2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168896 بازدید | 740 پست
merilaجون سلام.
پسر منم این درس رو تازه یاد گرفتند.اونم روزهای اول این درس همش اشتباه می نوشت.با تکرار و تمرین بهتر شد.ولی هنوز هم اشتباه می کنه.باید بهشون حق داد.درساشون داره زیاد و سخت تر میشه.باید با صبر و حوصله بهشون کمک کنیم.کلماتی رو که اشتباه می نویسه رو مثل سبد توت،روی کاغذ بزرگ بنویس و بچسبون به اتاقش و بگو زیاد نگاهشون کنه.درست میشه،نگران نباش.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=196584&postID=13206240#13206240
دوستان ، لیست جدید عطرها رو با قیمت استثنایی گذاشتم ، توضیحات کامل تر توی تاپیکه باز سوالی بود من در خدمتم ، خوشحال میشم سر بزنید ،
سلام به همگی......

1 سوال... اگه زمان به عقب برگرده به وقتیکه بچه هاتون پیش میرفتن بیشتر تو چه مواردی باهاشون کار میکردین؟؟؟؟

و اینکه ضعف بچه ها بیشتر تو چیه؟؟ ریاضی یا فارسی؟؟؟ کدوم قسمت؟؟؟
من حروف رو باهاش کار میکردم
ضعف پسر من بیشتر تو جا انداختن الف است و غلطای کوچیک املایی داره خیلی کم مثلا سبد توت رو مینویسه سبده توت
کلا ریاضیش عالیه ولی تو فارسی کمی مشکل داره .البته با خوندن و تمرین بهتر شده خدا رو شکر .امروز فقط الف تیر انداز رو نذاشته بود و الف نامه ای رو پیشرفت کرده
سلامshniaجون.من بیشترباهاش نوشتن رو کار میکردم.البته پسرم پارسال آموزش الفبای فارسی داشتند،ولی مربی شون زیاد جدی کار نمی کرد.اوایل کلاس اولش خیلی مشکل داشتم.خدارو شکر الان خوب شده.به نظرمن مربی پیش دبستانی باید بچه رو برای کلاس اول تا حدودی آماده کنه.پسرم پیش دبستانی بیشتر خواندن رو یاد گرفت و در مورد نوشتن زیاد آموزشی نداشت.موفق باشی.
><

ختم قرآن 20 روزه از همین جمعه(فردای اربعین)

لیست را میچینیم

هر روز مشخص میشه که هر کسی از کجای قرآن را باید بخونه

ولی روزی 30 صفحه قرآن یعنی یک جز و نیم قرآن باید خوانده شود

تا نهایتا توی 20 روز هر شخص کل قرآن را ختم کند

حتما حتما حتما به این کلوپ مراجعه کنید:

http://www.ninisite.com/clubs/detail.asp?clubID=16850

برا شفا همه مریض ها دعا کنیم...
....................................................... برا سلامتی تمام عزیزانمون خدارو صد هزار مرتبه شکر
باشگاه کودک تماشا

فضایی مناسب برای بازی کودکان دلبند شما

برگزاری جشن تولد

برگزاری جشن تولد ماهانه برای متولدین ماه

کلاسهای متنوع :

کارگاه خلاقیت مادر و کودک ( 2تا 4 سال )

نقاشی کودکان

کلاس بازی گروهی ( 1 تا 2 سال )

ژیمناستیک

سفال

کارگاه فرزندپروری ( تک جلسه ایی ) ویژه مادران

ساعت کار باشگاه کودک تماشا : هر روز هفته از 10 صبح تا 8 شب

شماره تماس : 22374857
سلام به همههههههههههههههههههه.......................

پسر من جمع رو ذهنی انجام نمیده چرااااااااااااا؟؟؟؟ چجوری بهش یاد بدم؟؟؟ مثلا 6+4= 6 تا انگشت میاره بعد 4 تا میگه 10 یا هر عددی.... باید انگشتاشو نگاه کنه ولیییییییییییییی 2+2 رو هم انگشت میاره و نگاه میکنه ولی هیچ انگشتی رو نمیشمره فقط نگاه میکنه......

حتی 7 +1= نمیگه 8 انگشتاشو نگاه میکنه میگه 8.......

ضمنا پسرم پیش دبستانیه......................
از الان زود نیست برای آموزش جمع؟بعضی مطالب رو خوبه همون کلاس اول با آموزش معلم یادبگیره.پسرم و هم کلاسیاش که کلاس اولی هستند،چندروزی طول کشید تا معلمشون تونست در جمع کردن اعداد راهشون بندازه.توی پیش دبستانی تا همین قدر که با الفبا و نوشتن جزئی آشنا بشن کافیه.بیشترش ممکنه بچه رو از آموزش زده کنه.
والا تو این گند و کثافت هوا که همش مدارس تعطیل میشه بد نیست تو پیش یه چیزایی یاد بگیرن برای سال بعد فشار کمتری روشون باشه!

ولی خدایی اینجوری گفتی وجدان درد گرفتم آخه معمولا یه روز در میون پسرم باید 1 صفحه ریاضی حل کنه... البته اگه بهم بگه نمیخواد درس بخونه منم فشار روش نمیارم ولی معمولا باهاش معامله میکنم مثلا درس بخونی میتونی تی وی ببینی موقع شام خوردنتمممممممم!!!:)))

تازه میخواستم بهش جدول سودوکو رو هم یاد بدم!!!.... اعداد رو تا 20 خوندن ولی فقط جمع 1 رقمی بهش میدم نهایتش 10 بشه.....
ولی اعداد 11 تا 20 رو همش قاطی میکنه منم براش شکل میکشم بشماره و دور عدد مناسب خط بکشه....

حروف هم باهاش کار میکنم بخصوص وقتی کتاب میخونم براش بهش نشون میدم....
2810