2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168897 بازدید | 740 پست
حدیل جان ممنون از مطالب مفیدت....

البته من برای رفع قرینه نویسی و هماهنگی دست و پا و چشم تابستان پسرمو استخر فرستادم که البتههههههههههه خیلی خیلی خیلی پیشرفت کرد و تاثیر گذار بود البته نه فقط تو شنا تو هماهنگی بین حواسش خیلی پیشرفت کرد....

واقعا اگه کسی با بچه ش تو این مورد مشکل داره شنا بهترین راه حله....

تو شناخت حروف هم پسرم پیش میره ولی از الان هر حرفی یاد میگیرن من مرتب همه جا تو مجله تو تی وی تو خیابان و ... نشونش میدم البته هنوز صدا کشی رو بلد نیست معلمشم گفت من آموزشی بهش ندم تا معلم پایه اول خودش اینکارو بکنه...

نمیدونم حالا سال دیگه تو نوشتن و املا تاثیری داشته باشه کارهای امسال من یا نه!
شنیا جون عزیزم من مرتب میام اینجا و هر اتفاقی بیفته و اگه پسرم پیشرفت داشته باشه یا نه برات مینویسم مخصوصا بچه هایی که دارو مصرف میکنن مثل پسر خودم اگه با نوروفیدبک نیاز به دارو رفع بشه واقعا به مخارجش می ارزه...خودم هم حس میکنم این بیخیالی نسبت به درس شاید در اثر کاهش اضطراب باشه چون موقع مشق نوشتن مثل قبل کف دستهاش عرق نمیکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

عزیزم اولش15 جلسه هست و حتما باید هفته ای 2-3 جلسه انجام بشه و وقفه نیفته بعد از 15 جلسه مجدد از کودک نوار مغزی میگیرن یا همون eej و از روی اون مشخص میشه نوروفیدبک موثر بوده یا نه اگر موثر نباشه دیگه ادامه نمیدیم و اگه موثر باشه دوباره 15-20جلسه براش میزارن و پس از 15-20 جلسه مجددا تست eej ....در ائلین تستی که از پسر من گرفت نقاطی در مغز رو با رنگ قرمز مشخص کرده بود که دکتر گفت اینا مربوط به اضطراب- افسرگی- بیش فعالی یا هر اختلال دیگه ای هست مثلا پسر من قسمتی که مربوط به اضطراب بود و بیشفعالی قمز بود و اگه نوروفیدبک موثر باشه در تستهای بعدی مثلا قرمزیها نارنجی میشه بعد آبی و اگه خیلی موثر باشه در تستهای آخر سبز میشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
در ضمن شنیا جون بعضیها به 80 جلسه نیاز دارن حتی توصیه میکنن پس از 60-80 جلسه هر یک ماه یا هر دوسه ماه یکبار بازم نوروفیدبک انجام بشه تا اثرش ماندگار باشه و تاثیرش تا 10 سال هست من که از خدامه برای پسرم موثر باشه تا 10 سال دیگه پسرم 18 ساله شده
اوه دیدم مشاوره تعجب کرده بود گفت هزینه خیلی بالا داره منم چه ریلکس با 10 جلسه جلسه ای 40 تومن خوب گفتم 400 میشه مشکلی نیست.....

اینجوری که شما گفتی پروین جان 2 تومن هم نمیشه تا سقف 4 تومن باید پیش بینی کنیم......

شوشوم مخالفه میگه اینکارو نکنم میگه نباید تو کار خدا دخالت کرد!!!!!!!!!!!!!!!!! میگه شاید نقاط مغزش زیاد باز بشه بعدا با مشکل روبرو بشه خودش بیشتر اذیت بشه.... خوب اگه بخوام به این چیزاش فکر کنم باید با هر چی رمال و جنگیره هم وقت مشاوره بگیرم کههههههههههههههههههه!!!!!!!!!!!!!!...نمیخوام به این بعدش فکر کنم....
چشم من آستیکماته عینکی هستم از 8 سالگی خوب با عینک بهتر میبینم بخوام اینجوری فکر کنم پس عینکم دخالت تو کار خداس!!! میگه نه این ضعفه ولی اگه کاری کنی که از پشت دیوار هم بتونی اونطرف رو ببینی اونوقت دخالت تو کار خدا میشه و دیدن اون چیزا آزارت میده یا مثلا اگه کسی چشم سومش باز بشه خیلی منزوی میشه چون همه رو به شکل واقعی میبینه......

