2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168888 بازدید | 740 پست
پروین جان،ازدیروز خیلی نگرانتم.توکل کن به خدا.انشاالله چیزی نیست.نوروفیدبک که میبریش بازم ریتالین میخوره؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان امروز جلسه چهارم نوروفیدبک هست دکتر گفت تا پایان 15 جلسه ریتالین رو بهش بده بعد از 15 جلسه مجدد تست QEEJیا همون نوار مغز میگیره اگر نوروفیدبک موثر بوده باشه ریتالین رو قطع میکنه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

نیم بوت دخترانه از سن سه سال الی شش سال قیمت 50 هزار تومان
آپلود عکس رایگان
نیم بوت دخترانه از سن یکسال الی سه یا چهارسال 55 هزار تومان (مارک BABI)
a> آپلود عکس رایگان
نیم بوت پسرانه در دو رنگ مشکی قهو ای قیمت 30 هزار تومان
a>آپلود عکس رایگان
09357725155

http://www.ninisite.com/clubs/chat.asp?clubID=16532&ChatDate=29-8-1391
سلام پروین جون.امیدوارم بهترشده باشی.دیروز معلم پسرم جلسه گذاشته بود.خیلی از پسرم راضی هست.خدارو شکر پسرم خوب شده.جالب اینجاست از بیشتر شیطونیهای بعضی دانش آموزان دیگه می گفت و از پسرم چیزی نگفت.اینبار رفتم پیش دکتر میپرسم که اگه ریتالین برای تمرکز و توجه اش خوبه ادامه بدهم.ولی اگر برای بازیگوشیش باید بخوره ادامه ندهم.بیشتر مامانها از اشتباهات درسی بچه هاشون می گفتند و من با خودم گفتم پسر من که اینقدر اشتباه نمیکنه.الان قرینه های الگو ریاضیشون شروع شده.فکر نمیکردم براش راحت باشه.پروین جان پسرهای ما باور باید کنیم هوش خوبی دارند.من که دیگه نمیگم بیش فعاله.مشکلش کمبود توجه و تمرکزه که اونم با کمک خداوند داره بهتر میشه.این روزها روزهای دعا و استجابت هست.از صمیم قلبم برای پسر گلت آرزوی سلامتی میکنم.انشاالله چیزی نیست.توکل به خدا.
سلام تو رو خدا به داد منم برسید پسرم کلاس اولیه و صدا ها رو با هم قاطی میکنه بچه ها شما این مشکل رو ندارن؟
چه جوری باهاشون کار میکنید؟تو ترکیب صدا مشکل ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم بگید چه جوری کار میکنید تا منم کا رکنم ریاضی و علومش عالیه ولی فارسی رو مشکل داره
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
سلام تو رو خدا به داد منم برسید پسرم کلاس اولیه و صدا ها رو با هم قاطی میکنه بچه ها شما این مشکل رو ندارن؟
چه جوری باهاشون کار میکنید؟تو ترکیب صدا مشکل ندارن ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ خواهش میکنم بگید چه جوری کار میکنید تا منم کا رکنم ریاضی و علومش عالیه ولی فارسی رو مشکل داره
http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=326789&postID=12469942#12469942
هروقت که خواستی در مورد راه رفتن کسی نظر بدی اول کمی با کفش های او راه برو
سحر جان پسر من پیش دبستانیه بهشون حروف رو یاد میدن اولا براش کتاب میخونم ازش سوال نمیکنم! فقط بهش میگم خوب گوش کن و نگاه کن من خط بخط میخونم بهش نشون میدم و آهسته صدارو میکشم... بعد 2 خط میبینم اونم بهم نشون میده و صدا کشی میکنه... بعضی مواقع موقع غذا هم بهش میگم برام بکشه تو هوا البته حالتی نیست که اون جواب بده حالت بازیه یکم مکث میکنه خودم تو هوا میکشم و تکرار میکنم اونم تکرار میکنه و میکشه اولا اینجوری کار نمیکردم هم استرس گرفته بود همش هم دستشویی میرفت همش هم احساس میکردم خنگه قاطی میکنه!!!!!

الان میبینم همش استرس بوده حالت بازی پیدا کرده همش میخواد منو زمین بزنه منم خوب جوری رفتار میکنم که چه خوب تند تند میگی و مینویسی صبر کن منم بگم:)))

