموش می‌کنه ،اگه از دفعه ی قبل یادش بوده و الان حساب کرده ،شما هم بذار باز دوباره دعوت کردنی ،حساب کنی 

خوب چه‌جوریه اخلاقش ،یعنی یادش هست شما دفعه ی قبل حساب کردین ،یا نه از اونا ست که فراموش می‌کنه ،اگه ...

اها یعنی این سری ندم؟ مطمئنم یادش بود و نداد رفیقم جلوش دنگشو داد بهم اون روز ولی اون هیچی نگفت و شماره کارت نخواست 

اها یعنی این سری ندم؟ مطمئنم یادش بود و نداد رفیقم جلوش دنگشو داد بهم اون روز ولی اون هیچی نگفت و شم ...

اگه یادش بوده که باید پولتو میداد یا لااقل می‌گفت شما دفعه قبل حساب کردین ،شما یا همون بیست رو بزن یا بذار دفعه بعد ،اسی چرا هر کسی دنگ خودشو همون جا نمیده،یعنی هر کسی واسه خودش حساب نمیکنه؟

اگه یادش بوده که باید پولتو میداد یا لااقل می‌گفت شما دفعه قبل حساب کردین ،شما یا همون بیست رو بزن ی ...

نه یکی حساب می‌کنه بعدا بقیه بهش میدن دفعه قبل رفیقم تا از کافه اومدیم بیرون نقد داد اون یکی هیچی نگفت این سری اون حساب کرد دیشب بهش گفتم چقد شد گفت ۷۰ میخواستم بزنم براش ولی خب یادم اومد پیچوند منو دفعه قبل فعلا نزدم

[QUOTE=291300745]نه یکی حساب می‌کنه بعدا بقیه بهش میدن دفعه قبل رفیقم تا از کافه اومدیم بیرون نقد داد اون یکی هیچی نگ ...[/QUOTEشما هم بذار دفعه ی بعد ،واقعا بعضی افراد پررو ان