2777
2789
عنوان

کسی بوده که بچش تو کلاس اول مشکل نوشتن داشته باشه؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 168870 بازدید | 740 پست
ممنونم شیده جون،ببخشید دیر جواب دادم.مشغول رسیدگی به پسرم بودم.استخرش آموزش هم میدن برای کودکان؟
خدایا کمکم کن دیرتر برنجم،زودتر ببخشم،کمتر قضاوت کنم و بیشتر فرصت دهم...
شیده جان،اتاق آموزش کودکان معلول جدا هست ،اگر هم سر وقتت بری پسرت وارد کلاس خودش میشه و با بچه های دیگه مواجه نمیشه.هر جور میل خودته عزیز.موفق باشی.شبت خوش.

مامان ها تو روخدا اگه بچه هاتون مشکل گفتاری و رفتاری دارن سریعتر درستش کنید.

امیر علی من پنج و نیم سالش بود ولی هنوز خوب حرف نمیزد😔😔 فک میکردم خودش خوب میشه. یکی از مامان ها خدا خیرش بده تو اینستا تا آخر عمر دعاش میکنم پیج اقای خلیلی و خانه رشد رو برام فرستاد.

الان دارم باهاشون درمان آنلاین میگیرم. امیر علی خیلی پیشرفت کرده🥹🥹 فقط کاش زودتر آشنا میشدم. خیلی نگرانم مدرسه نرسه. 

یه تیم تخصصی از گفتار و کار درمان و روانشناس دارن، هر مشکلی تو رشد بچه هاتون داشتین بهشون دایرکت بدید. 

سلام
شیده جون با همه حرفات موافقم
شنیا جون حساسیت بیش از حد باعث میشه معلم روی کوچکترین حرکت بچه زوم کنه منم امسال تصمیم گرفتم اصلا دور و بر معلمش نرم ولی متاسفانه چون خیلی جو سازی میکنه برای اینکه سوژه ای دستش نیفته ریتالین رو دارم میدم به خدا دیگه اعصاب ندارم آخه وقتی هم با معلمه کاری نداری خودش آدمو صدا میزنه و هی غر میزنه امروز ال کرد امروز بل کرد البته چون با مادرهای دیگر بچه ها سروکار دارم میبینم به اونام همینها رو میگه به یکی از مادرا گفته بود پسرت خیلی بی تربیته تمام مدرسه یک طرف پسر تو هم یک طرف ولی در مورد پسر من خودش اذعان داره که بی ادب و خشن نیست ولی کرم میریزه و اذیت میکنه و گوش نمیده
شنیا جون شاید معلم پسرت مدلش مثل معلم پسر من هست شاید شما خبر نداری به بقیه مادرها هم همین حرفایی رو میزنه که به شما میزنه ....سعی کن با چند تا از مادرا که شرایطشون مثل پسرت هست دوست بشی و با هم در ارتباط باشین به خدا برای روحیه ات خیلی خوبه البته اگه مادرهای با جنبه ای باشن و راستشو بگن آخه بعضی مادرا اگه بچه شون هزار مشگل هم داشته باشه بروز نمیدن و همش از بچه تعریف و تمجید الکی میکنن
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
شیده جان اتفاقا دیشب خواهرم از مکه اومده بود و همه اقوام دور هم جمع بودیم وقتی گفتم برای پسرم این مشگلات پیش اومده همه یک صدا میگفتن مدرسه شو عوض کن ولی پسرم خودش راضی نمیشه میترسم به زور ببرم بدتر بشه البته پس از اون دعوای اساسی انگار کادر مدرسه یه کم هوا اومده تو دستشون ...دیروز که رفتم دنبال پسرم دیدم همه بچه ها اومدن غیر از پسر من ...منم جرات نمیکردم برم در کلاس ببینم چی شده و چرا نمیاد چون معلمش خوشش نمیاد مادرا بیان در کلاس ...داشتم نگران از بچه ها میپرسیدم فاضل رو ندیدین؟...مدیر همونجا بود وقتی دید من نگرانم رفت بالا و دیدم دست پسرم تو دستشه و اونو آورد پایین و تحویلم داد
خدایا:اگر نوازش تو نباشد میان دستهای زندگی مچاله میشویم...نوازشت را از ما نگیر...
سلام ....

دیروز انجمن بود رفتم.... یکسری صحبتهای کلی میان وعده ها خونگی باشه میوه بزارین و .... نظافت کلاس و .....