وایتبرد هم خوبه بهش بگو گنده گنده بنویسه... میتونی تو پارک یا جای دیگه با چوب بگی بنویسه اگه امکانشو داشته باشی با ذغال یا .... بگی بنویسه.... مطمئن باش حالت بازی پیدا کنه میبینی چه خوب بلد بوده...
سحرجون سلام.پسر منم کلاس اولی هست.نگران نباش.بچه های ما دارند در یک زمان نسبتا کوتاه کلی درسهای جدید یاد میگیرند.به خصوص ریاضی و فارسی.دختر من الان کلاس چهارم هست.اونم زمان برد تا توانست بخواند.الان خدارو شکر مشکلی در درس نداره.پسر منم اوایل توی نوشتن اذیت میکرد که خدارو شکر الان بهتر شده.صدا کشی توی کلاس اول خیلی مهمه.مثلا میخای کلمه ی بابا رو براش صدا کشی کنی.توی 4تا کارت کوچک که با مقوا درست کردی حروف بابا رو جدا جدا بنویس: ب غیر آخر،ا،ب غیرآخر،ا،حالا اول بهش بگو کلمه بابا رو با این کارتها برام درست کن.بعد خودت براش اول هر حرف را بگو و براش صدا کشی کن.حالا بگو که صدا کشی کند.من با پسرم زیاد صدا کشی کار میکنم.دیکته هم می نویسد با صدای بلند می خواند،فکر میکنم بلند خواندن موقع دیکته هم خوب هست.
نرم افزار میشا و کوشا کلاس اول هم خوبه.پسرم اوایل زیاد باهاش کار میکرد.پسرهای ما تازه اول راه هستند.نیاز به کمک و صبر ما دارند.موفق باشی.
سحر جان ،من با پسرم با کارت کار نکردم.پسرم موقع صدا کشی با هر صدا یکی از انگشتاش رو باز می کند.روش کارت رو معلم پسرم به مامانهایی که مشکل صداکشی پسراشون دارند گفت.زیاد باهاش کار کن.اگه حروف رو اشتباه میگیره حرف رو روی کاغذ بنویس و بگو با حبوبات یا پولک رویش رو بپوشاند هم برای تمرکزش خوبه که روی حرف را فقط بپوشاند و هم اینکه حرف در ذهنش بهتر می ماند.زیاد بهش سخت نگیر .درست میشه.
سلام....

این کتابهای گاج هم خیلی خوبه... البته من برای پسرم پیش دبستانیشو کار میکنم ولی اول ابتدایی رو هم گرفتم برای اینکه تکراری نشه فعلا باهاش کار نمیکنم ولی خیلی خوبه حتی پیش دبستانیشم خیلی خوبه....

سحر جان،بریدن کلمات از روزنامه که حروفی که خوانده اند در کلمه باشد هم،در یادگیری مفید است.معلم پسرم هر حرفی را که یاد می دهد،می گوید از مجله کلمه ای که حرف آموزش داده شده در آن است در دفتر بچسبونند.بعد باید دور حرفی که یاد گرفتند را خط بکشند.سعی کن کلمه های اندازه بزرگ رو براش بزنی تا در ذهنش باقی بماند.تکرار و تمرین برای کلاس اولی ها لازم هست.البته به صورتی که تشویق به نوشتن و تمرین شود.
سلام به همگی
سومیسوی عزیز خوشحالم که اوضاع پسرت رو به راه است ریتالین برای پسر منم خیلی خوب جواب میداد ولی افسوس که دچار تیک میشه و الان هم که احتمال میدم بالا بودن پرولاکتینش به خاطر ریتالین باشه البته هنوز نتیجه ام ار آی مشخص نشده ولی من چون سینه های پسرم بزرگ هست امروزط راجع به بزرگی سینه ها در مردان و بالا بودن پرولاکتین خون حسابی توی نت تحقیق کردم دقیقا نوشته بود یکی از دلایل بزرگ شدن سینه در مردانو بالا رفتن پرولاکتین استفاده از داروی آمفتامین یا همون ریتالین هست تازه من دارم دعا میکنم دلیلش اینا باشه و تومورهای مغزی نباشه ...تورو خدا تو این روزها برای پسر من دعا کنید
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام....

پروین جان عزیزم.... این احساس تو کاملا طبیعیه.... متاسفانه تو شرایط بد همه مامانا به چیزیهای بد فکر میکنن... نگران نباش خانم.... بزرگی سینه ممکنه ارثی هم باشه...بعضیها سینه ستبر هستن .... منم وقتی داشتم درباره بیشفعالی و اختلالات و عدم هماهنگی دست و پا میخوندم میدیدم از اون همه نشونه پسر منم بعضیها رو داره... بعضیها رو هم نداره... برای همین این تاپیک رو زدم...
اگه درباره مشکلات روانی و وسواس هم مطالعه کنی میبینی بعضی مشخصات رو خودت و اطرافیانت دارن (99% مردم چند مشخصه شو دارن) در حالیکه شما یا دیگران یه وسواسی یا بیمار روانی تلقی نمیشین!... داشتن چند نشونه دلیل همون بیماری نیست گلم.... آروم باش عزیزم اینقدر هم موج منفی به سمت پسرت ارسال نکن.
بعضی مواقع خود ما با ارسال موج منفی باعث گیر و گرفتاری میشیم.... مثل چشم زدن.. دقت کردی خود مامان باباها بیشتر از هر کس دیگه ای بچه هاشونو چشم میزنن؟؟؟
البته پسرت رو دعا میکنم ولی اینقدر هم بد به دلت راه نده عزیزم.....
سلام پروین عزیزم.ممنون که بی خبرم نمیذاری.با اینکه نه شمارو دیدم و نه پسرگلت رو انگار سالهاست شمارو میشناسم.برات این روزها اگه قابل باشم خیلی دعا میکنم.شما هم مارو دعاکن.انشاالله پسرت مشکلی نداشته باشه.توکل به خدا پروین جان.
2810