2777
2789
عنوان

*************"متولدین تیرماه نود ویک "به دنیای زیبای ما خوش آمدید**********

| مشاهده متن کامل بحث + 3463 بازدید | 45 پست

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلوووووووووووووووووم منم از دخملم کلی تشکر کردم تا تیر ماه صبر کرده الهی قلبونش بلممممممممم
دیگه باید کم کم باهاش از تو دلم خداحافظی کنممممممممم دلم برای اون تو بودنش تنگ میشههههه
آخ جون یه تاپیک مامانای تیر ماه دیگه ههههههههه
چقدر خلوته
فعلا بیشتر مامانا اومدن سرشون گرمه
ماها موندیم واسه تیر
منم ایشالا 23 تیر زایمانمه

راستی بچه ها شما پوشک چی گرفتین ؟
راسته کخ پوشک مای بی بی به درد نمیخوره ؟؟؟
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟
عزیزم شیر خشک اگه لازم باشه متخصص میگه
از الان نخر
خانم ها و اقایون مسئول خداییش تا کی نمیتونم اسم کاربریمو عوض کنم .
پسرم وقته زنشه هنوز اسمکاربریم رادین کوچولو هه.
هر چی ایمیل هم میدیم که تاثثیری نداره .

اینطوری خوبه حالا؟؟

سلااااااااااااااااام
منم انشالا به امید خدا پس فردا دوشنبه 12 تیر زایمان دارم
التماس دعااااااااااااااااااااااا
امیرحسین من:صدای زیبایت،زیباترین ترنم عاشقانه است.. به وجد می آیم از بودنت در کنارم آپلود عکس
سلام به مامانهای عزیز..........
دوستان فرق این تاپیک با بقیه تاپیکها قراره این باشه که توش پستهای طولانی شامل احوال و روزگار خودمون وبعد سوالهامون باشه یا نوشتن چیزهایی که ممکنه به درد بقیه بخوره بذاریم.
چون بعد از تولد نینی ها دیگه فرصت انقدر زیاد نیست که مدت طولانی توی کلوب یا تاپیک گفتگویی با حالت چت داشته باشیم. اینجوری هروقت که میاییم پست ها رو میخونیم و اگه تونستیم سوالهای همدیگه رو جواب میدیم.

امیدوارم خوب توضیح داده باشم.

سیما جون!
پوشک مای بیبی بد نیست و برای روزهای اول خوبه چون سایز نیو برن داره و پوشکهای دیگه که خیلی عالی هستند مثل هاگیز و.. سایز کوچیک نیوبرن ندارند. تا 40 تا 50 روز میشه استفاده کرد برای نی نی و بعدش رفت سراغ مارکهای ترک.تو هر بسته اش 22 تا هست و من فعلا 7 بسته خریدم و فکر هم میکنم کافی باشه.
من پمپرز استفاده نکردم. نیو برن داره وچون اصلش پیدا نمیشه تو شهر ما و از مای بیبی هم راضی بودم دیگه نخریدم.
و برای بچه اولم بعد از تغییر سایزش از نیو برن همیشه از ترکها بخصوص هاگیز استفاده کردم که عالی بودند همشون.
مهتاب جون !
شیرخشک زوده بخری. باید نهایت سعیتو بکنی شیر خودتو بدی و اگه بچه رو با چیزی سیر کنی. انگیزه ات برای شیردهی کم میشه.
اگه خدایی نکرده لازم بشه کسی هست که بره برات بخره و از نظر دکترت باید استفاده کنی
یک صبحدم ز گلستان گذشته ای
شبنم هنوز بر رخ گل آب میزند
2810