کارای بچه ها رو به مامانا داد من نگاه کردم دیدم همونجوریکه تو خونه انجام میده هستش اصلا چیز خاصی ندیدم مال بچه های دیگه رو هم سرک کشیدم دیدم مال اونام مثل مال پسر من ... تازه نقاشیهای آزاد پسرم هم سوژههای متفاوتی داشت هم خیلی پرتر کشیده بود... پس چرا همش به من میگفت رنگ نمیکنه نقاشی نمیکشه و ....؟؟؟؟

آهان دیروز بهم گفت سر جاش نمیشینه برای همین باعث میشه بچه های دیگه هم بلند بشن و راه بیفتن!!!!!
خوب پسرم تو خونه هم پشت میزش زیاد نمیشینه ولی راه هم نمیره گوشه میز وامیسه کاراشو میکنه.... اگه بچه های دیگه بلند میشن راه میرن مشکل من و پسرم نیست مشکل مربی با اون بچه هاس!!! چون مبین خیلی خیلی منظبطه خیلی زیاد حتی تو مهد همه پرسنل حتی مدیر مهد میگفت یبار بهش تذکر بدی تا اجازه بهش داده نشه انجام نمیده حتی اگه همه بچه ها انجام بدن... این رفتارشو تو پارک و مهمونی و ... دیدم...
خواهرمم همیشه گوشه میزش تا سال دوم وامیساد معلمش به مامانم میگفت میبنمش احساس خستگی میکنم چرا نمیشینه!؟!؟!؟
خوب هر بچه ای نقاط ضعف و مثبت داره اینم که راه نمیره وامیسه میشینه کلاسشو کنترل کنه!!!!

ضمنا میگفت 1 بچه ای تو کلاسشونه که اولین باره وارد جامعه شده!!!!!!!!!!!!!!!! اونم مادر بزرگش تقبل بردن و آوردنش رو کرده!!!!!!!!!!!!! بچه آرومیه ولی حمله هم میکنه ! معلم میگفت میخواد ناز کنه چنگ میندازه میخواد کسی رو ببوسه موهاشو میگیره و صورتشو بهش نزدیک میکنه و بوسش میکنه میگفت هنوز یاد نگرفته باید چجوری از دستاش استفاده کنه چون همیشه قایمش کردن!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
دیده بودم مامان بزرگه میاد دنبالش مامانش و باباش بیرون مدرسه چند تا قطعه (خونه ) اونطرفتر وامیسن تعجب کردم چرا اینقدر فاصله دار از مدرسه چرا مامانه با مامان بزرگ نرفت بچه رو بیاره و ...!!!! حالا فهمیدم
میگفت تا این بچه وارد کلاس میشه بچه ها جیغ میزنن و مسخرش میکنن همش .. بچه ها ازش فرار میکنن و میترسن و مسخرش میکنن ..میگفت با بچه ها صحبت کنیم اینکارو نکنن....

یادتون باشه منم گفته بودم به پسرمم میگفتم کار بدیه و ..... ولیییییییییییی وقتی پدر و مادر از بچه خودشون حمایت نکنن از دیگران هم هیچ انتظاری نباید داشته باشن. یعنیییییییییییییییییییییی مادر و پدر از اینا بیشعور تر تو عمرم ندیدم....

