2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
سلام شیده جون
میبینم که اینجا حضور فعال و مستمر داری....پسرا خوبن؟بردیا رو چه کلاسی فرستادی تابستون؟ منم پسری رو فرستادم کلاس شنا البته شوهر خواهرم مربیشونه ...الان دیگه پسرم آروم و بی آزاره اصلا نمیشه گفت بیش فعاله درسهای مدرسه رو خدارو شکر خوب یادشه اما هنوز اسم شهرها و خاله هایی که رفت و آمد نداریم رو قاطی میکنه داستان حضرت موسی که تو کتاب قرآنشونه روچند روز پیش تعریف میکرد اما به جای حضرت موسی میگفت اون امام ...ای خدا یکی به من نمیگه من چکار کنم؟
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام دوستان خوبین؟؟

شیده جون پسر من از اول روابط عمومیش خیلی عالی بود... نوزاد بود بغل هر کسی نمیرفت انگار اکراه داشت یا میپیچید بخودش یا روشو بر میگردوند که چشمش به کسیکه بغلش کرده نیفته!!! خیلی عجیبه نه؟ ولی همینجوری بود :)

الان تو پارک و محل همه میشناسنش! تا تو پارک میره میره جلو و به بچه ها میگه با من دوست میشی بعضی از بچه بزرگترا خندشون میگیره ولی نه نمیگن فقط سرشونو بعلامت تایید تکون میدن که البته با اومدن بچه همسن و دوستاش سمت اونا میره..... دیروزم بخاطر اینکه با پسرای دانشجو صحبت میکرد دعواش کردم!
مرتب باید بهش یادآوری کنم با همسن خودش صحبت کنه ولی در کل خیلی خاله خارزاده میشه:)))))
ضمنا از پس خودشم بر میاد اگه دوستش بهش تنه بزنه یا .... اونم درجا تلافی میکنه .

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جون سلام....

شماهم پسر داری؟؟؟
باپسرت مشکل نوشتن یا چیزی نداری؟؟؟
مهارتهای حرکتیش همه خوبه؟؟؟

پسر منم استخر میره بنظرم خیلی تاثیرگذار بوده.... برای پسر شماهم همنجور بوده؟؟؟

واییی چقدر سوال کردم... شرمنده.....
سلام پروین جونی
خوشحالم پستت رو دیدم...
تاپیک شما خیلی شلوغه شما هم سعی کن اینجا بیای!!
پروین جون بردیا فعلا فقط شطرنج میره و بازیگری...کلا کلاس زیاد دوست نداره
شنا هم هفته ای یک بار با پدرش میره...
شنا خیلی خوبه پروین جون
ببین من مطمئنم که پسر شما حتی بیش فعال عدم تمرکز هم نیست
این دکتر خوشابی هم که شیدا جون این همه ازش تعریف کرده بود چیز خاصی نبود...در مورد پسر من که تشخیص خاصی نداد....من زیاد قبولش ندارم...به نظرم کاردرمانگرها بهتر میتونند تشخیص بدن
مطمئن باش ما هم اگه این قدر فامیل داشتیم پسرم قاطی میکرد.
حالا چرا هی گیر دادی به این اسامی فامیل...مهم درسهاست که یادش نرفته!!
شاینا جون
چه قدر خوب...قدر این نعمت رو بدون...من الان دیگه در مورد پسرم در مورد مهارتهای حرکتی نگرانی خاصی ندارم
نگرانیه اصلیم همین روابط اجتماعیه!!!
برای همین فرستادمش بازیگری...کلا خجالتیه:(
شیده جون اولا اصلا خوب نیست مهمونی که میریم حسرت 1 چایی بدلم میمونه.... عید که میرفتیم عید دیدنی و کوچیک بود همش به شوشو میگفتم 5 دقیقه خجالت بکشه من فقط چاییمو بخورم و حال و احوال کنم....
دوما همش باید تاکید کنم با غریبه صحبت نکنه همش میترسم بدزدنش .
سوما برای ثبت نام بردمش مدرسه همچین با مدیر و ناظم رفتار میکرد که انگار عددی نیستن!!!!! خیلی بده البته اونا میدونن چطوری جایگاهشونو بدست بیارن ولی خوب فشارش رو پسر من زیاد میشه:(

ولی اگه جای شما بودم و میخواستم پسرم با همسناش دوست بشه میبردمش پارک و باهاش نزدیک بچه ها میشدم و میگفتم با من دوست میشین؟ ( که پسرمم همین جمله رو تکرار کنه) چند بار که باهاش باشی و ببینه چجوری میتونه دوست یابی کنه خودش راه میفته.

عزیزم کلاس بازیگری همون نمایش خلاقه؟؟ پیشرفت خاصی هم داشته از نظر حرکتی؟؟
مجددا سلام....

