2777
2789
عنوان

از روش دکتر فربر استفاده کردم

314 بازدید | 2 پست

از وقتی بچم بدنیا اومد مشکل خوابوندنش شروع شد یا تو پتو یا رو پا یا تو گهواره یا رو زمین یا تو اسمون هرمدل که فکرشو کنید برای خواب کردنش استفاده کردم.

سوالی که همش تو ذهنم بود این بودکه یعنی خارجیام مثله ما برای خوابوندن بچشون عذاب میکشن پ چرا تو فیلما بچه رو میزارن تو تخت میان بیرون از اتاق. 

سرچ کردم گوگل ببینم این خارجیا چطور بی هیچ دم و دستگاهی بچه هاشونو میخوابونن 

دیدم یه روش مزخرفی هست که بچه رو شیر میدی ماچ میکنی بعد میزاری تو جاش همزمان یه تیکه پنبه رو میذاری تو گوشت 

میزنی به چاک

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

به شوهرم گفتم خارجیا از اینکارا میکنن دکتر فربر اینجور گفته شوهرم  دکتر فربر کشید به فحش گفت مرتیکه روانیه  قضیه کنسل شد 

دیدی که سخت نیست... تنها بدون من؟دیدی که صبح می شود... شب ها بدون من؟این نبض زندگی... بی وقفه می زند...! فرقی نمی کند... بامن...بدون من...!دیروز گرچه سخت... امروز هم گذشت... طوری نمی شود... فردا بدون من...!

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید