2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168871 بازدید | 740 پست
سلام پروین عزیز.آخی امروز آزمایش داد.اومدخونه بهش برس طفلک.پسرمنم روز آزمایش غوغا میکنه!وقت دکترش1ماه دیگه است.نگران بودم بردمش پیش متخصص کودکان براش آزمایش نوشت.دکترکودکان هم گفت ریتالین روی کبد . کلیه ها اگر کنترل نشه اثر میذاره.روزهای تعطیل رو دیگه ریتالین نمیدم.تا الان روزهای تعطیل بهش ریتالین رو میدادم.آفرین به پسرت انشاالله نوروفیدبک نتیجه ی خوبی میده.موفق باشی.
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
سومیسو جان دکتر به منم گفت نصف ریتالین رو عصرها بدم ولی من ندادم فقط یه دونه صبح رو اونم گاهی میدم گاهی نمیدم مثلا امروز صبح که باید آزمایش میداد ندادم ولی فردا املا داره بهش میدم چون املای قبلی رو که قرص نخورده بود کلمه جا انداخته بود ولی کلمات مشگل رو درست نوشته بود...کلا من برام مهم نیست نمراتش خیلی عالی بشه فقط از معلمه میترسم که پسرم شیطنت کنه و اونم بره تو دفتر بگه و همه معلمها به دید بد به پسرم نگاه کنن اگه معلمش باهام همکاری میکرد بهش قرص نمیدادم
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

پروین جان راست میگی مجبوریم ریتالین رو برای مدرسه بدیم.توکل به خدا،انشاالله خوب میشن و از این قرصها استفاده نمیکنند.
سلام نازگل جون.خوش اومدی.منم تازه اومدم اینجا.دوستهای خوبی اینجا هستند.امیدوارم از تجربیات هم استفاده کنیم.
سلام....

خوش اومدی نازگل جان.....

مگه ریتالین تا چند ساعت اثرش میمونه؟؟؟ خواهر شوشوم میگفت تا یکساعت بعد اثر میکنه و تا یکساعت تاثیرش تموم میشه؟؟؟
سلام دوستان خوبم وعزیزم
منو که یادتونه
منم فعلا دارم دخترم رو جلسات بازی درمانی میبرم تاببینم چی میشه...فقط مشکل اینجاست که بازیهایی که یادمیده من شاغلم دیرمیرسم خونه وهرروز وبطورمرتب نمیتونم باهاش کارکنم ...واقعا خوش بحال مامانهایی که شاغل نیستندومیتونن برای بچه هاشون بیشتروقت بگذارند.....من که همیشه عذاب وجدان دارم برای دخملی

عزیزان ان شااله که هرچی زودترهم مشکل گلهای شماهم حل بشه ...من گاهی میام اینجا رومیخونم واستفاده میکنم خواستم هم عرض سلامی کنم هم ازتون تشکرکنم که تجربه هاتونو اینجا میگذارید
بوووووووووووووووووس برای همتون
سلام قطره جون.اگر تونستی در مورد اینکه چه بازیهایی رو به دخترگلت آموزش میدن مینویسی.اینطورکه گفتی شاغلی و وقتت کمه.لطف میکنی هفته ای یکی از بازیهارو بگی.ممنونتم.موفق باشی.
سلام به دوستای عزیز ممنون از اینکه من رو پذیرفتین. مامانای گل راه کار برای رفع ناخن جویدن دارین؟ممنون میشم راهنمائیم کنین
قطره جون سومیسو عزیز راست میگه اگه ممکنه در مورد بازی هایی که گفتن به ما هم اطلاعات بده ممنون
نازگل جون،معمولا زمانی که کودک اضطراب داره ناخن جویدنش شروع میشه.پسرمنم مدتی دستش رو میکرد دهنش.اوایل بهش تذکر میدادم ولی لجبازی میکرد و به کارش ادامه میداد.تصمیم گرفتم بی توجه به این کارش بشم و زمانی که دستش رو می خورد باهاش بازی میکردم یا بهش میگفتم نقاشی بکشه یا خمیر بازی.دستاش رو مشغول کار میکردم و کم کم این عادت رو فراموش کرد.شما هم اصلا بهش نگو که این کارو نکن،سعی کن سرش رو گرم بازی کنی تا دستاش مشغول کار بشند.
سلام پروین جون.چطوری؟نگرانتم.توی تاپیک مامانهای کودکان بیش فعال خوندم برای نازی جون چی نوشتی.توکل کن به خدا عزیزم.خدای ماهم بزرگه.انشاالله با دارو خوب میشه.منتظرتم.
سلام دوستان گلم
سلام سومیسوی عزیز ممنونم که به فکرم هستی گفتم که از اول امسال کف دستهای پسرم خیلی عرق میکرد گفتم شاید مال تیروئید باشه اون روز هم که دکتر گفت ریتالین روی کبد اثر میزاره پسرم رو بردم دکتر و ازش خواستم یه آزمایش کلی بنویسه نتیجه آزمایش نشون داد که کبد مشگلی نداره ولی پرولاکتین خیلی بالا بود مجدد آزمایش گرفتیم باز هم پرولاکتین بالا بود دیشب رفتیم ام ار آی و نتیجه اول آذر مشخص میشه ...پرولاکتین مربوط به غذه های شیری در زنان هست که مردان هم مقدار کمی از اون رو دارن ولی اگه مقدارش در مردان بیش از حد مجاز بشه یا در اثر اضطراب شدید هست یا در اثر مصرف دارو یا غدد جنسی واگر هیچ کدوم اینا نباشه مربوط به تومورهایی هست که کنار غده هیپوفیز رشد میکنه ...در مورد پسر من که مربوط به غده های جنسی نبود دکتر گفت مصرف داروش هم زیاد نبوده که به خاطر دارو بالا رفته باشه پس یا در اثر اضطراب هست یا تومورهای مغزی ...دعا کنید تومور نباشه
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
2810