راستی کی بچشو کلاس اسکیت نوشته؟؟؟ بچه های شما دوچرخه سواری یا اسکوتر بازی میکنن؟؟؟

پسر من فقط اسکوتر بازی میکنه اونم خیلی ابتدایی . بموقع فرمون رو کج نمیکنه یا تعادل خوبی روش نداره... یا بهتره بگم نداشت از وقتی استخر میره استفاده نکرده نمیدونم بهتر شده یا نه؟؟؟ دوچرخه هم 2 سال پیش گرفتیم براش کمکی هم داشت ولی اصلا نشست کوچیک شد انداختیم بره:( شوشو همش میگه تو خرج بیخود رو دست من گذاشتی:((
یه جوری دوچرخه سواری میکرد انگار پاش جون رکاب زدن نداشت:(
سلام به همگی
خطاطی جون (نمیدونم اسمتو درست نوشتم یا نه؟) پسر من امسال میره دوم مهارتهای حرکتیش عالیه هیکلش به کلاس چهارمیها میخوره از همون بچگی در نوشابه و دوغ رو که ما نمیتونستیم باز کنیم اون باز میکرد ضرب دستش زیاده اگه یواشکی آدمو بزنه آدم دردش میاد از نظر نوشتن و اینا مشگل نداره فقط عدم تمرکز داره والله خودمم موندم این بچه چشه ؟بعضی وقتا به چیزایی که علاقه داره چنان دقت میکنه که خودمم میمونم مثلا در اوج بازی پلی استیشن که عاشقشه مثلا در مورد کلاس شنا یا رفتن تو باغ خواهرم که مورد علاقه شه با شوهرم یواشکی حرف میزنم میبینم زود میگیره و در حین بازی میگه کی قراره بریم شنا یا کی قراره بریم باغ خاله؟که خودم تعجب میکنم چطور حواسش بود نمیدونم مشگل از حافظه شه یا تمرکزش مثلا دیروز اول صبح میگه مامان از سفره خاله برام شله زرد آوردی؟گفتم آره بعد ظهر رفتم خونه میگه ژله من کجاست؟یه بار درست میگه یه بار قاطی میکنه برای دوچرخه هم پارسال براش خریدم بزرگ بود میترسید سوار شه امسال که بزرگتر شده چند باری سوار شد و رکاب زد ولی من شوهرم همکاری نمیکنه که ببرتش پارک تا خوب دوچرخه سواری کنه حیاطمون هم پیچ و تاب داره هنوز یه ذره نرفته باید دور بزنه که براش سخته اسکوتر هم خیلی خوب نمیره یعنی تمرین نداره کلا بچه پرتحرکی نیست و به ورزش علاقه نداره ولی شنا دوست داره نه در حد آموزش در حد آب بازی که من فعلا به همین راضیم تا چند وقت پیش که اصلا میترسید بره تو آب حالا همین که میره تو استخر آب بازی برام کافیه...در ضمن پسر منم خیلی تمایل به دوست شدن با بچه های بزرگتر از خودش داره یکی میگفت بچه هایی که احساس امنیت نمیکنن اینطورین
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شاینا جون
به نظرم هنوز نمیدونی مهارت اجتماعیه خوب و قدرت دوست یابی چقدر خوبه !!!
بازم میگم قدر این رفتارش رو بدون!!!
همه کارهایی رو که گفتی میکنم اتفاقا میبرمش پارک و خودم به جای اون با بچه ها دوست میشم ولی هنوز که هنوزه که خودش نمیتونه مستقیم بره به تنهاییی با هم سناش ارتباط بگیره!!!
والا این کلاس بازیگری هنوز 3 جلسه رفته و تاثیر خاص نداشته
ترمش یک ساله است و من امیدوارم بعد از یک سال تاثیر داشته باشه...
بیشتر روی مهارتهای ارتباطی کارمیکنه
شاینا جون اتفاقا تله پاتی داشتیم
دیروز میخواستم در مورد دوچرخه برات بنویسم
پسر من تا 3 سال ونیم نمیتونست رکاب سه چرخه اش رو کامل بزنه
کلا بر خلاف خیلی بچه ها به دو چرخه علاقه نداشت از دو سال پیش م براش دو چرخه خوب خریده بودیم با کمکی ...زیاد علاقه نشون نمیداد...یک چند متری پا میزد و ولش میکرد...
امسال مدرسه ها تعطیل شد همسرم براش کمکی ها رو باز کرد
معجزه شد!!!
در عرض نیم ساعت یاد گرت و از روز دوم سوم با سرعت زیاد دوچرخه میرونه جوری که ما باورمون نمیشه
الان هم که 2 ماه گذشته هر روز حداقل یکی دو ساعت بازی میکنه
ما چون منازل سازمانی هستیم ومحوطه سبز زیادی داریم برای بازی
براش بازی ه خوبیه!!!
اتفاقا میخواستم بهتون پیشنهاد بدم که حتما دو چرخه سواری رو تمرین کنید با بچه ها ...برای حفظ تعادل بدن عالیه !!!
ولی به اسکیت و اسکوتر هنوز علاقه نداره
پارسال کلاس اسکیت نوشتمش اما استقبال نکرد ...من هم دیگه اصرار نکردم بهش....راستش خودمم یکم از اسکیت میترسم...خطرناکه.....
شاینا جون پسر من وشما چقدر رفتارشون شبیه همه ... پسر منم اصلا بیرون خجالتی نیست اگه با من جایی بیاد با همه طوری صحبت میکنه انگار چند ساله میشناسشون که اکثر اوقات من خیلی ناراحت میشم .میترسم زور گول بخوره بدزدنش
دوچرخه هم که چندین ساله داره تا امسال قدرت رکاب زدن نداشت من چندین بار دوچرخه رو تعمیرگاه بردم فک می کردم لابد دوچرخه ایرادی داره .....تازه امسال می تونه راحت دوچرخه سواری کنه ورکاب بزنه
با اینکه الان نسبت به چند ماه پیش صد وهشتاد درجه عوض شده ولی مشاورم میگه احتمالا دو سال باید پیش دبستانی بمونه تا به بقیه بچه ها برسه ....
نمی دونم حرف مشاور رو قبول کنم یا نه؟

قبلا سوار تاب نمی شد .از سر سر ه بادی وسرسره بلند میترسید الان همه رو دوس داره
گل یخ
شیده جون الان پستتو دیدم پسر من پنج سالو چهار ماهشه ... در مورد کپی برداری هم با مشاورش صحبت کردم گفت اصلا مشکلی نیست هنوز زوده که به این مرحله برسه .اخه کپی برداری نقاشیش خوبه .عدد نویسیش ضعیفه .مشاور گفت اصلا نگران این نباش اصراری هم نداشته باش که از اول بدون نقص کار کنه

در مورد روابط عمومی هم بالا گفتم با بزرگترها وبچه های بزرگتر از خودش خیلی خوب وراحته فقط با همسنای خودش گاهی ناسازگاری میکنه ...پارک که میره سریع سر صحبتو با همه بچه ها باز میکنه ...کلا بیرون با همه خیلی ریلکسه
گل یخ
سلام به همه دوستانم....

پروین جون من shnia هستم ولی خودمم خودمو خطاطی دات کام میبینم:)))))))))))
پروین جون یکم بیشتر توضیح میدی مشکل پسرتو؟ مشاور به چی استناد کرده گفته عدم تمرکز؟؟

گل یخ جون میشه بیشتر برامون توضیح بدی چی شد. پسر گلتو کجا بردی از کجا فهمیدی؟؟ روند کارهاشو توضیح بیشتری بدی و اینکه دقیقا مشکل چی هست؟؟؟
البته من اگه جای شما بودم بچمو مهد و پیشدبستانی مینوشتم که از الان بره تا مهر سال دیگه بجای اینکه دوسال پیش بگذرونه. البته این نظر منه....

شیده جون دروغ چرا خانم زیاد از اجتماعی بودن پسرم خوشم نمیاد... همش باید بهش بگم هر حرفی رو بکسی نزن.. امروز تو خیابون خانمه درباره کفشم سوال کرد و منم جوابشو دادم و رفت وقتی موقع راه رفتن نزدیک شدیم (مسیر مشترک) پسرم میخواست باز صحبت کنه!!! من براش توضیح دادم سوال و جواب محترمانه تمام دیگه دوستی شکل نمیگیره و لزومی برای ارتباط بیشتر نیست! خیلی سخته بخدا. اگه فقط همسناش بود خوب بود باهمه ریز و درشت اینجوریه بعد گزارش هم میده. سوپر دم خونمون که در حد شوشوم همه چیزو میدونه:((((((((((( فاجعه اس:((

امروز موقع اومدن خونه آبمعدنی دستم بود یکدفعه انداختم بالا چرخید گرفتم! ( یاد جوونیام کردم؟؟ نمیدونم والا) پسرم خوشش اومد دید مامانش 1 پا آرتیسته:))) منم دادم بهش گفتم اینکارو بکنه.... اصلا خوب نبود از 10 دفعه 7 بار زمین افتاد... ولی هم دفعه اولش بود هم حین راه رفتن.....

1 بازی که میشه توخونه انجام داد همینه توپ رو ( نه بطری آبمعدنی) بندازه بالا و بگیره و تو مرحله پیشرفته تر دست بزنه و توپ رو بگیره....
برای مهارت ظریفتر هم 1 قول دوقول زمان ما خوبه...
دابی_ملیکا جان.... ممنون از اطلاع رسانیت ولی بهتر نبود این تاپیک رو تو کلوپ میزاشتی تا دسترسیش بهتر و آسانتر بشه اینقدر هم تبادل نظر رو زیر و رو نمیکردی؟؟؟

البته من همیشه از کتاب اول استفاده میکنم مدرسه و مهد پسرمم از سرچ و کتاب اول پیدا کردم.
2810