شاینا جون منم دردم همینه میدونی همش به من گفتن بچه ات از همه بدتره حالا میبینم به نسبت خیلی ها خیلی هم خوبه ...وبا مادرهایی که بچه بیش فعال دارن سروکار دارم همه همه میگن بچه ما شیطونی میکرده بردیم دکتر دارو داده دارو رو دادیم آروم شده و سر کلاس جم نخورده بعد معلم مارو خواسته و گفته به شیطونیهای بچه تون عادت کرده بودیم دارو رو قطع کنید ما شیطنتشو تحمل میکنیم یکی دیگه از آشناها هم میگه به پسرم ریتالین داده بود دکتر...ریتالین رو نشون معلمش دادم و گفتم شما که همش میگید پسرت نظم کلاسو به هم میزنه به من این دارو رو دادن تا بهش بدم و معلم هم جلو چشم خودم دارو رو ریخته تو سطل زباله و گفته من منظورم این بوده که اگه تمرکز نکرد و سر کلاس خوب درسو یاد نگرفت تو خونه باهاش کار کنین نه به بچه 6-7 ساله دارو بدین.....شنیا جون منم انتظار داشتم معلم پسرم بگه دارو رو قطع کنید من کنترلش میکنم ولی متاسفانه....به قول شیده جون تو ایران صداقت معنا نداره
سلام پروین جان.صبح بخیر.پسرگلت از اول ریتالین رو کامل میخورد؟میخام به پسرم ریتالین رو کامل بدم.چند روزه خیلی پر جنب و جوشتر شده.شما1بار در روز بهش ریتالین میدی؟
پروین عزیز رفتی پیش روانپزشک؟ببخش الان پیامت رو دیدم.دیروز با عجله اومدم توی سایت.رفتی پیش روانپزشکه نتیجه رو بی زحمت بهم بگو.پروین جان منم تعجب میکنم چرا وقتی پزشک دارویی مثل ریتالین رو تجویز میکنه خیلیها از مصرفش صرف نظر میکنن.برای من که نظر یک متخصص از نظر یک فرد عادی مهمتر است.من که با دادن ریتالین به پسرم ضرری تا حالا ندیدم..................
سلام شیده جان.کلینیک روزبه و فرزندان برتر که نوشته بودی کجا هست؟پسرت رو بردی اونجا؟نتیجه ای گرفتی؟راستی پسرت زیر نظر کدوم پزشک هست؟ببخش چقدر سوال پرسیدم
سلام سومیسو خوب هستی؟پسر گلت خوبه؟
امروز عصر ساعت 4 نوبت دارم
والله سومیسو جان دکتر برای اولین بار تو پیش دبستانی به پسرم ریتالین داد اونم نصفی ولی چون پسر من تپله دکتر گفت احتمالا نصفی اثر نمیزاره اگر نذاشت یه دونه کامل بدین منم دیدم نصفی اثر نمیزاره یه دونه کامل دادم البته یک ماه آخر سال....کلاس اول دکتر گفت یه دونه صبح و نصفی بعداز ظهر تجویز کرد انگار فهمید خودمم داغونم گفت این نصفی برای اینه که تکالیف خونه رو انجام بده و شما اذیت نشین...من یه دونه صبح رو دادم و اون نصفی عصر رو ندادم و گفتم هر طور باشه تحمل میکنم.....امسال هم فقط همون یه دونه صبح رو میدم
عصری میرم پیش دکتر و مفصل میپرسم اگه فردا نشد شنبه میام کامل جزئیات رو مینویسم
سلام پروین جان.ممنونم،شکرخداخوبیم.شما و پسرگلت چطور هستید؟
منم میخام 1دونه کامل بهش بدم.دکترش هم اون سری رفتم گفت که اگه دیدید زمان مدرسه نصف قرص اثری نداشت کامل بهش بدین.ممنون میشم نتیجه دکترامروز رو بهم بگی.منتظرم.
سلام دوستان گلم حال خودتون و کوچولوهاتون خوبه؟
جونم براتون بگه من قبلا شنیده بودم که دکتر پیشیاره کلینیک رشد نمیدونم یا آتیه در تهران با نوار سه بعدی از مغز و یک سری ارزیابیهای دیگه دقیقا مشخص میکنه که بچه چه اختلالی داره و من فکر میکردذم استان ما این امکانات رو نداره و میخواستم بیام تهران ...تا اینکه دوستان هم استانی یه روانشناس رو تو استان خودمون معرفی کردن من و پسرم روز چهارشنبه به ایشان مراجعه کردیم و من تازه اونجا متوجه شدم که تمام این ارزیابیها رو ایشون انجام میدن ...خلاصه تا من با دکتر صحبت میکردم کاردرمانها پسرم رو بردن برای ارزیابی و پس از حدود یک ساعت نتیجه ارزیابی را آوردن دکتر تا نتیجه رو دید لبخندی زد و گفت آی کیوی پسرتون خیلی بالاست و جزو بچه های تیز هوش هست ...خندیدم و گفتم ولی آقای دکتر گاهی وقتها خیلی گیج میزنه و قاطی میکنه که من فکر میکنم کاملا خنگ هست ...دکتر گفت نه درصد اضطرابش بسیار بالاست و بیش فعالی هماز نوع تکانشی داره که اگه اینهارو نداشت آی کیو از این هم بالاتر بود....خلاصه به من چند جلسه نوروفیدبک رو پیشنهاد داد و بر اساس همون نقشه سه بعدی گفت ریتالین روی بیش فعالی اثر مثبت داشته ولی روی اضطراب هیچ اثری نداشته ....همچنین گفت فعلا ریتالین رو بهش بدم بعد جلسات نوروفیدبک رو شروع کنم هفته ای 3 جلسه و پس از 20 جلسه مجددا یه ارزیابی انجام میدیم اگه نوروفیدبک تاثیر مثبت داشت ریتالین رو حذف میکنیم اگه نداشت نوروفیدبک رو ادامه نمیدیم حالا یکشنبه قرار شده باهام تماس بگیرن برای نوروفیدبک هر جلسه 40 هزارتومان ...دعا کنید مشگل پسرم با نوروفیدبک حل بشه
شنیا جون راجع به معلمش هم گفتم خیلی ناراحت شد و حتی یه جزوه به من داد بدم معلمش تا طرز برخورد با این بچه ها رو بدونه اما مگه من جرات میکنم این جزوه رو به معلمش بدم؟ همچنین گفت با توجه با اضطراب بالای پسرم عوض کردن مدرسه فعلا به صلاح نیست
2810