2777
2789
عنوان

اگه دوستتون...

45 بازدید | 4 پست

خانوما اگه دوستتون نامزدی بهم زده باشه و با خانوادش مشکل داشته باشه بعد همش زنگ بزنه اه و ناله کنه اما واسه حل شدن مشکلش هیچ قدمی بر نداره ینی تنها کارش فقط غصه خوردن و چسناله باشه و کار مثبتی واسه حل مشکلش انجام نده شما واکنشتون چیه اگه هم بش راهکار بدم حس میکنم ناراحت میشه احساس میکنه درکش نمیکنم،واقعا ادم خسته میشه یکی فقط پیشش از چیزای منفی بگه شما چیکار میکنید

جوابشو نده بعدا بگو کار داشتم سرم شلوغ بود

🌸☁من یه دختر 'اُمیدوار' و 'شاد' ام😊 ، آره زندگی خیلی سخت و بعضاً طاقت فرساست ولی من یادگرفتم که نباید کم بیارم💪 چون من لیاقت یه زندگی عالی رو دارم :)) آره درسته، از نظر روحی داغونم، حالم خوش نیست و از خودم بدم میاد اما باید ادامه بدم و مطمئنم با توکل به خدا به هدفهای قشنگم میرسم😍 من بااااور دارم که زیباترین، باهوش ترین، عاقل ترین، ثروتمند ترین ، محبوب ترین و کاملترین دختر دنیا هستم و به خودم افتخار میکنم🍓خدایا ممنونم که در همه ی مراحل زندگیم کمک ام میکنی و پشتیبان من هستی😍☁ خدایا بخاطر داشته هام و همه ی نعمت ها و موقعیتهای عالی ای که برای پیشرفت سر راهم قرار دادی ازت ممنون خدای مهربونم💚🍃 خدایا کمک ام کن بتونم به همه ی اهدافم برسم و انسانی زیبا، باهوش، همه چی تموم و کاملی باشم💕 خداجونم برای همه چیز سپاسگزارم ، سپاسگزارم، سپاسگذارم💚❤💛💙💜💓💕💖💗💝💞💟

همدردی رو انجام میدم بعد شروع میکنم راهکار دادن بهش میگم ک مثلا این کار رو باید انجام بدی تا حالت بهتر شه حال خوبت بستگی ب خودت داره گذشته باید فراموش بشه فک کردن ب این موضوع جلوی موفقیتت رو میگیره تو باید فراموش کنی میگم برا خودت میگم 

و از همین حرفا  ....

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن 

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

همدردی رو انجام میدم بعد شروع میکنم راهکار دادن بهش میگم ک مثلا این کار رو باید انجام بدی تا حالت به ...

دقیقا اگه اینارو بهش بگم بهش برمیخوره ک مثلا درکش نمیکنمو نمیفهممش انتظار داره فقط حقو بهش بدی درصورتی ک خودشو داغون کرده با گذشت دوسال از بهم خوردن نامزدیش هنوز درگیره این قضیه س واقعا دلم میخاد ب خودش کمک کنه انقد درجا نزنه

دقیقا اگه اینارو بهش بگم بهش برمیخوره ک مثلا درکش نمیکنمو نمیفهممش انتظار داره فقط حقو بهش بدی درصور ...

چ بد 

ی صلوات برا سلامتی امام زمانمون💖🥺🤝🏻 خدایا اینقدر ب من پول بده ک بتونم برا کل ایران ذرت مکزیکی بخرم😂🤝🏻حامله ای یا دلت ذرت مکزیکی میخواد حلالم کن