2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست

بچه‌ها، باورم نمی‌شه!!!!

دیروز جاریمو دیدم، انقدر لاغر شده بود که واقعاً شوکه شدم! 😳 

از خواهرشوهرم پرسیدم چطور تونسته انقدر وزن کم کنه و لباس‌های خوشگلش اندازش بشه. گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته.منم سریع از کافه بازار دانلودش کردم و رژیممو شروع کردم، تا الان که خیلی راضی بودم، تازه الان تخفیفم دارن!

بچه ها شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

سلامممممممممممممممم.....

مریم جان واضح بگو.... بخدا متوجه نمیشم چرا میگی پسرم این اختلال رو داره؟؟؟

از چه مشخصه ای که من درباره پسرم گفتم به این نتیجه رسیدی؟؟؟؟

البته من دربارش خوندم ولی مشخصاتش رو تو پسرم نمیبینم آخه......

عزیزم یعنی همین که دو رو بر عکس می نویسه یا نقطه های حروفات رو از هم تمییز نمیده...

مثلا تو مراحل پیشرفته تر میگی زود بنویس اون می نویسه دوز از چپ به راست یا ریاضی رو از راست به چپ

(((در این اختلال دانش آموز در ادراک ریزه کاری ها وجزئیات کلمه ای که به خاطر سپرده دچار مشکل شده ودر نوشتن آن ها مرتکب اشتباه می شود )))
تــــــــــــــــــــــــو را آزاد مـــی خـــــــواهــــــــــــــــــــم...
همون دفعه ی قبل هم توضیح دادم به این مشکل میگن قرینه نویسی و وارونه نویسی که یکی از اختلالات تمیز دیداریه.
سلام.....

آخ مریم جان بالاخره اومدی و گفتی!!! ممنون گلم...

ولی پسر من اصلا اینجوری نمینویسه! از اول که بهش یاد دادم درست نوشت البته الان تو کلاس چرتکه ممکنه 3 (threeمنظورمه انگلیسی)رو از اونطرف بنویسه ولی از حرفاش اینجوری بنظرم میاد که یادش رفته مثلا میگه مامان فایو کدوم بود.....
فکر میکنم بخاطر سرعتیه که باید داشته باشن چون همش براش کرنومتر میزارم....
راستش من اردیبهشت پارسال هم بردمش برای ارزیابی سنجش شکر خدا مشکلی نداشت.با مشاور مدرسه هم صحبت کردم و 3 ماه مهر و آبان و آذر زیر نظر گرفتش البته از اول گفت مشکلی نداره خیلی هم خوبه شکر خدا ولی همش نگرانم نکنه بعدا تو مدرسه مشکلی ببینم میخوام از الان رفع بشه برای همین هم سعی میکنم خیلی روی مهارتهاش کار کنم بخصوص اینکه پسرم از خیلی چیزا محرومه!

تک فرزنده و اینکه اصلا هیچ بچه ای حتی تو محدوده سنیشم نیست تو اقوام! همسایه بچدار نداریم حیاط برای بازی نداریم خوب مدل بزرگا داره بزرگ میشه رفتارشم خیلییییییییییی با همسن هاش متفاوت شده اصلا هم خوب نیست!

نمیدونم شاید من خیلی گیر میدم مامانم میگه خیلی ازش توقع دارم شوشوم و پدرشوشومم همینو میگن.

واقع خیلی نیاز دارم یکی کمکم کنه.....
اگه اینجوری که می گی باشه باید منتظر باشی تا بره کلاس بالاتر اون موقع مشخص میشه که به خاطر فراموشی این اتفاق افتاده

زیاد نگران نباش

تازه اگه به احتمال 1 هزارم درصد اختلال هم باشه به راحتی قابل حله...
سلام دوستان
اگر به معلم روباتیک نیاز داشتید در خدمتم
اگر سوالی هم راجع به روباتیک دارید پاسخگو هستم

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=509685
"همه میتوانند روبات بسازند"..."روباتیک را آسان بیاموزیم"...
سلامممممممممممممممم..................

دقیقا مریم جان مشکل و نگرانی و دودل بودن منم همینه که تو سن بالاتر و مقاطع تحصیل بالاتر چیزی باعث نگرانیم نشه.....

ولی کسی درست راهنمایی نمیکنه منم میگم شاید مشکلی نیست و من سخت میگیرم والا برای خودمم کونومتر گذاشتم ببینم چقدر میتونم بنویسم اعصابم بهم ریخت اینقدر بد نوشتم و ..... که نگو

ولی همون نظرت باعث شد دربار اختلال دیداری تحقیق کنم و بعضی بازیهاشو با پسرم داشته باشم.....

اختلال چجوری قابل حله؟؟؟ خودبخود برطرف بشه که خیلی زمان گیره
آیا می توان از IUI برای انتخاب جنس استفاده نمود؟

با برخی روشهای آماده سازی می توان اسپرمهای پسر و دختر را از هم جدا نمود و برای انتخاب جنس از آنها استفاده نمود. در این روشهای آماده سازی تعداد اسپرمی که در نهایت جدا می شوند کم می باشد و برای کسانی که مشکل ناباروری دارند انجام آن توصیه نمی شود.

خانومایی که میخوان با روش آی یو آی تعیین جنسیت بکنن .بیایید با هم مشورت کنیم
http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=22186&ChatDate=30-4-1392&PostID=41878412#41878412
دومین نی نی مامان بیصبرانه منتظرتم .الهی به امید تو
2810