2777
2789
بسرم زیادشیرنمیخره بهش ابتامیل میدم هرسه ساعت نودتاتاجندروزبیش شصت تامیدادم اماواقعن کشنه میموندحالامعدش بادکرده دلدرده وبی بی هم نکرده جکارش کنم همش این شیرخشک هست تازه کولیکم داره
خدای مهربونم شکرت که همیشه بامن هستی … ممتاسفم ,منوببخش ,متشکرم,دوست دارم
یسنا جون بهش آب بده اگه می تونی هم ببرش دکتر کودکان احتمالاً شیرش و باید عوض کنی
Lebt als Kinder des Lichts ! Das Licht bringt lauter Güte , Gerechtigkeit und Wahrheit hervor 😍 همه ی بچه ها در نور زندگی می کنن ! نوری سرشار از خوبی ، عدالت و حقیقت 😍

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

یک کم زیره دم کن.یه کوچولو بهش بده برا نفخ معده. اگه ناراحت نمیشی بگم.من دخترم اینطوری بود یک گوش پاک کن رو با روغن چرب کردم از پایین تحریکش کردم و اونجاشو روغنی کردم تا ذیت نشه.تا اینکه دفع کرد و بچه راحت شد. اینو مادربزرگ شوهرم گفت واقعا هم جواب دارد.
ONLY. GOD.
اره منم گوش پاک کنو امتحان کرده بودم، روغن بچه میزدم و عالی بود سریع دفع میکرد بچه. حتما دکتر ببرش. بعدم چون دوماهشه بدون اجازه دکتر چیزی نده بهش خطرناکه.ببخشید البته چون من خیلی ترسوام میگم
عزیزم منم پسرم کوچیک بود اینطوری میشد گوش پاک کنو بزن به روغن زیتون مقعدشو تحریک کن...اگه خوب نشد دکتر ببری دستکش میپوشه انگشتشو میکنه تو که بچه میمیره از درد برا پسر منم اینکارو کرد ولی دیگه نبردمش اونجا پیش یه دکتر مرد بردمش شیاف گلیسیرین نوشت هر وقت یبوست میشد یکی میزاشتم براش امتحان کن .. .
💕
سلام یسنا جان تازه تو این سایت عضو شدم از اوایل باراداریم اینجارو هر روز چک میکردم تا الان که تصمیم گرفتم ثبت نام کنم نمیدونم پسرت هنوز یبوست داره یا نه اما پسر منم شیر خشکیه و چهار روز پی پی نمیکرد موقع پی پی هم خیلی بهش فشار میومد بردمش دکتر بهش ویتامین آ+د ، داد واقعا تاثیر داشت صبح میدادم تا شب راحت پی پی میکنه