اه نمیخوام اینجوری فکر کنم......
شنیا تو که پسرت مشگلی نداره چرا میخوای ببری نوروفیدبک؟مشگل عمده من مصرف دارو برای پسرم هست که دارم به هر چیزی چنگ میزنم تا پسرم دارو نخوره
پروین جان گفتم که تصادفی مطلبی تو مجله دانستنیها خوندم که نوشته بود خیلی ورزشکارا برای افزایش تمرکزشون اینکارو میکنن....

این جا

shnia

1391/9/15 8:48 ق.ظ

سلام به همه دوستان

پروین جان من تو مجله دانستنیها بطور تصادفی دیدم نوشته بعضی ورزشکارا مثل ورزش تنیس و بدمینتون ... که نیاز به تمرکز و دقت داره از نوروفیدبک استفاده میکنن و در حقیقت یکنوع دوپینگ مجاز هست!!!!!!!!!!!!

منم وسوسه شدم اگه خوبه خوب چرا من پسرم رو نبرم! اینطوری باعث افزایش ضریب هوشش و تمرکزش میشم بهتر درس یاد میگیره کمتر نیاز به خوندن پیدا میکنه!

با مشاورش هم صحبت کردم اولا گفت اگه تصمیمم برای اینکار نهایی شد به هیچ عنوان به کسی نگم چون برچسب خیلی منفی رو بچه میزنن! دوما یکی از همکارای خودش تو این مراکز کار میکنه گفت برای خودش اینکار رو کرده و خیلی راضی بوده میگفته قبلا اسامی و خیلی چیزا یادش میرفته ولی الان مغزش بهتر کار میکنه.

تازه تو سن بالا اینکارو کرده خوب بچه 6 تا 8 سال یه رشد و جهش مغزی هم داره خیلی زمان خوبیه اگه اینکارو برای پسرم بکنم البته هزینه اش برام مهمه ولی بقول شما ارزش داره بعدا پشیمون نشم.....

به این دلیل میخوام برای پسرم اینکارو بکنم
سلام پروین جان.پسر گلت چطوره؟پروین عزیز پسرت داره با یک روش درمانی جدید آشنا میشه.طبیعی هست تغییری در رفتارش ببینی.باهاش مدارا کن.میدونم سخت هست،ولی فعلا تنها چاره همین صبر و مدارا است.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام سومیسوی عزیز
پسرم واقعا لجباز و تندخو شده توی کتابی که راجع به نوروفیدبک خوندم نوشته بود درآغاز درمان اشتهای کودک زیاد میشود در صورتی که پسر من اشتهاش کم شده بود حتی صبحها بدون صبحانه میرفت ولی یکی دوروزی هست که مجددا اشتهاش زیاد شده اونم پس از جلسه دهم...بازیها رو عالی انجام میده کاردرمان میگه از همه بچه ها بهتر انجام میده معلمش هم از درسش و اخلاقش راضی هست ولی توی جمع خانوادگی انگار دیوونه میشه خودم میدونم آرامش توی مدرسه اش به خاطر دارو هستای خدا میشه یه روز بدون دارو آروم باشه؟
پروین جان سلام .
انشاالله به زودی خوب میشه و نگرانیات کم میشه.همین که معلمش ازش راضی هست،خیلی خوبه.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سلام
شنیا جون دارو رو چند روزی قطع کردم سرکلاس بی حوصله بود و تمرکز نداشت دکتر گفت تا پایان 15 جلسه دارو بدم بعد از تست میگه که دارو رو قطع کنم یا ادامه بدم
2810